Eski sevgilimle nasıl barışabilirim???

Burda çok mantıklı insanlar var gerçekten yorumlarınız fikirleriniz benim için önemli ama lütfen beni yargılamayın boş ver vazgeç demeyin çünkü ben gerçekten çok seviyorum uzun zamandır görüştüğüm, konuştuğum bi insandı ama karekteri farklı biraz kolay kolay kimseyi hayatına almamış düzgün bi ilişkisi olmamış sigara vs kullanmayan ağzı çok laf yapmayan bi tip ve en önemlisi çok kararsız üzerine git kaçar rahat bırak aylar geçer hayatına da kimse girmez yine gelir derken en son geldi dedi ki bana güven senden hoşlanıyorum seni hayatımda istiyorum uğraştı emek verdi sevgili olduk ve çok mutlu olduk sürekli çok mutluyum keşke daha önce olsaydı vs derdi. Biraz yakınlaşma konularına meraklıydı bende bu yüzden onu yargılardım işte sen bunun için mi benimlesin işte amacın ne yakınlaşma derken sarılma öpme vs. Ben sapık mıyım şerefsiz miyim der surat asardı. Bunun konusunu geçti yani en son arka arkaya ben güvenemiyorum sana dedim huzursuzum dedim ne olsun istiyosun dedi net bi şey de söyleyemedim tabiri caizse beynini döndürdüm çocuğun gereksiz triplere girdim belki de hassas bi anımdı bilmiyorum çünkü gerçekten bunu hakketmeyecek şekilde davranıyordu ilgisi saygısı çok huzurluyum senin yanınds diyodu ilk öptüğü kız ben olmuştum ama bi sorun vardı henüz seni seviyorum demiyordu her şeyi diyodu seviyorum demek yok sen benimsin diyodu elimi 1 sn bırakmak istemiyordu ama seviyorum demiyordu daha önce demediği için belkide kolay olsun istemiyordu bilmiyorum. En son yine güven konusu geçtiğinde ben artık aşağılanmak istemiyorum konuşmak istemiyorum dedi halledebiliriz dedim hayır dedi istemedi zoruma gidiyor git gel yapıyosun vs dedi. Şimdi bana bitmiş artık boşver demeyin ben onu istiyorum ama nasıl davrancağımı bilmiyorum gerçekten bende tecrübesiz biriyim. Bu arada arıyorum açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
oncelikle eger sizi seviyorsa sizin atacaginiz adima zamnla tepki verebilir diye dusununyorm ne kadar oldu ayrilali oda cok onemli bu karsinizdakidr bir insan onunda bir hayati duygulari var eger. duygulari size karsi varsa ona. mesaj atin ayriyken seni ozledigimi sevdigimi bir kez daha anladim sence 1 sansi hak etmiyor muyuz bundan sonra. aramizda guven sorunu olmyack diye yazin. olumsuz bir tepki verirsede yapack bise yok araya sogukluk girmis o yakinlasma konusuna gelincede kimse birini .opmek icin sapik muamelesi gormemeai gerekiyor eger sende iatiyorsan op ama ileriye gitme senim hayatin senin bedenin pisman olacagin seylwrin arkasinda durmayacaksan. hic baslama derim bugun bi cocuk olmaz baskasi olur illa opmek isteyeck doganin kanunu bu

