Ya aslında şöyle ki sindiremiyorum hanı sevdiğim bisey bekledigim yok çok ani oldu herşey ayrılırken bile telefonda oldu mesela ne biliyim saygısızca ayrıldık falan bunları kendime yük ediyorumDengesiz insanlari bosverin,düşünse nolucak düşünmese nolucak.Gercekten seven bir insan aslaa aldatmaz.Uygun degilmişsiniz ,düşünerek daha cok enerji tüketmeyin yazıktır.
Ne ilginç hayatlar Allahım. Başlık.. İçerik.. Kocanızı mutlu etmeye baksanıza..Ben de ona inat başkasıyla tanıştım dengim biriyle.. ondan once evlendim ben aslinda.
Ne değişik hayatlar yaşıyorsunuzBiz evlenecektik.. başkaları gibi değildi o. Askere gitti bekledim dönmesini 12 ay. Gitmeden beni bekle dedi söz yaptık aileler arasında. Askere gitti kaç kere kavga ettik diye ağladı askerde benim için. Herkes uyurken biz telefonda birbirimize sarılıp aglastik.. askerden geldi sonra beni aldattı annemler istemiyordu aslında onu ben üni mezunuyum o ise lise mmezunu diye. Ama yine de konuştuk görüştük affettim onu "biz olamayacağız seni unutmak için yaptım" dedi affettim. Sonra bi sene konuştuk ama sürekli kavga dövüş.. Ben güvenemedim hala affetsem bile psikopata bağlamıştım. Sonra yine ayrıldık biz. Barışalım yapma etme dedi barışmadım. "Barismazsan benimle olmak isteyen basjasi(x olsun o kisi) var ona sans verecem" dedi tamam dedim. Ama icim icimi yedi. Ben de ona inat başkasıyla tanıştım dengim biriyle.. ondan once evlendim ben aslinda. O x kisisi de beni aldattigi kizin arkadasiymis slmdi onlar da evlendi. Ben acaba mutlu mu olurduk evlensem onla diye düşünürdü buluyorum kendimi hep. O da düşünüyor müdür acaba diyor müdür merak ediyorumm çok. Onu sevmiyorum istemiyorum ama yaptıklarını da sindiremiyorum hala .
Ihanet midir ?Yanlis anlamadiysam eger evlenmissin,evli barkli kadinsin artik ne diye hala gecmisini eseleyip duruyorsunki?esine yaptigin ihanet degilde nedir?
Yani suan kocami seviyorum ben basta inat ugruna olsa da zamanla sevdim 2 senedir tanıyorum zatenBirine inat uģruna nasil başla biriyle hemen tanişip evlenebiliyorsunuz. Kendinize hicmi deger vermiyorsunuz
Bunun adi aşkmi? Sevmeyi bilen insan aşka saygi duyar inat uģruna başka insanlarin sevgisine de saygi duymamazlik yapmaz.
Cocuğunda varmi?
Hayatlar değişik olabilir kınamamak lazım ama bir insan kendine neden böyle bile isteye kötülük yapar anlamıyorum. Tamamen tatminsizlik, kendini bilmezlik.Ne değişik hayatlar yaşıyorsunuz
Haklisiniz..İlişkiniz çok laçkalaşmış. O aldatıyor siz affediyorsunuz. Başkasıyla olurum diyor tamam diyorsunuz siz ondan önce evlenmişsiniz üstelik. Herkes kendi yoluna bakmayı seçmiş. Olan olmuş artık geçmişte yaşamayı bırakıp önünüze bakın
Biraz da hirs diyelim miHayatlar değişik olabilir kınamamak lazım ama bir insan kendine neden böyle bile isteye kötülük yapar anlamıyorum. Tamamen tatminsizlik, kendini bilmezlik.
Kimsenin canını yakmıyorum kendimden baskaEvli olduğunuz insanlara yazık,keşke evleneydiniz de başkalarının canı yanmasaydi.
Kocanız bilse,çifte telli oynayacagini sanmıyorum. Uzulecektir benceKimsenin canını yakmıyorum kendimden baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?