eski sevgilimle davalık olucaz

Aldattığı, seni salak yerine koyduğu yanına kar kalsın gül gibi yuvası olsun adamın. Neden? Çünkü evlenmiş çünkü karısı hamileymiş. Ne çok kocasının yediği hurmalardan korkan kadın varmış bu forumda şaşkınlıkla okuyorum yorumları. Kocaları aldattıysa aldattı bilmek istemiyorlar. Kadın hamile söyleme, lohusa söyleme, çocuk daha küçük söyleme.. Ee kocasının ne mal olduğunu bilmesin mi kadın üreme organları sağlıklı diye?
aaa onlar kutsal kadın gerisi zaten ölmüş mü kalmış mı hiç kimsenin umrunda değil ...

herkes kendi canının acısını bilir kardeşim .s enin de başına gelse sende delirirdin . ç evet zihniyetim belli canımı yakanın canını yakarım net kim olduğuda beni ilgilendirmez . konu sahibi zaten o kadın hakkında birşey demedi . o adamı geri almaya çalışmıyor o kadının haberi olmasını istiyor sadece . ama bu tip kadınlar kör sağır ve gurursuz olduğu için aldatılmış mı umrunda değildir dedim zaten ona yapma bırak gitsin dedim okumadın galiba yazdıklarımı ..
adam daha sevgiliyken aldatıyor evlenince sadık ev erkeği mi olucak . allahım ya keşke bu kadar saf olsaydım mutlu olurdum belki hayatta . fazla aklııyız biz adamlar anlıyor ..
Adam iyimi kötümü bilemem ben. Lakin kız hamile ! Artık olan oldu cocuk neyi duyacakmıs ? Eşi duysun diye konu sahibesinin amacı. Bilemiyorum. ne diyebilirim. Herkesin görüşü farklı ben adam iyi ki yapmıs evlenmiş o hallı vs vs demiyorum. Zaten adam aldığı ahın bedelini öder. Ama kadın.. hamile sadece bırasıyla ilgilendim..

Adam iyimi kötümü bilemem ben. Lakin kız hamile ! Artık olan oldu cocuk neyi duyacakmıs ? Eşi duysun diye konu sahibesinin amacı. Bilemiyorum. ne diyebilirim. Herkesin görüşü farklı ben adam iyi ki yapmıs evlenmiş o hallı vs vs demiyorum. Zaten adam aldığı ahın bedelini öder. Ama kadın.. hamile sadece bırasıyla ilgilendim..
çocuk derken neyi kastettin anlamadım ..
hamile olabilir konu sahibide istese o adamdan çocuk yapabilirdi . bu tercih meselesi bilmem anlatabildim mi daha açık olamıyorum burda ...
adam iyi mi kötü mü bilemem ben diyorsun hala . nneyse kardeşim inşş sevdiklerinle sınanmazsın şu hayatta . başkada birşey diyemiyorum . adam çok iyi ever çok cici . koçiş artık aklandı paklandı .. bebeişte olucak hanimiş göbiş ...
ayrıca duysa ne olucak bencede zaten gurur diye birşey yok çoğu insanda . hazmeder ...ne var ..

Cok onceden karisina anlatmani beklerdim. Gizli gizli taciz etmeye calisman falan hic durustce degil.

Arkadaşlar benim karısına anlatıp huzursuz etme amacım yok hic olmadı.
Ben ikisinin ortak arkadaşından kandirildigimi öğrenip,kimligimi açık ettiğimde bile bak sakin x'in haberi olmasın hamile ve onun sucu yok pislik adamda dedim durdum söylemesin diye.
Söylemedi de kadının hic haberi olmadı.
Ben bilsin isteseydim her şekilde onun hayatini mahvederdim kimseyi ortak etmeden kimsenin yuzune bakamazdı adam,evlilikleri ayakta duramazdı.
Lakin evlilikleri zerre umrumda değil,ben sadece adami delirtmek istedim ve delirdi.
"Eğer babamı ararsa,bunun bedelini öder kadına söylerim" dedim yalnızca.
Babamı aramadi henüz,bende zaten uğraşmayı geçen hafta kesmiştim.
Aramadığı muddetce kadına hic ulaşma derdinde değilim,adami huzursuz edermiyim evet 1 2 sene boyunca 5 6 ay araliklarla huzursuz edip pişman edicem.
Kadinla hicbir derdim yok,evlilikleriyle de.