Ya şu duygusal konularda aşk meşk işlerinde bence erkeğin safı diye bi şey yok tamam tecrübesizlik olabilir ama hormonlar herkeste var cinsel dürtüler herkeste var. Yani benden önce ilişkisi olmamış ilk kez beni öpmüş falan filan bunlar bir ölçüt değil birinin iyi mi kötü mü ya da niyetinin ne olduğunu anlamak için. İnsan karşısındaki kişinin ne olduğunu az çok hisseder demek ki o güveni size verememiş o enerjiyi almamışsınız. Son sevgilim de ilk tanıştığımızda melek gibiydi daha önce doğru düzgün ilişkisi olmamıştı en uzun ilişkisi 3 ay olan biriydi çok kibardı herkesin iyiliğini düşünürdü -güya- bizim ilişki beş ayı devirdi tabii adam hevesini aldı ne o masumluk kaldı ne saflık ne iyilik maskesini düşürdü gayet de açıkgözlü çapkın ve işini bilen biriymiş ben çok severdim ama hep bi şüphe vardı içimde bir şeyler tersti o yaklaşmadıkça çok fazla yaklaşamazdım bi derdim olduğunda iki kere düşünmeden anlatamazdım garip bi şekilde çekiniyodum sanki diken üstündeymişim gibi halbuki çok iyi bi insan neden böyle hissediyorum diye düşünürdüm ayrılırken anladım kalbinin sesini dinlemek gerek. Çok içinizde kalmış sanırım ama zaten aramışsınız mesaj atmışsınız cevap vermemiş bekleyin artık yapacak bir şeyiniz yok geri dönüş yapmazsa onun için olsa da olur olmasa da olur biriymişsiniz derim
Bana o güveni veremedi evet ama başkalarıda diyo ki 2.5 ay da ne yapsın çocukda kötü olacak hiç bir şey yoktu ama işte seni seviyorum dememek ya da işte ileriye dönük planlarında hep 'ben' demesi beni acaba anlık olarak, çok da özel görmediği birisi olarak mı görüyor fikri verdi. Kafam çok karışık aşırı gerçekten tek bildiğim bu kadar kolay vazgeçeceğini beklemiyodum ve çok haklısınız eğer böyle kapanırsa bu konu demek ki hislerimde haklıymışım dicem

Bana o güveni veremedi evet ama başkalarıda diyo ki 2.5 ay da ne yapsın çocukda kötü olacak hiç bir şey yoktu ama işte seni seviyorum dememek ya da işte ileriye dönük planlarında hep 'ben' demesi beni acaba anlık olarak, çok da özel görmediği birisi olarak mı görüyor fikri verdi. Kafam çok karışık aşırı gerçekten tek bildiğim bu kadar kolay vazgeçeceğini beklemiyodum ve çok haklısınız eğer böyle kapanırsa bu konu demek ki hislerimde haklıymışım dicem
Seni seviyorum dememesinin sebebi sorumluluk almak istememek olabilir yani ilerde bir ayrılık olursa hani beni seviyordun öyle söylemiştin gibi lafları işitmekten kaçınıyordur diğer bir ihtimalde içe dönük duygularını içinde yaşayan biridir çekiniyordur açık açık demeye. Yoksa bir insan neden inat edip seni seviyorum demez ki? 2.5 ay 2.5 aydır mantık zamanla oturur ama bu his dediğimiz şey birini ilk gördüğümüz andan itibaren devrededir iyi kötü bir izlenim oluşturur bir günde frekansımın uyuştuğu yanında acaba mı diye düşünmediğim insanlar da oldu ve o konuda da hiç yanılmadığımı gördüm.

oncelikle eger sizi seviyorsa sizin atacaginiz adima zamnla tepki verebilir diye dusununyorm ne kadar oldu ayrilali oda cok onemli bu karsinizdakidr bir insan onunda bir hayati duygulari var eger. duygulari size karsi varsa ona. mesaj atin ayriyken seni ozledigimi sevdigimi bir kez daha anladim sence 1 sansi hak etmiyor muyuz bundan sonra. aramizda guven sorunu olmyack diye yazin. olumsuz bir tepki verirsede yapack bise yok araya sogukluk girmis o yakinlasma konusuna gelincede kimse birini .opmek icin sapik muamelesi gormemeai gerekiyor eger sende iatiyorsan op ama ileriye gitme senim hayatin senin bedenin pisman olacagin seylwrin arkasinda durmayacaksan. hic baslama derim bugun bi cocuk olmaz baskasi olur illa opmek isteyeck doganin kanunu bu
Öpelim ama sevgimizden emin olduğumuzda bana seni seviyorum demiyor ama biz bunları yaşıyoruz.
ölüyorum özlemekten diyo ama seni seviyorum demekten özellikle kaçıyor noluyoruz diyorum ister istemez.

