Yahu kızlar adam karisinla sevismis hamile birakmis. Yok sevgili yapmis günü gün etmiş. Siz burda birbirinizi yiyonuz.
Bu kadar stres yapmayın. Kirmayin birbirinizi. Gorende aldatilan siz sanır.
Konu sahibi sana gelince verilmis sakadam var de geç kardesim. Piskopat misin? 6 ayda yok 1 senede bir rahatsiz etcem felan diyorsun. Bir daha daha dikkatli olursun böyle konularda.
Istersen söyle karisina adamın ne degisir ki. Çatallaşmis hayatlar.
Bakin beni anlamıyor üyeler.
Ben çok ağladım,çok bekledim günlerce aylarca.
Hesap dahi sormadım neden terk edildim diye bile sormadim hep kafasi karisik su an toparlansin dönecek dedim,aylarim heba oldu yatak döşek oldum,kilolar verdim bekledim bekledim bekledim
Nişanlandı,ağladım gik demedim içimde yaşadım,evlendi agzimi açmadım
Sonra bir arkadaşına ulaşıp o kadınla hep beraber olduğunu benim araya kaynadigimi apar topar ayrılmasının da hamilelik ve hamilelik suphesi oldugunu öğrendim.
Yani benim kinimin nefretimin önüne geçemiyor hiç birşey
Bosansin beter olsun değil benim olayım,neden beni bu şekilde salak yerine koydu hayatimi mahvetti.
O yüzden içim soğumuyor
Yok karisi hamile yok o yok bu
E bende de cinsellikten oturu fizyolojik bir okay gelişti ona ayrıldıktan 2 hafta sonra yazmak zorunda kaldım,bana cevap dahi vermedi
E hani beraber seviştik? Ben tek mi yapıp sorunu olusturdum? Hayır. Bana neden cevap vermedi? Çünkü diğer kadınla evlilik yolundalardi bebek vardı.
Yani anlatamıyorum dolu içim ve kinli.