Selam kızlar iki gündur malum eski sevgilim bayram mesaji hakkında konu açMistim.Ben iki ay önce ona mesaj attım senin yanına gelirim beni alırsın kanka dedim.O Kocaeli'de ben istanbulda oturuyorum.Arkadaşım mesaj at dedi hiç konuşmuyorduk o süreçte kanka falan de tepkisini olç dedi.Ben de hiç beni tınlamaz dedim umursamaz yani kimbilir kiminle konuşuyor hangi kızla benim kanka demem mi onu umrumda olmamı sağlıyak dedim.Neyse mesajı attım whatsaptan sabah on gibi ne kankası ne panpası dedi o kelimeye takil çağını tahmin etmezdi vurdumduymaz biri olduğu için.Aksam on iki gibi aradı napiyosun is o zaman yıllık izindeyim falan sonra konuşmanın ortasında mesajda niye öyle yazdın ben de küfür değil hakaret değil noldu ki dedim.Bu kelimenin ne anlama geldiğini bilmiyomusun dedi o an çok şaşırdım. Çünkü ben bir erkek olsam çevremde o kadar kız var karşımdaki bana hacı demiş kanka demiş umrumda olmaz laylom takılıyoSam cevap bile vermem.O tam tersi mesaj atıp aradı hesap sorar gibi.Ondan sonra mesaj yazdım bayagi uzun dengesizsin kendini ne zannediyosun daha neler neler bildiginiz saydirdimayrılırken resmen.Ondan sonra ben bir erkek olsam o kızı dakkada engellerdim o kadar lafın üzerine o kızı engellerdim.En son bayram mesaji attım birden o akLima geldi resimli bayram mesajı atiyim dedim tutamadı kendimi sabah erkenden mesajı görünce ses kaydı yollamis.Beni whatsaptan silmeniz birde karşılık vermiş kafam karışıyor. Bİr de kızlar bu adam önceden Nisan atmış ayrılık sebebini bilmiyorum bana yalan soyledi dedi ne zaman Sordusam gecistirdi.Sanirim kızı basayıyla gordu aldatilana. Çünkü bana ilişkiye bu konuya bakış açımi biliyorsun. sSen Cansın can bebeğim benim dedi.Bana ilk açılan da oydu.Cepte tutmak için mesajıma karşılık vermesi o Kocaeli'de ben istanbulda .Siz ne düşünüyorsunuz kızlar fikirlerinizi merak ediyorum.Bu aralar iyi değilim galiba cevaplarınizi bekliyorum.