çocuk derken neyi kastettin anlamadım ..
hamile olabilir konu sahibide istese o adamdan çocuk yapabilirdi . bu tercih meselesi bilmem anlatabildim mi daha açık olamıyorum burda ...
adam iyi mi kötü mü bilemem ben diyorsun hala . nneyse kardeşim inşş sevdiklerinle sınanmazsın şu hayatta . başkada birşey diyemiyorum . adam çok iyi ever çok cici . koçiş artık aklandı paklandı .. bebeişte olucak hanimiş göbiş ...
ayrıca duysa ne olucak bencede zaten gurur diye birşey yok çoğu insanda . hazmeder ...ne var ..
Hepimizin hayatından pislikler geçti. Onları taciz ederek daha çok mutlu olunacağını falan mı sanıyorsun? Bu taciz edenin yardıma ihtiyacı var. Adamı huzursuz ettiğini sanarak mutlu oluyor. Ki bu kız çocuğuna çok üzüldüm. Acil yardım almalı! tecrübelerim o cibiliyette ki adamların korkmayacağını daha çok kötü hissettireceğini öğretti bana. Diğer kızcağız hamile! Bilmiyorum bu kısıma dikkat ettin mi ? HAMİLE. O zaten yanlış biriyle evlenip ondan Bebek yaparak hayatının içine etmiş. O kızın gözüne bu sokulunca neren şişip rahatlayacak bize de bir anlatsana. Belki biz de senle şişip haz duyarız.

Hepimizin hayatından pislikler geçti. Onları taciz ederek daha çok mutlu olunacağını falan mı sanıyorsun? Bu taciz edenin yardıma ihtiyacı var. Adamı huzursuz ettiğini sanarak mutlu oluyor. Ki bu çocuğa çok üzüldüm. Acil yardım almalı! tecrübelerim o cibiliyette ki adamların korkmayacağını daha çok kötü hissettireceğini öğretti bana. Diğer kızcağız hamile! Bilmiyorum bu kısıma dikkat ettin mi ? HAMİLE. O zaten yanlış biriyle evlenip ondan Bebek yaparak hayatının içine etmiş. O kızın gözüne bu sokulunca neren şişip rahatlayacak bize de bir anlatsana. Belki biz de senle şişip haz duyarız.
Bir önceki yorumumu okuyup bir daha fikrinizi beyan etmezseniz sevinirim,yukarıdaki yorumumda herşey çok net.

Yahu kızlar adam karisinla sevismis hamile birakmis. Yok sevgili yapmis günü gün etmiş. Siz burda birbirinizi yiyonuz.
Bu kadar stres yapmayın. Kirmayin birbirinizi. Gorende aldatilan siz sanır.

Konu sahibi sana gelince verilmis sakadam var de geç kardesim. Piskopat misin? 6 ayda yok 1 senede bir rahatsiz etcem felan diyorsun. Bir daha daha dikkatli olursun böyle konularda.
Istersen söyle karisina adamın ne degisir ki. Çatallaşmis hayatlar.

Hepimizin hayatından pislikler geçti. Onları taciz ederek daha çok mutlu olunacağını falan mı sanıyorsun? Bu taciz edenin yardıma ihtiyacı var. Adamı huzursuz ettiğini sanarak mutlu oluyor. Ki bu kız çocuğuna çok üzüldüm. Acil yardım almalı! tecrübelerim o cibiliyette ki adamların korkmayacağını daha çok kötü hissettireceğini öğretti bana. Diğer kızcağız hamile! Bilmiyorum bu kısıma dikkat ettin mi ? HAMİLE. O zaten yanlış biriyle evlenip ondan Bebek yaparak hayatının içine etmiş. O kızın gözüne bu sokulunca neren şişip rahatlayacak bize de bir anlatsana. Belki biz de senle şişip haz duyarız.
Bunları babama ihtafen yazmadığınıza göre

Yahu kızlar adam karisinla sevismis hamile birakmis. Yok sevgili yapmis günü gün etmiş. Siz burda birbirinizi yiyonuz.
Bu kadar stres yapmayın. Kirmayin birbirinizi. Gorende aldatilan siz sanır.

Konu sahibi sana gelince verilmis sakadam var de geç kardesim. Piskopat misin? 6 ayda yok 1 senede bir rahatsiz etcem felan diyorsun. Bir daha daha dikkatli olursun böyle konularda.
Istersen söyle karisina adamın ne degisir ki. Çatallaşmis hayatlar.
Bakin beni anlamıyor üyeler.
Ben çok ağladım,çok bekledim günlerce aylarca.
Hesap dahi sormadım neden terk edildim diye bile sormadim hep kafasi karisik su an toparlansin dönecek dedim,aylarim heba oldu yatak döşek oldum,kilolar verdim bekledim bekledim bekledim
Nişanlandı,ağladım gik demedim içimde yaşadım,evlendi agzimi açmadım
Sonra bir arkadaşına ulaşıp o kadınla hep beraber olduğunu benim araya kaynadigimi apar topar ayrılmasının da hamilelik ve hamilelik suphesi oldugunu öğrendim.
Yani benim kinimin nefretimin önüne geçemiyor hiç birşey
Bosansin beter olsun değil benim olayım,neden beni bu şekilde salak yerine koydu hayatimi mahvetti.
O yüzden içim soğumuyor
Yok karisi hamile yok o yok bu
E bende de cinsellikten oturu fizyolojik bir okay gelişti ona ayrıldıktan 2 hafta sonra yazmak zorunda kaldım,bana cevap dahi vermedi
E hani beraber seviştik? Ben tek mi yapıp sorunu olusturdum? Hayır. Bana neden cevap vermedi? Çünkü diğer kadınla evlilik yolundalardi bebek vardı.
Yani anlatamıyorum dolu içim ve kinli.

