Eski sevgilimle görüştüm

ziraiekonomist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
15
0
1
33
Merhaba kızlarrr
Ben yeni boşandım. Eski erkek arkadaşm evlendiğimi biliyordu. Boşandıktan sonra görüştük oda hayatına birilerini almaya çalşmış olmamış unutamamış hala yerim ayrı bende diyor istiyor gibi konuşuyor. Bende onu görünce ona haksızlık ettiğimi anladım çok pişman oldum. Zaten sornlu bi evliliği vardı. Eşim bana soğuk dvranırdı. Hep eski sevgiliimin sıcaklığını şefkatini sevgisini ilgisini arardım. Napmalıyımm???

Eşi araya reklam arası almışsın gibi olmuş .
Bence arasira takıl , flört et.
hayatına bir renk gelsin,boşluğa düşmemiş ol.
Ama çok da kendini kaptirma. "Ay beni seviyor, unutamamış, ben onun büyük askiymisim" triplerine falan girme. Zaten sorunlu bir evlilikten yeni çıkmışsın, kosaradim bir ilişkiye atlama.
onu biraz daha boşanman ve normal hayata başlaman arasinda bir tampon olarak düşünmeye calis. Yazarken hoş görünmedigini farkındayım ama kendini kaptirirsan en sonunda kalbi ikinci kez kırılan sen olabilirsin. Akışına bırak, ise romantizm - gereksiz hülyalar katmamaya bak , aşkından (ve kendi aşkından) emin olmadan da sakın aynı yatağa girme

Son düzenleme:

Noktasına virgülüne katılıyorum. Hatta iç sesin olabilecek tırnak araları bile söylenebilecek en doğru şeyler bence.
Bencede sadece tampon görevi görsün boşanmanın ardından düşünmeni, üzülmeni engeller

Ee madem beraber bu kadar muhteşemdiniz niye ayrıldınız? Başkalarını denediniz?
Bi dönem brbirimizden koptuk o bi iş kurmaya kalkıştı yoğunlaştı bende çalştığım iş yerinde kötü şeler yaşadım kpss çalştım falan kmse kmseyi bi anda aramamaya başladı inat gibi birazda ama tabikide inadına evlenmedm

Ben olsam bekarlığın tadını çıkartırdım eninde sonunda oda seni üzecek yani erkek olmadan ayaklarının üstünde durup kendine odaklanmak, kendini keşfetmek
Daha yeni boşanmadan çıkmış olman aklının karışık olması normal , bence duygusal ilişkiye girme bunuda açık, açık şöyle
Erkeğin beklentisi arkadaşlık değil , cinsellik çünkü

Hep aynı yalanlar.
Unutamadım..
Yerin bende ayrı..
Her kadında seni aradim..
Çok safsiniz.. :)

+1

Aynısını bir erkek bir kadına yapsa (tampon meselesi) demediğimizi bırakmayız değil mi?

Eski iş yerimde şefimin senle benzer hikayesi var onun ünivden sevgilisi ile ayrılmışlar ne için bilmiyorum ama sonra bu başkası ile evlenmiş boşanmışlar yıllar sonra eski sevgilisi ile birlikte olup evlendiler şuan çok mutlular 2 de çocukları var bazen değişebiliyor durumlar cinsellik için mi sizinle yoksa gerçekten buna benzer durum mu var inşaşlah gerçekten sizi seviyor ve unutmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…