Eski sevgilimle konuşmalı mıyım?

burcu8754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
207
0
46
Sakarya
kızlar buraya daha öncede yazmıştım eski erkek arkadaşım ile olan sorunları biz ayrılalı tam 7 ay oldu ama hiç görüşmedik konuşmadık şimdi isteemdende olsa onun olduğu yerdeyim ve birbirimizi görüyoruz bizim 1 yıllık iliişkimiz oldu ve bu süreçte sürekli benden cinsel baazlamda beklentileri vardı ve ben istemiyordum ama ufak tefek yakınlaşmalarımız oldu daha sonra beni terk ettii ve terk ettikten sonra öğrendimki beni başkasıyla aldatıyormuş. hemde cinsel düzeyde. şimdi onu gördüğümde yanındakilere beni gösterip bişeyler söyleyip güldüğünü fark ediyorum. ve bunu 3-4 defa yaptı. kendisi afedersiniz ama kkkkkkkkkkkkkkkkin tekidir. acaba gidip konuşmalımıyım ne gülüyorsun diye yoksa salllamamalımıyım.

bende muhattap olmak istemiyorum zaten dikkatimi çekmeye çalışıo nereye gitsem oraya gelio falan ama milletlede benm muhabbetimi yapması hoşuma gitmiyo

Hiçbirşeyi ispatlamak zorunda değilsiniz. Savunma yapmanız dikkat çekici olur. Onunla konuşmak da onun zaten istediği. Konuşur konuşur susar bir gün.
Umursamayın ki ne kadar değersiz olduğunu anlasın

bence da kaale almamak gerek bi de bu zamanda erkekler hep cinsellik mi yaşamak istiyor pes doğrusu salla bence onu

Edepsizlikden baska bisey yapmiyor zaten,
utanilcak durumdan gurur duyan erkeklerin af edersiniz ama hayvandan farki yoktur.
Bu yuzden onu insan yerine bile koyma.
Belki senin ilgini cekmeye calisiyodur. Bence senin onu umursamaman, hayatina onsuz mutlu bir sekilde devam etmen onu koyar.

Tabiiki hiç muhattap olma..Zaten o tarz bir muhabbete giriyorsa nasıl bir insan oldugunu anlattıgı kişiler anlamışlardır..

Moralin bozuk sıkıntılı görünme onun yanında..

kesinlikle muhattap olmamalısın seviyesizlerle ne işin olur

ay ne bu boyle ılıskıler bıtınce eskı sevgılının ardından saga sola dedıkodu yapmak .hele bu erkek olunca gercekten cekılmez bır hal alıyor .erkek dedıgın agır olgun olmalıdır ,sag sol da senın dedıkodunu yapıp kıs kıs gulmemelıdr .valla canım bellı kı bırseylerden dolayı bu cocugun canı yanmıs kı,mılletle oturup senın dedıkodu yapıyor kıs kıs gulerek de dıkkatını cekmeye calısıyor .hıc cıddıye bıle almaya degmez .

ya gerçekten çok ii tanımak gerekiyor bu insan bir de benm peşimden tam 7 koşmuştu. beni elde edebilmek için 7 ay çırpındı ve zorla aşık etti kendine

Canım anlattıklarından yüzde yüz eminsen hiç o hayatına girmemiş gibi davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…