Bakin beni anlamıyor üyeler.
Ben çok ağladım,çok bekledim günlerce aylarca.
Hesap dahi sormadım neden terk edildim diye bile sormadim hep kafasi karisik su an toparlansin dönecek dedim,aylarim heba oldu yatak döşek oldum,kilolar verdim bekledim bekledim bekledim
Nişanlandı,ağladım gik demedim içimde yaşadım,evlendi agzimi açmadım
Sonra bir arkadaşına ulaşıp o kadınla hep beraber olduğunu benim araya kaynadigimi apar topar ayrılmasının da hamilelik ve hamilelik suphesi oldugunu öğrendim.
Yani benim kinimin nefretimin önüne geçemiyor hiç birşey
Bosansin beter olsun değil benim olayım,neden beni bu şekilde salak yerine koydu hayatimi mahvetti.
O yüzden içim soğumuyor
Yok karisi hamile yok o yok bu
E bende de cinsellikten oturu fizyolojik bir okay gelişti ona ayrıldıktan 2 hafta sonra yazmak zorunda kaldım,bana cevap dahi vermedi
E hani beraber seviştik? Ben tek mi yapıp sorunu olusturdum? Hayır. Bana neden cevap vermedi? Çünkü diğer kadınla evlilik yolundalardi bebek vardı.
Yani anlatamıyorum dolu içim ve kinli.

Sen sevişmeye çok anlam yüklemişin arkadaşım .

Ben kadının öğrenmesinden mutluluk duyacağım için cevap vermek istedim.

Kandırılan ve ihanete uğrayan insanların bunu öğrenmesinden haz duyarım evet. Siz yoksa hamile ve evli diye kandırılmaya devam mı etsin istiyorsunuz? O halde asıl siz kadını düşünmüyorsunuz.

Mesela geçen hafta aldatılmış olsa kadın, evli ve hamile diye söylenmesin mi kadına? Kadının kardeşi gördü diyelim, söylemesin mi?

Şu toplumun kutsal yuva ve kol kırılır yen içinde kalır zırvalarından en çok kadınlar zarar görüyor.

ne münasebet! evlenmiş, karısı hamile bir adamı sizi ortada da bıraksa yaptığınız tacizi asla doğru bulmuyorum. ne yaşadıysanız zorla olmadı heralde. ilişkiler biter hatalar olur insanlar tercih yapar. karşı taraf hatalı olsa da evet yuzde yuz suclu olsa da (ki hic bi zamn nedir ne degildir bilemeyiz anlattılanlar olayı tam aktaramayabilir bazen. kendinden yanadır cunku herkes) umarım sizin de uzuntuleriniz gecer bi an önce

Saplantılı birisi konu sahibi bazı arkadaşlar oh yanına kalmasın 1 yılını yemiş demiş fakat ortada öyle bir durum yok. Konu sahibi kendi kendini bunca zaman yemiş ilişkilerinin toplamı 2 ay hemde konu sahibi adamı istememiş ayrılmış adam değişirim demiş zamanında olmamış. hep kızmış adamı değiştirmeye çalışmış çocuk gibi azarlayıp durmuş. Ayrılmışlar. Gerçekten araya kaynayıp kaynamadığından emin değilim eğer kaynadıysa bile bu kadarı fazla geldi bana 2 ay için üstelik zamanında uyuşamadığı adam için böylesi intikam çığlıkları atmak abartı üstelik hala bir kaç yıl taciz edeceğini yasal olarak araştırdığını söylüyor. 21 yaşında gencecik kızsın kafanı böyle boş işlere verme daha fazla zamanını harcama. Başınıza gelsin o zaman anlarsınız diye düşünebilirsin merak etme geldi hemde kaç çeşidi geldi hiç birinin de sapığı olmadım.

Ya ben derdimi anlatamıyorum yada siz kutsal evliliği fazla ciddiye almışsınız,daha fazla laf anlatmayacağım çünkü gözlerinizle değil acaba kocisimin eski sevgilisi yaparsa yapmasın yuvam yıkılmasın hamileyim bakış açınız var.
(Bazı üyeleri tenzih ediyorum.)
Tenzih ettiğim üyelere de kocaman sevgilerimi gönderiyorum.
Konumun kapatılmasını rica ediyorum.

Back
X