• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimle olan resimler..

sizin nişanlınızın bilgisayarında eski sevgilisi ile fotolarını bulmanızdan daha vahim bir durum değil .. üzülmeyin alırsınız gönlünü unutulmuş kalmış insanlık hali..

Valla tam olarak ettiğimi buldum onlara gittiğimde video kavgasını çıkarmıştım nerden bilcektim asıl bombanın kendi bilgisayarımda olduğunu

Güldürdun beni ya :))
O kadar dedik su cocugu bosa üzme diye. Sanslisin böyle yumuşak huylu birini de bulmussun. Kendine ceki duzen vermelisin bence bosa kavga cikarip huzurunuzu kacirma. Ben bile tüm konularını okumaya dayanamadim o napsin :) Ama hemen değil. Su olay bi sogusun unutsun fotoğraf olayını ondan sonra. Yoksa sadece bundan dolayi yumusadigini zannederse, baska sefer sen hakli da olsan bu olayı kullanıp üste çıkma ihtimali de var tabi :) o yüzden su an sadece sakin davran ki sindirsin önce

Kızlar merhaba malesefki yine ben..Geçen gün nişanlımlara gittim ve bilgisayarım kırılmıştı onunda elinden gelir öyle işler oraya götürdüm yapsın diye sonrada format atmasını rica ettim oda içindeki herşeyi yedeklemek için açmış ve eski sevgilimle olan resimlerimi bulmuş varlıklarından haberim bile olmayan resimler zamanında kesin sakladım bi dosyanın içine sonrada bidaha aklıma bile gelmedi,şimdi bana karşı soğuk davranıyo konuşuyoruz ama hissediyorum soğukluğunu eskiden olmuş bitmiş bişey silmeyi unutmuşum eşşek kafam..gönlünü almak için ne yapabilirim

Yani sen adamın yanından dişi sinek geçse bile adamı suçla cıngar çıkar illallah ettir
Sonra adama eski sevgilinle olan resimlerini göster :D
İlahi homeostas :D

Aman ne var bunda. Millet küsecek yer arıyor. Ne var yani unutmuşun işte. Bende eşimin eski sevgilisine yazdığı mektupları bulmuştum.

Cok yakin bir tarihte ben disari cikmak uzere hazirlanirken nisanlim odamdaydi eski vesikalik fotolarimi bulmus benimle dalga geciyordu :))) derken lise fotografimi bulmus şu okul kimlikleri icin yaptiriyordukya hani onlardan biri... Birden gülen dalga gecen adam ciddiye bagladi aldi kaldirdi resimleri yerine koydu ne oldu diyorum cevap yok üsteliyorum cevap yok, sonra fotolari inceledim meger lise fotosunda Kravatimda o zamanki sevgilimin ismi ve benim ismim yaziyormus ben unuttum gitti onu farknda bile degilim...
Bende onun cüzdanin dip köselerinden bir yerlerde eski sevgilisinin resmini bulmustum....

Yani diyecegim şu ki olur böyle vakalar, birbirinizin ilki olmadigini biliyorsunuz zaten.... Ha somutlasmis ha somutlasmamis gerisi teferruat...

Adam haklı.. En son sen oda youtube da ki videoda gördüğün kızı saçma bi şekilde kıskanıp farklı arayışlardasin diye trip atıyodun... Acaba eski sevgilisiyle fotoğraf görsen napardin dimi? Bırak biraz tavır yapsın içi soğusun adamın. Her erkek böyle bi şeyi kolay hazmetmez.

geçen gün videoya kızan hanım değil mi bu ya :) siz tanımadığınız insan için olay çıkardınız ben adam yrinde olsm bir kaç hafta bekletirim seni

Kızlar merhaba malesefki yine ben..Geçen gün nişanlımlara gittim ve bilgisayarım kırılmıştı onunda elinden gelir öyle işler oraya götürdüm yapsın diye sonrada format atmasını rica ettim oda içindeki herşeyi yedeklemek için açmış ve eski sevgilimle olan resimlerimi bulmuş varlıklarından haberim bile olmayan resimler zamanında kesin sakladım bi dosyanın içine sonrada bidaha aklıma bile gelmedi,şimdi bana karşı soğuk davranıyo konuşuyoruz ama hissediyorum soğukluğunu eskiden olmuş bitmiş bişey silmeyi unutmuşum eşşek kafam..gönlünü almak için ne yapabilirim
Eskiden kaldigini hatirlamadigi soyle. Hatirlasam sana verir miyim bilgisayari sana salak miyim ben de. Bile bile bak sevgilim ben eski sevgilimle resimlerimizi sakliyorum bakiyorum arada bir mi der gibi yapar miyim boyle bisey de. Sogumustur senden cok normal. Mesele uzamadan hallet bence :)

aynı olay erkek kardeşimin başınada geldi

eşi eski nişanlısıyla olan nişan resimlerini bulmuş ilk anlarını bilmiyorum ama yazın yanımıza geldiğinde yarı kızgın yarı esprili bize anlattı güldük geçtik , :KK49:
sen onla biraz daha fazla ilgilen ama abartmadan şımartma bunu koz olarak kullanmasın sana ilerde

Resimler çok samimiyse unutamayabilir ve bir süre soğuk davranması normal. Eşimle sevgiliyken resimlerini görmüştüm eski sevgilisiyle kız buna pasta yediriyordu benimki de kıza Ayy çıldırdım acayip kıskandım. Kız güzel değil diye diye kendimi rahatlattım ozamanlar daha 18 yaşındayım tabi :) hatta dalga gectim bu cirkin kizda ne buldun erkej gibi ayni falan diyerek :) zamanla unutur merak etme .

yahu içinde art niyet olsa elinle bilgisayarı nişanlına vermezsin zaten ama mutlaka ki bozulmuştur sen olsan belki daha beter arıza bile çıkarırdın yani geçici bir durum sen ilgi alakanı eksik etme ama çok üstüne de gitme kendiliğinden düzelir o zamana bırak

sonuçta ondan sakladığın bir durum olsa o resimleri özellikle tutuyor olsan o bilgisayarı ona neden veresin?çok hafife alıyorlar biz kadınları kendileri gibi sanıyorlar.

Çok üstüne gitmemek en iyisi. Sonuçta kasıtlı yapılan bir şey yok. Suçlu değilsiniz ki, konuyu abartmaya girer diğer türlüsü.

Video izledigi için kiskanmistin dimi? Gönlünü almak için naparsin bilmem ama bi daha hoşuna gitmeyen bir tavrı karşısında bu olayı hatırlayıp kendini frenleyebilirsin, iliskinizin salahiyeti açısından iyi bir adım olur.

Resim degil bu.Fotograf.
Resim yapilir,uretilir.Fotograf ise ani yakalar.

Dizilerde filmlerde bu hata var.
Yazmak istedim.konunuz ile ilgili ise zamana birakin.hazmedememis normal karsiladim

Back
X