Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ex'ten next olmaz derler beybisi.
bunlar hep can sıkıntısından.alın elinize viledayı sirkeli suyla silin evi dip bucak geçer.Uzun bir süre takip ediyordum burayı. Bugun üye olmaya karar verdim.
Kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım. 21 ve 22 yaşlarındayken bir ilişkim vardı. Kendisi benden 3 yaş büyük . Şimdi 32 yaşında.
Ben eski sevgilimle kavga edip inat uğruna başka birini bulmustum . Canını yakmak için. Gençlik cahilligi diyelim .
Senelerdir pişmanım . Şimdi çalışmıyorum evdeyim bir süredir . Bir de bu virus olayı yüzünden dışarı da çıkmıyorum.
Ben eski sevgilim olan bu kişiye haksızlık ettim. Farkındyım. Onu hala seviyorum.
Ama nasıl iletişime geçebilirim? Sosyal medyadan mı eklesem ? Mesaj atsam ? Ne yapmalıyım ? Ne tavsiye edersiniz ?
Sizlerle dertleşmek istedim . Nasıl iletişime geçerim ? Şansım nedir ?
Size çoğunlukla katılmakla birlikte, bazı yarım kalmışlık durumlarında evlenip mutlu olanlar var, diye düşünüyorum. Ama bunun için iki kişinin de hayatlarında birinin olmaması lazım. O kadar zaman ve değişimden sonra kişiler birbirlerinin yüreğine hitap ediyorsa hala niye olmasın? Örneği var çevremde.
Ama burda konu sahibesinin hiç bilgisi yok. Öyle araştırmadan ulaşmak, yanlış ve üzücü şeylere sebep olabilir. Ayrıca ne istediğini tam anlamış olması lazım. Boşluk çok tehlikeli sonuçlara sebep olabilir.
Nasıl oldu çok merak ettim? Ayrılma sebepleri çok ağır bir şey değildi o zaman değil mi? İlışkileri ne kadarlıkken ve neden ayrıldılar? Kaç zaman sonra ve neden barıştılar? Çok merak ettim.:)))Benim eski sevgilim eski sevgilisiyle evlendi ve çok mutlu. Olur bence neden olmasın. Dediğin gibi çok genç ve toymuşsunuz. İlişkinize yeterince özen gösterememiş olabilirsiniz. Ama önce bekar ve yalnız olduğuna emin ol. Sonra da bi sosyal medya hesabından iletişime geç. Rüyamda gördüm merak ettim iyi misin deçok klişe ama çalışıyor
![]()
Bir psikolog bu salgının yarattığı belirsiz ve zor zamanlarda insanların eski eş ve sevgililerini arayacağını, bunun güvenli liman arayışı içgüdüsüyle yapılacağını söyledi geçenlerde.Uzun bir süre takip ediyordum burayı. Bugun üye olmaya karar verdim.
Kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım. 21 ve 22 yaşlarındayken bir ilişkim vardı. Kendisi benden 3 yaş büyük . Şimdi 32 yaşında.
Ben eski sevgilimle kavga edip inat uğruna başka birini bulmustum . Canını yakmak için. Gençlik cahilligi diyelim .
Senelerdir pişmanım . Şimdi çalışmıyorum evdeyim bir süredir . Bir de bu virus olayı yüzünden dışarı da çıkmıyorum.
Ben eski sevgilim olan bu kişiye haksızlık ettim. Farkındyım. Onu hala seviyorum.
Ama nasıl iletişime geçebilirim? Sosyal medyadan mı eklesem ? Mesaj atsam ? Ne yapmalıyım ? Ne tavsiye edersiniz ?
Sizlerle dertleşmek istedim . Nasıl iletişime geçerim ? Şansım nedir ?
Çok fazla detay anlatmazdı eski ilişkileri ile ilgili. Sadece kızın adını ve yurt dışına gittiğini biliyordum. O gerçekten yaşına göre olgundu bense tam bir çocuk. Çok saçma sapan davrandım tripler kaprisler falan. Sonra bir de terk ettim çocuğu. O barışmak istediğinden bizden olmaz falan dedim ama o da gidince dank etti. Bu kez ben dönmek istedim. O da eski sevgilisiyle barıştığını söyledi. Kız türkiyeye dönmüş. Onunla yürümez ama artık sana da dönemem dedi. Yürümez dediği kızla 10 yıldır evli ve 3 çocukları varNasıl oldu çok merak ettim? Ayrılma sebepleri çok ağır bir şey değildi o zaman değil mi? İlışkileri ne kadarlıkken ve neden ayrıldılar? Kaç zaman sonra ve neden barıştılar? Çok merak ettim.:)))