Kendine guvenerek baslayabilirsin. Yazinda hep kendini bir kucuk gorme sezdim ben. Sanki hersey senin sucunmus gibi. Ayrilik varsa karsiliklidir, birlesme varsa karsiliklidir. Tek tarafli degildir. Kendini cok fazla ezdirme. Zaten ezdiriyorsun ve daha ezdirmek istiyorsun sanki.
Uzun süre birliktelikten sonra ayrilmak ,mutlaka cok zor ve can aciticidir.
Ama su an ne olursa olsun onu istiyorum diyorsun ya,evlenirsen hayatinin en büyük hatasini yaparsin.
Su an en iyi olmaniz gereken zamanda ,henüz ev gecindirme kaygisi,aileleri ,özellikle kayinvalideni ve türevlerini idare etme derdin yokken,anlasamiyorsunuz.Evlenince inan daha zor olacak,toz pembe degil hayat.
Bak sen istiyorsun,oysa eski sözlün ,bilmiyorum,emin degilim,korkuyorum ,diyor.
Sana sahip cikmiyor.Simdi bunu yapan ,evlenince seni pamuklara sarip sarmalayacak mi zannediyorsun?
Biliyorum disardan böyle demek kolay geliyor diyebilirsin, ama bazen bizim ser bildiklerimizde hayir vardir.
Cok zor zamanlar geciriyorsundur tamam,hele su an ondan baskasini istemiyorsundur ona da tamam,ama evlenince hic degismez.
Siz kendi aranizda anlasamamisiniz ki daha ailelere nasil söyleyecegiz diyorsun.
Düsün ki aileler onay verdi diyelim,evlendiniz.Imzayi atinca karakter degismiyor.
Bir kez geliniyor dünyaya ,kendine yazik etme,iyi düsün karar ver.
sen sözlünü geri kazanmışsın kadınlık dersıne ihtiyacın kalmamış hatta bıze bıle ders verecek durumdasın
sözlün hallletsın tekrar ıstemeye falan gelsinler
öyle oldugunu nerden anladın acaba ?...
tekrar birleşmek istediğimizi ailemızze nasıl söylıcez demisşin yeterınce anlaşılır
Nasıl yani ?..Ben söylediklerinizden hiçbir şey anlamadım.
Ben sorunumu halletsem zaten sormam kii bunu size.
Ayrıca öyle gel tekrar iste falan demekte okadar kolay degil ki
Ben bunu yapmanın yöntemini arıyorum.
benmi anlamadım acaba neyse anladığımı yazayım :26::26:
sen sözlünle tekrar orta yol bulmuşsun
ve ailene söyleme kısmı kalmamışmı
Sekerim asil sorunun ne. Kadinlik mi, sozlun mu, ailen mi. Kadinsi mi olmak istiyorsun. Sozlun etrafinda pervane mi olsun istiyorsun. Ailene mi soyleyemiyorsun. Bunu bir soyle de ona gore yardim edelim.
bu söylediklerinin hepsini yapmak istiyorum aslında canım.
benim sözümü dinlesin istiyorum..
''Kadınlık dersi'' çok yanlış bir başlık olmuş arkadaşım...
Bir hobi bul kendine , baska ugraslar edin, onu dunyanin merkezine koyma. Bakacaksin tipis tipis sana dogru gelecektir. Erkekleri dunyamizin merkezine koyarsak ordan cikmaya calisirlar, ama dunyamizin merkezine koymazsak o zaman girmeye calisirlar. O zaman ugrassin dursun.
Kadınlık dersi diye bir şey yok bence, karşındaki insan sana bağlanmak isterse kendiliğinden bağlanır zaten
Herkesin yapısı farklıdır, ben bu güne dek kimse bağlansın diye çabalamadım, sevmediğim yerde biter, alttan almayı bilmem, aşk konusunda biraz serttir mizacım. Bunun için gidecekse gitsin derim, arkasından öleceğimi bilsem tek adım atmam, içimdeki her şey o çizgiyi çekene kadardır.
Herkes kadınlığı farklı algılar, sözlün geri gelecekse seni sevdiği ve beraber olmak istediği için gelsin, sen politika öğrenme. Bu bence ilişkinin temeli. Onu kadınlık denen politika ile elinde tutacaksan hiç durmasın. Düşünsene istediği gibi olmazsan gitme tehtidi var hep, böyle hayat geçer mi. İyi niyetini göster ve oluruna bırak. Hayırlısını iste Allah tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?