- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 31
Burda çok mantıklı insanlar var gerçekten yorumlarınız fikirleriniz benim için önemli ama lütfen beni yargılamayın boş ver vazgeç demeyin çünkü ben gerçekten çok seviyorum uzun zamandır görüştüğüm, konuştuğum bi insandı ama karekteri farklı biraz kolay kolay kimseyi hayatına almamış düzgün bi ilişkisi olmamış sigara vs kullanmayan ağzı çok laf yapmayan bi tip ve en önemlisi çok kararsız üzerine git kaçar rahat bırak aylar geçer hayatına da kimse girmez yine gelir derken en son geldi dedi ki bana güven senden hoşlanıyorum seni hayatımda istiyorum uğraştı emek verdi sevgili olduk ve çok mutlu olduk sürekli çok mutluyum keşke daha önce olsaydı vs derdi. Biraz yakınlaşma konularına meraklıydı bende bu yüzden onu yargılardım işte sen bunun için mi benimlesin işte amacın ne yakınlaşma derken sarılma öpme vs. Ben sapık mıyım şerefsiz miyim der surat asardı. Bunun konusunu geçti yani en son arka arkaya ben güvenemiyorum sana dedim huzursuzum dedim ne olsun istiyosun dedi net bi şey de söyleyemedim tabiri caizse beynini döndürdüm çocuğun gereksiz triplere girdim belki de hassas bi anımdı bilmiyorum çünkü gerçekten bunu hakketmeyecek şekilde davranıyordu ilgisi saygısı çok huzurluyum senin yanınds diyodu ilk öptüğü kız ben olmuştum ama bi sorun vardı henüz seni seviyorum demiyordu her şeyi diyodu seviyorum demek yok sen benimsin diyodu elimi 1 sn bırakmak istemiyordu ama seviyorum demiyordu daha önce demediği için belkide kolay olsun istemiyordu bilmiyorum. En son yine güven konusu geçtiğinde ben artık aşağılanmak istemiyorum konuşmak istemiyorum dedi halledebiliriz dedim hayır dedi istemedi zoruma gidiyor git gel yapıyosun vs dedi. Şimdi bana bitmiş artık boşver demeyin ben onu istiyorum ama nasıl davrancağımı bilmiyorum gerçekten bende tecrübesiz biriyim. Bu arada arıyorum açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.