eski sevgilimle davalık olucaz

beyinerror

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
513
187
33
yine ben
eski sevgilimin beni ile karısını bi arada götürüp sonra hamile kalınca onunla evlendiğini anlatmıştım
bende adamın işyerini gizliden taciz ettim
gizli numarayla tabi
tabi yanında ek olarak bişeyler daha yaptım fake hesap falan
benim olduğumu anladı,anlamasını istiyodum zaten korkması için
bu sefer biraz fazla korktu galiba,iş arkadaşına arayanın kim olduğunu biliyorum babasını arayacağım kızınızı zaptetmeseniz savcılığa kadar uzar diyeceğim demiş
e babamı arasa adam şok
yani ararsa napayım,bu sefer işyerini basıp dağıtır başka yerden karısına ulaşır herşeyi anlatırım diyorum,elimde ssler falan var
yada önceden ulaşıp arama vs falan mı desem ne yapsam sizce
yaptıklarım için pişman değilim,babamın üzülecek olması beni kahrediyor

Keşke hiç bulasmasaydınız böyle bir işe. Sonuçta ne yapmissa yapmış ve evlenmis. Korksa eline ne geçecek yani.
Neyse en azından bundan sonra sakin kal,bişey yapma.Belki oda sadece seni korkutmak istemiştir. Daha fazla taciz etmezsen oda bişey yapmaz bence.

Keşke hiç bulasmasaydınız böyle bir işe. Sonuçta ne yapmissa yapmış ve evlenmis. Korksa eline ne geçecek yani.
Neyse en azından bundan sonra sakin kal,bişey yapma.Belki oda sadece seni korkutmak istemiştir. Daha fazla taciz etmezsen oda bişey yapmaz bence.
hayır karısının benden haberi yok o yüzden birşekilde taciz edilince karısına ulaşılıcak diye korktu,arkadaşlar işletiyor falan demiş
korkutmak olduğunu sanmıyorum arkadaşı ondan gizli söyledi bana,konuştuğumuzu bilse arkadaşlıkları biter

Anladım canin yandi ama seni bunlar teskin etmez. Aksine hala hirpalaniyorsun. Bak adam hayatına devam ediyor, mutlu. Hem eşinin ne suçu var? Hamile bi kadını uzeceksin. Allahindan bulsun O herif..Bence artık bırak bu seyleri. Sen kendin mutlu olursan unutursun onun yaptıklarını. Yoksa ona yapacağın bi sey veya onun kötü duruma düşmesi seni tatmin etmeyecek..

bitmiş gitmiş bi ilişki daha niye uğraşıyosunuz ki. hem karısının ne suçu var sizin yüzünüzden bebeğine bişey olsa vicdanınız nasıl rahat edecek ?
vicdanımda sıkıntı yok,kadına bulaşmak istemiyorum zaten ama babama ulaşırsa bende herşeyi dökmek zorunda kalırım pısıp oturamam

salla gitsin uğraşmaya değmez böyleleri için

Fake hesap açmanız ve işyerini taciz etmeniz cidden çok gereksiz olmuş. Belli ki üzülmüssünüz öfkelenmişsiniz ama bu böyle davranarak içinizi soğutamazsınız. Hem diğer kadın bunu hakediyor mu? Neticede o da kandırılmış ama artık evlenmiş onun yuvasının bozulması sizi mutlu edecek mi? Bence daha da uğraşip hem ailenizi hemde kendinizi yıpratmayın

hayır karısının benden haberi yok o yüzden birşekilde taciz edilince karısına ulaşılıcak diye korktu,arkadaşlar işletiyor falan demiş
korkutmak olduğunu sanmıyorum arkadaşı ondan gizli söyledi bana,konuştuğumuzu bilse arkadaşlıkları biter
Bence biliyo olabilir seninle konuştuğunu. Arkadaşlar arasında oluyor böyle şeyler. Seninle konustugumu bilmiyor ama böyle böyle yapcakmis gibi gibi. Ama sen yine de buna güvenip rahat olma tabi. Çık hayatından,her yerden.

Fake hesap açmanız ve işyerini taciz etmeniz cidden çok gereksiz olmuş. Belli ki üzülmüssünüz öfkelenmişsiniz ama bu böyle davranarak içinizi soğutamazsınız. Hem diğer kadın bunu hakediyor mu? Neticede o da kandırılmış ama artık evlenmiş onun yuvasının bozulması sizi mutlu edecek mi? Bence daha da uğraşip hem ailenizi hemde kendinizi yıpratmayın
içim soğudu biraz aslında,etmiyor ona asla zarar vermek değil niyetim
babamı ararsa yapmak zorunda kalırım susamam ne haddine der yıkarım başına
aramaması için adım atmalı mıyım tehdit ediyimmi

Bence biliyo olabilir seninle konuştuğunu. Arkadaşlar arasında oluyor böyle şeyler. Seninle konustugumu bilmiyor ama böyle böyle yapcakmis gibi gibi. Ama sen yine de buna güvenip rahat olma tabi. Çık hayatından,her yerden.
ya işte açıkçası adam bana direk bu işe bulaşmak istemiyorum zaten o arayıp halledecek yüzyüze bakıyoruz falan söyledi

Back
X