- 2 Ağustos 2013
- 1.277
- 2.459
- 133
Nasıl oldu çok merak ettim? Ayrılma sebepleri çok ağır bir şey değildi o zaman değil mi? İlışkileri ne kadarlıkken ve neden ayrıldılar? Kaç zaman sonra ve neden barıştılar? Çok merak ettim.:)))
Üstteki arkadaşa sormuşsunuz ama ben de yazmak istedim.

Benim eski erkek arkadaşım da benden önceki eski sevgilisi ile evlendi. Çok oluyor, hiç araştırmıyorum. Muhtemelen evli mutlu çocuklu standart bir aile olmuşlardır. Ama çok mutlular diye kulağıma gelmişti, gözlerinden fışkırıyormuş mutlulukları o derece. Eski erkek arkadaşımın ailesi çok iyi insanlardı, çok kıymet veriyorlardır eminim. Eski erkek arkadaşım da kötü biri değildi. Hiç mutsuzluklarını da istemedim. Onlar birbirlerinin nasibiymiş.
Ama çok üzülmüştüm o dönem kendime. Birbirlerine karşılıklı inat yapmışlar anlaşmazlıklar ve yanlış anlamalar nedeni ile. Ayrılmışlar. Sonra eski sevgilim beni hayatına almış benim hiç haberim yoktu biri ile yeni ayrıldığından. İlgisi, beni şımartması, üzerine basa basa seni seviyorum deyişleri. Ben de kapıldım, hayatımda düzgün birini istediğim zamanlardı. Çok düzgün, olduğumuz gibi hissettiğim bir ilişki yaşadığıma inanıyordum. Aylarca devam etti böyle hiç dozu düşmeden. Sonra düştü tabi ki.

Son düzenleme: