Eski sevgilinin anlamsiz tavirlari

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar iki gündur malum eski sevgilim bayram mesaji hakkında konu açMistim.Ben iki ay önce ona mesaj attım senin yanına gelirim beni alırsın kanka dedim.O Kocaeli'de ben istanbulda oturuyorum.Arkadaşım mesaj at dedi hiç konuşmuyorduk o süreçte kanka falan de tepkisini olç dedi.Ben de hiç beni tınlamaz dedim umursamaz yani kimbilir kiminle konuşuyor hangi kızla benim kanka demem mi onu umrumda olmamı sağlıyak dedim.Neyse mesajı attım whatsaptan sabah on gibi ne kankası ne panpası dedi o kelimeye takil çağını tahmin etmezdi vurdumduymaz biri olduğu için.Aksam on iki gibi aradı napiyosun is o zaman yıllık izindeyim falan sonra konuşmanın ortasında mesajda niye öyle yazdın ben de küfür değil hakaret değil noldu ki dedim.Bu kelimenin ne anlama geldiğini bilmiyomusun dedi o an çok şaşırdım. Çünkü ben bir erkek olsam çevremde o kadar kız var karşımdaki bana hacı demiş kanka demiş umrumda olmaz laylom takılıyoSam cevap bile vermem.O tam tersi mesaj atıp aradı hesap sorar gibi.Ondan sonra mesaj yazdım bayagi uzun dengesizsin kendini ne zannediyosun daha neler neler bildiginiz saydirdimayrılırken resmen.Ondan sonra ben bir erkek olsam o kızı dakkada engellerdim o kadar lafın üzerine o kızı engellerdim.En son bayram mesaji attım birden o akLima geldi resimli bayram mesajı atiyim dedim tutamadı kendimi sabah erkenden mesajı görünce ses kaydı yollamis.Beni whatsaptan silmeniz birde karşılık vermiş kafam karışıyor. Bİr de kızlar bu adam önceden Nisan atmış ayrılık sebebini bilmiyorum bana yalan soyledi dedi ne zaman Sordusam gecistirdi.Sanirim kızı basayıyla gordu aldatilana. Çünkü bana ilişkiye bu konuya bakış açımi biliyorsun. sSen Cansın can bebeğim benim dedi.Bana ilk açılan da oydu.Cepte tutmak için mesajıma karşılık vermesi o Kocaeli'de ben istanbulda .Siz ne düşünüyorsunuz kızlar fikirlerinizi merak ediyorum.Bu aralar iyi değilim galiba cevaplarınizi bekliyorum.

Ben yazı biçimlerine pek laf etmem ama doğru düzgün yazın da beynimizi yakmadan anlayalım.

Konuna gelince; eskiyi eski de bırak.... hiç uğraşma.

Adamin size karsi hissi yok ki siz ustune dusuyorsunuz. Ben de hic bir eski sevgilimi takmam (Hatta Allahin cezalarinin alnina Yildizin eskisi yazip damgalamak istiyorum da goren zavalli hemcinsim kendi iyiligi ve ruh sagligi icin uzak dursun.) buna ragmen eski sevgilim bana bayram mesaji atsa nezaketen bende cevap verirdim bunda art niyet aramayin. O kanka de diyen arkadasiniz da asiri sacmalamis benim eski sevgilim bana kanka dese manyak mi bu diye dusunurum gecmiste iliski yasanmis birine kanka demek cok asiri sacma cunku.Yazmayin bence adama bir daha silin gitsin o sizi coktan unutmus altinda bir sey yok bu tavirlarin

Soyle kızlar onunla birkaç ay çıktık. Sonra benim ilişkiye bakış açımi biliyorsun dedi .Benim canımı yaktı ben de onun üzerine kanka dedim o da bana niye öyle dedin ne anlama geldiğini bilmiyomusun musun dedi.Her adam buna takılmaz diye düşündüm.

Eski sevgilinizin anlamsız bir tavrı yok ki. Sürekli iletişime geçen sizsiniz. O da etkiye tepki veriyor. Bence peşini bırakın. Gönlü olsa bu "kanka panpa" gibi numaralara gerek duymazdınız zaten.

Niye kanka deme ihtiyaci duydun?
Dsha dogrusu niye oraya geliyorum beni al falan dedin hic anlamadim.
Baskasina yaziyordum yanlis mesaj falan deyip iletisim kurmaya mi çalıştın?

Canim yanıyor Asabim bozuk.Kanka dediğim an o da umursama saydı istediği kadar kanka desin dönüşte cevap bile vermedim. Canını yakmak için daha doğrusu tepkisini ölçmek için soyledim.O bana niye kanka dediği akşam aradığında ben sordum neden bu kadar alınıyosun demek ki beni seviyorsun dedim ses cikarMadi. İnsan sevmiyorum der ağzı yok mu.Tepkisiz kaldı.

Canim yanıyor Asabim bozuk.Kanka dediğim an o da umursama saydı istediği kadar kanka desin dönüşte cevap bile vermedim. Canını yakmak için daha doğrusu tepkisini ölçmek için soyledim.O bana niye kanka dediği akşam aradığında ben sordum neden bu kadar alınıyosun demek ki beni seviyorsun dedim ses cikarMadi. İnsan sevmiyorum der ağzı yok mu.Tepkisiz kaldı.
Seviyo seni aşık

Soyle esra ben isimle alakali o dönem çok bunalmis tim o dönem ayrıldık benim derrtleşme ihtiyacım var dedim oraya gelince beni alırsın dedim kanka.Kanka kElime sini canını yakmak için kullandım o benimkini yaktı çünkü bosu boşuna söylemedim. Telde sordum niye alınıyosun cevap vermedi sessiz kaldı. Kolnştuğu birileri vardir tahminimce o Kocaeli'de ben burda niye beni siliyorum engellemiyor whatsapta bir de mesaja karşılık veriyor.Aynı yerde yaşaşak beni Cepte tutmak için silmiyor msj karşılık veriyor derim.Durum öyle de değil.

Accesdenied sence neden tepkisi zzkaldı.

Uyuyan yılanı uyandırma..

Back
X