Seni seviyorum dememesinin sebebi sorumluluk almak istememek olabilir yani ilerde bir ayrılık olursa hani beni seviyordun öyle söylemiştin gibi lafları işitmekten kaçınıyordur diğer bir ihtimalde içe dönük duygularını içinde yaşayan biridir çekiniyordur açık açık demeye. Yoksa bir insan neden inat edip seni seviyorum demez ki? 2.5 ay 2.5 aydır mantık zamanla oturur ama bu his dediğimiz şey birini ilk gördüğümüz andan itibaren devrededir iyi kötü bir izlenim oluşturur bir günde frekansımın uyuştuğu yanında acaba mı diye düşünmediğim insanlar da oldu ve o konuda da hiç yanılmadığımı gördüm.
Hah aynen his zamanla oturan bi şey değil ki 2.5 ay ve daha öncesi var birde. Üstelik bunu söylediğimde benim için özel olmasan neden bu kadar zaman geçiriyim dedi sadece bu nasıl bi kafa yaaa off ben anlamıyorum. Mutlu heyecanlı görüyorum farkındayım ama emin mi değildi off

Benim en yakın arkadaşımın sevgilisi sürekli seni çok seviyorum derdi. Hatta bi kere arkadaşımin elleri kirli telefonu ben tutmuştum kulağına kızda seni seviyorum demeden kapatmıştı çocuk 1 hafta konuşmamışti. Sonra öğrendik ki kızı 3 ay boyunca aldatmış seni seviyorum demek bir ölçüt değil yani

Benim en yakın arkadaşımın sevgilisi sürekli seni çok seviyorum derdi. Hatta bi kere arkadaşımin elleri kirli telefonu ben tutmuştum kulağına kızda seni seviyorum demeden kapatmıştı çocuk 1 hafta konuşmamışti. Sonra öğrendik ki kızı 3 ay boyunca aldatmış seni seviyorum demek bir ölçüt değil yani
Al işte böyle diyenler var sevseydi söylerdi diyenler var benim kafam oldu çorba

Hah aynen his zamanla oturan bi şey değil ki 2.5 ay ve daha öncesi var birde. Üstelik bunu söylediğimde benim için özel olmasan neden bu kadar zaman geçiriyim dedi sadece bu nasıl bi kafa yaaa off ben anlamıyorum. Mutlu heyecanlı görüyorum farkındayım ama emin mi değildi off
Ya hiç şaşırmadım en büyük kozları neden bu kadar zaman geçireyim ki? Bir erkek için fiziksel beğeni duyduğu bir kadınla zaman geçirmek atla deve bir olay değil gayet de geçirir 2 yıl sevmediği kadınla beraber olan birini bile tanıdım. Dediğim gibi bekleyin geri dönerse içinize siniyor mu ölçüp biçin takıntıyla karar vermeyin

Ya hiç şaşırmadım en büyük kozları neden bu kadar zaman geçireyim ki? Bir erkek için fiziksel beğeni duyduğu bir kadınla zaman geçirmek atla deve bir olay değil gayet de geçirir 2 yıl sevmediği kadınla beraber olan birini bile tanıdım. Dediğim gibi bekleyin geri dönerse içinize siniyor mu ölçüp biçin takıntıyla karar vermeyin
Herkesin söylediği mantıklı geliyor haklı buluyorum hepsini iyice kendi hislerimi düşüncelerimi bile kaybettim kafam o kadar karışık. Tek korkum 1 2 yılımı verip sonunda hiç bir şey olmamış gibi giden tipler varya öyle bi şey yaşamaktan korkmak çocukta biraz bunu hissettim aynı zamanda çok da seviyordum onu çok istiyordum beni sevmesini onun için özel oldıkumu hissetmek istedim hissettiğim anlar oldu, o yüzden kafam karışıyor işte

Öpelim ama sevgimizden emin olduğumuzda bana seni seviyorum demiyor ama biz bunları yaşıyoruz.
ölüyorum özlemekten diyo ama seni seviyorum demekten özellikle kaçıyor noluyoruz diyorum ister istemez.
tamam da zaten agzinda sakiz gibi seni seviyorm tiplerden kork esim de demezdi mesaj yazarken nadiren .yazardi sozde demezdi erkekge biraz agir geliyor bole cumleler sen. zaten sevdigini his etmiyorsan bu iliskiden bise. olmaz

tamam da zaten agzinda sakiz gibi seni seviyorm tiplerden kork esim de demezdi mesaj yazarken nadiren .yazardi sozde demezdi erkekge biraz agir geliyor bole cumleler sen. zaten sevdigini his etmiyorsan bu iliskiden bise. olmaz
Ben onu sevgisini hissediyordum da böyle bi konuyla bırakması neyi gösterir sevmediğini mi??

Back
X