- Konu Sahibi noldiii_1900
Pek tanıdığım yok.Bu adamdan size hayir gelmez. Onunuze bakin bence bu herifi de sallayin gitsin. Baska adaylar yok mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek tanıdığım yok.Bu adamdan size hayir gelmez. Onunuze bakin bence bu herifi de sallayin gitsin. Baska adaylar yok mu![]()
Pek tanıdığım yok.
Bu boşluktan kaynaklanıyor aslında o adam senin çokta umrumda değil bunu getir aklına kendi kişisel gelişimine önem ver dediğim gibi gitmek istemesen bile kendini zorla ve kurslara seminerlere katılEvet fazla yalnız kaldım. Boşluktayım. Mesela dün bütün gün evde oturdum. Ne bir mesaj atan oldu, ne bir arayan.
Yapıcam bu dediklerinizi. Bir kursa filan yazılayım olmaZsa. En azından hiçbir işe yaramasa yeni birşeyler öğrenmiş olurum.Bence cevreni genislet, yeni ortamlara gir, yeni bir hobi edin mutlaka yeni birileriyle tanisirsin. En kotu arkadas edinirsin guzel vakit gecirirsin.
Yapıcam bu dediklerinizi. Bir kursa filan yazılayım olmaZsa. En azından hiçbir işe yaramasa yeni birşeyler öğrenmiş olurum.
Küçük bir yerde yaşıyorum böyle şeyler bulabilir miyim bilmiyorum ama. Bir araştıracağım.Seramik, yeteneginiz varsa resim, yemek yapma, cupcake yapma hepsinde eglenirsiniz bence.
Küçük bir yerde yaşıyorum böyle şeyler bulabilir miyim bilmiyorum ama. Bir araştıracağım.
İnş daha büyük bir yere gitmek istiyorum. Hem çevrem genişler hem de imkanlar artar.Imkaniniz varsa butuk sehire veya ailenizin oldugu yere tasinin derim. Kucuk yerler bekar kadinlar icin cok bayici olabiliyor.
Anlaşılan dengesiz birisiymiş yada hayatında bi boşlukta sizi dert ortağı arkadaş gibi görüp vakit geçirmiş sizde ilgi gösterince kendini bi b.k sanıp bi yerleri kalkmıştır. Onun yaptığı gibi görmezden gelip ilgilenmiyor havası yaratın zaten ne oluyor diye şaşırır. Zamanla uzaklaşıp unutmaya bakın böyle insanlardan kimseye fayda gelmez egoya bak tavan yapmış.
Evet egosunu iyi tatmin etti.Anlaşılan dengesiz birisiymiş yada hayatında bi boşlukta sizi dert ortağı arkadaş gibi görüp vakit geçirmiş sizde ilgi gösterince kendini bi b.k sanıp bi yerleri kalkmıştır. Onun yaptığı gibi görmezden gelip ilgilenmiyor havası yaratın zaten ne oluyor diye şaşırır. Zamanla uzaklaşıp unutmaya bakın böyle insanlardan kimseye fayda gelmez egoya bak tavan yapmış.
Zaten ters davranıyor eski beklentiye girmiyorum. Ama diğerlerine nasılsa bana da öyle davranabilir mi onu merak ediyorum?
Haklısınız.e o noktada yine beklentiye gireceksin.
insanın kendine ettiğini kimse etmiyor cidden.
Kapıyı göstermesi mümkün değil çünkü kapıdan içeri aldığı yok. Ben barışma teklif ettim o kabul etti. Zaten soğuk davranıyor zoraki barışmış gibi. Sadece çok mutlu ve sürekli etrafımda. Ama ikili muhabbete girdiğimizde buzzz gibi.Adamın egosunu tatmin ediyorsunuz,
Muhtemelen daha iyisini arıyor ve bulunca size kapıyı gösterecek.
Bence yol verin gitsin
Bence hala duygularınız olduğunu biliyor ve karşılıksız olduğu için sizin yanınızda geriliyor. Yormayın kendiniziKapıyı göstermesi mümkün değil çünkü kapıdan içeri aldığı yok. Ben barışma teklif ettim o kabul etti. Zaten soğuk davranıyor zoraki barışmış gibi. Sadece çok mutlu ve sürekli etrafımda. Ama ikili muhabbete girdiğimizde buzzz gibi.
Anladım teşekkür ederim.Bence hala duygularınız olduğunu biliyor ve karşılıksız olduğu için sizin yanınızda geriliyor. Yormayın kendinizi
Sadece sözde arkadaş olarak gördüğünü söylemişti. Bir arkadaş her akşam arayıp saatlerce sohbet eder mi? Sürekli hesap sorar mı? Başka erkeklerle görüşmemi engeller mi? Sürekli iltifatlar, telefonumu kurcalamalar. Fotolarımı göstermek istemediğimde kızmalar. Arkadaş çevreme karışmalar. Öğlen yemeğe kız arkadaşımla giderdim, bozuk atardı. Beni kızdan kıskanırdı. Sizce bu arkadaşça tepkiler mi?Seni arkadaş olarak gördüğünü açıkca söylemiş onunla arkadaş olarak takıl daha fazlasını bekleme bence
Sadece sözde arkadaş olarak gördüğünü söylemişti. Bir arkadaş her akşam arayıp saatlerce sohbet eder mi? Sürekli hesap sorar mı? Başka erkeklerle görüşmemi engeller mi? Sürekli iltifatlar, telefonumu kurcalamalar. Fotolarımı göstermek istemediğimde kızmalar. Arkadaş çevreme karışmalar. Öğlen yemeğe kız arkadaşımla giderdim, bozuk atardı. Beni kızdan kıskanırdı. Sizce bu arkadaşça tepkiler mi?