eski sevgilimle karşılaşınca ne yapmalıyım

cuc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
50
0
36
Van
slm arkadaşlar benim bir derdim var ve ne yapacagımı bilmiorum bn van da ögrenciyim bir yıllık ilişkim vardı benden ayrıldı ve şubatta okullar açılıo şans bu ya 4 grub şeklinde okula gidilecek 2.grup benim fakültem ile onun fakültesi ne yapmam gerekio nasıl davranmalıyım ona karşı diyete girdim beni farklı alımlı görsün die ve pişman olsun die yane bi erkege ne yapılırsa zoruna gider ya da nasıl davranmalıyım lütfen cvb bekliyorum

Olduğun gibi doğal ol yeterli.
Onu kıskandırmak veya bak işte sen beni bıraktın ben ne kadar iyiyim mesajı vermek için özel davranışlara girmeyin.

Yanına yaklaşıp sana selam verirse "yuh ya daha da dayasaydın sapık mısın nesin be? " diye bağır, otobüste olunca benim çok işime yaramıştı da
Ama seninki düşmanlık değil sanırım, o zaman bir şey yapmana gerek yok. Olacağı varsa her türlü olur.

evet benim ki intikam deil halen seviom onu ilgisiz nasıl kalacam ki onu görünce nasıl dönüp bakmam:)

sen onu sevıyorsun oda senı sevıyorsa neden ayrıldı ?
sevmıyorsa da snde onun canını acıtta gorsun suratına bıle bakma bnce sevmıyorum deyıp gttyse

ailesi için ayrıldı benden sevgisinden şüphem var artık bn seviyorum ama onu bilmiom işte aslında canını da acıtmak istiom çünkü bnim ki çok acıo

ailesi için ayrıldı benden sevgisinden şüphem var artık bn seviyorum ama onu bilmiom işte aslında canını da acıtmak istiom çünkü bnim ki çok acıo

Ne yapıp canını acıtmak istiyorsun mesela? Suratına kezzap atabilirsin, falçatayla iz bırakabilirsin.....

Seni terk eden bi insanın canını acıtamazsın, bu kadar basit... Kilo versen, aşkımdan erimiş der; başka biriyle cıksan beni kıskandırıyor der

yane en iisi susmak mı nden bayanların kaderihep susmak içine atmak ki

kesinlikle ve kesinlikle doğal ol ne çok gül ne çok somurt her zamnki gibi ama keyifli görün yani böyle dalgın dalgın olma :) önce naber nasılsın filan de gülümseyerek sonra başkalarıyla ilgilen onunla bir daha hiç ilgilenme :)

bu halin onu düşündürür beni çoktan unutmuş hayatına devam ediyor demekki der kendi üzülmüşse onlar aklına takılır belki gözünde büyür bilemedim ama bana en mantıklı bu geldii

yane bütün bayanlar ile hem fikiriz umursamaz görünecem inş işe yarar ya daha fazla yara almam yane başka bi kız görmem inş çok korkuyorum

güzel ayrıldıysan selam verirse sende selam verirsin.
kötü ayrıldıysan görmezden gel. hiç yokmuş gibi.

yokmuş gibi davran
görmemlikten gel
ve görülebilceğin muhtemel yerlerde yanlız olma arkadaşlarla ol
onsuzda hayatın güzel olduğunu görsün

ama kıskandırmak adına da komik durumlara düşme

ya ne güzel ayrıldık ne de kötü yane bn kırgınım ona inş görmezden gelebilirim

kızlar şimdi face de ve msn de açık acaba başkası ilemi görüşüo bir de prıfil resmini deiştirdi çok heyacanlıyım unutmuş mudur beni

O hayatında hiç olmamış gibi davran , yüz verme , konuşursa kısa cevaplar ver soğuk dur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…