Eski sevgilimmm !!

haa bide onu reddetmek istiyorum cünküü o zaman tamamen cıkmıs olacak hayatımdan ve bende yeni bi sayfa acabilcem sonundaaa ..

haa bide onu reddetmek istiyorum cünküü o zaman tamamen cıkmıs olacak hayatımdan ve bende yeni bi sayfa acabilcem sonundaaa ..

nasıl istiyorsan öyle olsun o halde hayırlısı olur inşallah istediğinin sonu da

Sizden ne istediğini bilmediğiniz birine hesabında paylaşabileceği mesajlar mı atıyorsunuz? Amacını anlamadığınız bir insana karşılık mı veriyorsunuz? Ne maksatla? Şurada yazdıklarınızdan bile bu mesajlardan, sizinle iletişim kurmasından ne kadar memnun olduğunuz anlaşılıyor, o da bunu anlamış, bu her erkeğin hoşuna gider, kendinden mesaj gelmesini heyecanla bekleyen kız...

Sizinle normal şekilde konuşuyor, hazır mesajlar atıyorsa fazla boş vakti vardır amacı bundan fazlası olsa neden açıkça söylemesin?

işte kskandrmaya calısıo nişanlm kızar gbsnden knsuyr kii kmseyle knsmadıgını biliorm yani :S off bilmiorm nasıl anlıcm napmya clstgnı acık acık soramam cnkü sölicek biri değil.

O ne yaptığını açıkça söyleyecek tipte bir insan değil de siz amaçsızca konuşulacak, vakit geçirilecek bir genç kız mısınız? İlişki sorumluluğu almadan sizinle istediği zaman bağlantı kuran birine hayatınızda yer var mı? Yoksa ya hiç muhatap olmayın ya da derdi neymiş sorun... İtiraf edeceğinizi sanmıyorum ama sizin aksini yazmış olmanıza rağmen istediğiniz, onun kendini affettirmesi ve kaldığınız yerden devam etmek... Bu nedenle açıkça sorarsanız tekrar sevgisinin arkasında duramayacak ve yine çekip gidecek diye çekiniyorsunuz ama arada kalmaktan iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…