Eski sevgilimle fotoğraflarım internette çıkıyor nasıl kaldırabilirim :(

straight

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
7
0
1
43
Kızlar merhaba,

Ben bir yıllık evliyim.Fakat eski sevgilimle olan fotoğraflarım hala internette çıkıyor. İnstagram hesabımı sildim ama görsellerde duruyor :((
Eşim görmüş aramızda büyük problem oldıu
Nasıl kaldırabilirim,acil yardım lütfen :(((((

Ay kötü olmuş. İnstagram hesabını silmenize ragmen nasıl çıkıyor kı?

belki tamamen silmemişsinizdir instagramı hem o özellik yeni gelmedi mi zaten? aktifleştirip yeniden deneseniz silmeyi :(

İçerik bir siteden silinmesine rağmen Google arama sonuçlarında görünmeye devam ediyorsa, sayfa açıklaması veya önbellek eski olabilir. Eski içeriğin kaldırılması isteğinde bulunmak için:

1. Eski içeriği kaldırma sayfasına gidin.
  2. Kaldırmak istediğiniz eski içeriğin olduğu sayfanın URL'sini (web adresi) girin.
  3. Kaldırma isteğinde bulun'u seçin.
    • "Görünüşe göre site sahibi, kaldırmaya çalıştığınız görseli veya web sayfasını kaldırmamış" iletisini görürseniz bize daha fazla bilgi vermek için ekrandaki adımları izleyin.
    • "Bu içerik artık yok" iletisini görürseniz Kaldırma isteğinde bulun'u seçin.
İsteğinizin durumunu Eski içeriği kaldır sayfasından kontrol edebilirsiniz.

internet sizin sosyal medyalardan tüm bilgilerinizi toplar. aynısı benim bir önceki insta hesabımda oldu. instayı kapatmama rağmen oradaki tüm fotolarım hala o nicki yazınca gözüküyor. şikayet ettim görseli kaldırın diye ama tık yok hala duruyor.

evet kalıyor ben de twitter da attığım resimler twitter ımı kapattıım halde adımı aratınca görseller de çıkıyor ne mantıksız iş ya

Eevet kızlar ben de şikayet ettim ama hiçbir değişiklik olmadı.

Hala arastırmaya devam ediyorum bakalım :(

ohhh kızlar rahatladım böyle fotoğrafları kaldıran bir şirket buldum bakalım 10 güne hallolucakmış :)

bence tekrardan ınstgram açın içine girip tek tek fotoğrafları silin sonra çıkın içinden

Google in Türkiye ofisiyle iletişime geç canım.Ya da bilişim şubeye git dilekçe ver.Hesabınız kilitli dahi olsa fotoğraf paylaşmayın kızlar.İnternete atılan fotoğrafların hepsi tutuluyor.

Bende de facebookta olmuştu aynisi ama facebook bu konuda çok duyarlı 48 saat içinde kaldirdilar.

İnstangramımı kapattıktan sonra benimde çıkıyordu. Bir müddet sonra kendiliğinden cikmamaya başladı.

tüm önerileriniz için çok teşekkür ederim :) ben her şeyi denedim. Zaten fotoğraflarımı silip kapatmıştım. Ama kalkmadı maalesef. Google şubesi cevap vermiyor :( Konuştuğum şirket on gün içinde kaldırılacağını söyledi, 10 fotoğraf için 500 tl istedi. Ücreti iki taksitte istediler de allahtan benim için kolay olacak.
On gün sonra kalkarsa tekrar yazarım.Çok teşekkür ederim :) <3

Ay çok kötü olmuş.
Bende sildim ama hiç bakmadım internette çıkıyorsam bizimki krizlere girer kim bu lavuk yanında ki diye :KK70::KK70:

Umarım silinir fotoğrafların

Kızlar merhaba,

Ben bir yıllık evliyim.Fakat eski sevgilimle olan fotoğraflarım hala internette çıkıyor. İnstagram hesabımı sildim ama görsellerde duruyor :KK43:(
Eşim görmüş aramızda büyük problem oldıu
Nasıl kaldırabilirim,acil yardım lütfen :KK43:((((
Canım ekte gösterdiğim yerden geri bildirim gönder google a inşallah kaldırırlar ekran görüntüsü ekle yazan kısmı da eklemeyi unutma

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-25-14-48-36_1.webp
    Screenshot_2016-08-25-14-48-36_1.webp
    20 KB · Görüntüleme: 165
tüm önerileriniz için çok teşekkür ederim :) ben her şeyi denedim. Zaten fotoğraflarımı silip kapatmıştım. Ama kalkmadı maalesef. Google şubesi cevap vermiyor :KK43: Konuştuğum şirket on gün içinde kaldırılacağını söyledi, 10 fotoğraf için 500 tl istedi. Ücreti iki taksitte istediler de allahtan benim için kolay olacak.
On gün sonra kalkarsa tekrar yazarım.Çok teşekkür ederim :) <3

şirketi iyi araştırın, dolandırıcı bir şirket olmasın.

internette bir şeyi silmek o kadar kolay değil, sadece google indexlemiyor, indexleme yapan bir çok firma var, hepsinden silinmesi gerekir.
ayrıca kişisel hobi olarak interneti düzenli download eden insan sayısı da az değil.
kısaca internete girdi mi bir bilgi, oradan tamamen silinmesi çok çok zor.

Back
X