Ya şu duygusal konularda aşk meşk işlerinde bence erkeğin safı diye bi şey yok tamam tecrübesizlik olabilir ama hormonlar herkeste var cinsel dürtüler herkeste var. Yani benden önce ilişkisi olmamış ilk kez beni öpmüş falan filan bunlar bir ölçüt değil birinin iyi mi kötü mü ya da niyetinin ne olduğunu anlamak için. İnsan karşısındaki kişinin ne olduğunu az çok hisseder demek ki o güveni size verememiş o enerjiyi almamışsınız. Son sevgilim de ilk tanıştığımızda melek gibiydi daha önce doğru düzgün ilişkisi olmamıştı en uzun ilişkisi 3 ay olan biriydi çok kibardı herkesin iyiliğini düşünürdü -güya- bizim ilişki beş ayı devirdi tabii adam hevesini aldı ne o masumluk kaldı ne saflık ne iyilik maskesini düşürdü gayet de açıkgözlü çapkın ve işini bilen biriymiş ben çok severdim ama hep bi şüphe vardı içimde bir şeyler tersti o yaklaşmadıkça çok fazla yaklaşamazdım bi derdim olduğunda iki kere düşünmeden anlatamazdım garip bi şekilde çekiniyodum sanki diken üstündeymişim gibi halbuki çok iyi bi insan neden böyle hissediyorum diye düşünürdüm ayrılırken anladım kalbinin sesini dinlemek gerek. Çok içinizde kalmış sanırım ama zaten aramışsınız mesaj atmışsınız cevap vermemiş bekleyin artık yapacak bir şeyiniz yok geri dönüş yapmazsa onun için olsa da olur olmasa da olur biriymişsiniz derim