- 3 Nisan 2014
- 36.216
- 147.762
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
sizin nişanlınızın bilgisayarında eski sevgilisi ile fotolarını bulmanızdan daha vahim bir durum değil .. üzülmeyin alırsınız gönlünü unutulmuş kalmış insanlık hali..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla tam olarak ettiğimi buldum onlara gittiğimde video kavgasını çıkarmıştım nerden bilcektim asıl bombanın kendi bilgisayarımda olduğunu
Kızlar merhaba malesefki yine ben..Geçen gün nişanlımlara gittim ve bilgisayarım kırılmıştı onunda elinden gelir öyle işler oraya götürdüm yapsın diye sonrada format atmasını rica ettim oda içindeki herşeyi yedeklemek için açmış ve eski sevgilimle olan resimlerimi bulmuş varlıklarından haberim bile olmayan resimler zamanında kesin sakladım bi dosyanın içine sonrada bidaha aklıma bile gelmedi,şimdi bana karşı soğuk davranıyo konuşuyoruz ama hissediyorum soğukluğunu eskiden olmuş bitmiş bişey silmeyi unutmuşum eşşek kafam..gönlünü almak için ne yapabilirim
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.Nedir videolarını diyosan pişman değilim şu mevzuyu bi atlatayım kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum![]()
Eskiden kaldigini hatirlamadigi soyle. Hatirlasam sana verir miyim bilgisayari sana salak miyim ben de. Bile bile bak sevgilim ben eski sevgilimle resimlerimizi sakliyorum bakiyorum arada bir mi der gibi yapar miyim boyle bisey de. Sogumustur senden cok normal. Mesele uzamadan hallet bence :)Kızlar merhaba malesefki yine ben..Geçen gün nişanlımlara gittim ve bilgisayarım kırılmıştı onunda elinden gelir öyle işler oraya götürdüm yapsın diye sonrada format atmasını rica ettim oda içindeki herşeyi yedeklemek için açmış ve eski sevgilimle olan resimlerimi bulmuş varlıklarından haberim bile olmayan resimler zamanında kesin sakladım bi dosyanın içine sonrada bidaha aklıma bile gelmedi,şimdi bana karşı soğuk davranıyo konuşuyoruz ama hissediyorum soğukluğunu eskiden olmuş bitmiş bişey silmeyi unutmuşum eşşek kafam..gönlünü almak için ne yapabilirim
Kızlar merhaba malesefki yine ben..Geçen gün nişanlımlara gittim ve bilgisayarım kırılmıştı onunda elinden gelir öyle işler oraya götürdüm yapsın diye sonrada format atmasını rica ettim oda içindeki herşeyi yedeklemek için açmış ve eski sevgilimle olan resimlerimi bulmuş varlıklarından haberim bile olmayan resimler zamanında kesin sakladım bi dosyanın içine sonrada bidaha aklıma bile gelmedi,şimdi bana karşı soğuk davranıyo konuşuyoruz ama hissediyorum soğukluğunu eskiden olmuş bitmiş bişey silmeyi unutmuşum eşşek kafam..gönlünü almak için ne yapabilirim
Fırsat bu fırsat diyip seni terkederdim ama işte nisanlinda da iş yok senin..
Video izledigi için kiskanmistin dimi? Gönlünü almak için naparsin bilmem ama bi daha hoşuna gitmeyen bir tavrı karşısında bu olayı hatırlayıp kendini frenleyebilirsin, iliskinizin salahiyeti açısından iyi bir adım olur.Kızlar merhaba malesefki yine ben..Geçen gün nişanlımlara gittim ve bilgisayarım kırılmıştı onunda elinden gelir öyle işler oraya götürdüm yapsın diye sonrada format atmasını rica ettim oda içindeki herşeyi yedeklemek için açmış ve eski sevgilimle olan resimlerimi bulmuş varlıklarından haberim bile olmayan resimler zamanında kesin sakladım bi dosyanın içine sonrada bidaha aklıma bile gelmedi,şimdi bana karşı soğuk davranıyo konuşuyoruz ama hissediyorum soğukluğunu eskiden olmuş bitmiş bişey silmeyi unutmuşum eşşek kafam..gönlünü almak için ne yapabilirim