Eski Sevgilim Evleniyor Ama Hala Bana Rahat Vermiyor.

nişanlısının sevip-sevmediğinden emin olamazsınız..her insanda sevmediği biriyle sözlenmeyi-nişanlamayı-evlenmeyi kabul etmez..
sizin aranızda yaşadıklarınızdan, birbirinize yaşatıklarınızdan, şuan bir durup bir konuşulandan; nişanlısının suçu ne,o sana birşeey yapmadı unutmadı...

sizin erkek arkadaşınız belki kızı yeterince sevmiyordur ama evlenmek içinde kimse evlenmez..

bence hiçbir şekilde bir daha eski erkek arkadaşınızla görüşmemeniz 3nüz için hayırlı olacaktır..

nişanlısının sevip-sevmediğinden emin olamazsınız..her insanda sevmediği biriyle sözlenmeyi-nişanlamayı-evlenmeyi kabul etmez..
sizin aranızda yaşadıklarınızdan, birbirinize yaşatıklarınızdan, şuan bir durup bir konuşulandan; nişanlısının suçu ne,o sana birşeey yapmadı unutmadı...

sizin erkek arkadaşınız belki kızı yeterince sevmiyordur ama evlenmek içinde kimse evlenmez..

bence hiçbir şekilde bir daha eski erkek arkadaşınızla görüşmemeniz 3nüz için hayırlı olacaktır..
o kız için bir kaçış metodu da ordan biliyorum. Kurtuluş olarak görenlerden evliliği.
Zaten ben de ölmüyorum aman beni arasın, onu benle aldatsın vs. gibi. Sadece bir zamanlar benim olan birşey elimden kayıp gitti.
Ki zaten şu anda peşine düşen de ben değilim. BAYRAMIMI kutlamak istemiş beyfendi. Belki onun için minik bir eğlence ama benim hayatımda fırtınaya sebep oldu bilmem anlatabildim mi?
Elimde olsa onu tanıdığım günü bile unutmak isterdim ama malesef o kadar kolay olmuyor.
O kızın suçu ne demişsiniz, orası ile de ben ilgilenemem kimse kusura bakmasın. Orası eski sevgilimi alakadar ediyor. Ne yani gecenin bir saatlerinde ben mi aradım onu. He bak davetkar davransaydım o zaman suçlu ben olurdum. Kovmaktan beter ettim.
He zaten bana bir kaç kelime sarfetmişti birkaç ay evvel( nişanlanmadan önce) o zamanda kovmuştum. Kovulduğu halde hala diyalog kurmaya çalışan ben miyim?
El insaf ya lütfen beni de biraz anlayın. Kendimle mi uğraşayım, onla mı, yoksa birazcık hümanist mi olayım?

İçim daraldı, yemin ederim içim daraldı .
Fena oldum .
İnan yaşanmadan anlaşılmıyor diyebilirsin ama gerçekten anlıyorum seni arkadaşım .
Çok zor...

İçim daraldı, yemin ederim içim daraldı .
Fena oldum .
İnan yaşanmadan anlaşılmıyor diyebilirsin ama gerçekten anlıyorum seni arkadaşım .
Çok zor...

Kimse anlamıyor ki zaten beni tam olarak. Bırak ne buluyorsun onda diyenler çok oldu zamanında. Ne çok yakışıklı, ne çok zengin, ne huyu güzel. Hiç biri yoktu onda ama annesinden bile çok seviyordum. yanlış anlaşılmasın ailesi ile arası çok kötü o manada dedim.

Ahhh canım çok üzüldüm ama emin ol unutursun. Neler unutmuyor ki insan bu hayatta. Eşimden önce deli gibi sevdiğim birisi vardı. Ayrılmıştık ama arada görüşüyorduk. Nişanlandığını facebooktan öğrendim resmen yıkıldım. Yangından mal kaçırır gibi 3-5 ay sonrada evlendi. Öyle beddualar ahlar ettim ki ona... Emin ol herşey geçiyor bitiyor. Allah karşına sevecek başka birini çıkarsın inşallah.

Sakın ama sakın bir daha ararsa cevap vermeyin diycem ama dinlemiyceksiniz...Her aradığında,mesaj yazdığında koşucaksınız.Onun arayıp kapatmasından sizin de hemen ardından ona mesaj yazmanızdan belli bu....Kendinizi küçük düşürmeyin,gururunuz ağır bassın...Anlasın onsuz da yaşandığını.....

Erkekler çok basit canlılar.
Zannetmiyorum ki bir şey düşünerek arasın.
Nişanlılık zamanlarında kavga, gürültü, patırtı, laf, söz hayli fazla olduğundan bunalmış "dur beni seven bir kız vardı, arayayım" demiş olabilir.

Erkekler çok basit canlılar.
Zannetmiyorum ki bir şey düşünerek arasın.
Nişanlılık zamanlarında kavga, gürültü, patırtı, laf, söz hayli fazla olduğundan bunalmış "dur beni seven bir kız vardı, arayayım" demiş olabilir.

Boyle dusunup de karsisindaki bayan`in duygulari ile oynayan,
onu yaralayan, onu inciten,
onu aglatan ERKEKLERi Allah bildigi gibi yapsin insallah..
Dokturdukleri her gozyasi icin hesap sorsun Yaradan
ve cektirdikleri acinin bin kat mislini onlarda yasasin.
Birgun birileride cikip onlari can SIKINTISINdan dolayi arasin,
yuzustu biraksin,heveslerini kursaginda kalsin dilerim insallah..!!!

Ohhh rahatladim :) Bu duam aci cekmis tum kizlarimiz ve kadin arkadaslarim icindi..
Allah boyle karaktersiz erkekleri cumlemizden uzak etsin insallah!

Amin....

Son düzenleme:
Çocuğu bırakan sensin.Hayatına dönmüş yeni bir ilişkiye başlamış,geri dönüp arayan kafasını karıştıran yine sensin.Hatta öbür kızı bırakıp sana gelmesini bekleyen de sensin.Ve kızı ortada bırakıp sırtını dönemeyen o.Kızla nişanlanıp evlenme kararı alan da o.
Burda haksızlığa uğranılmış bir durum yok.Hatta sana onu cazip kılan nişanlanmış olması.İnan nişanlanmasa bu kadar da istemezdin onu.Hırs olmuş.Senin onu daha önce aramanın verdiği cesaretle bir gece aramış yoklamış seni.Ki büyük bir ihtimalle o gece kafası bozuktur,nişanlısına kızmıştır.Hee doğrumu yaptığı hayır yanlış.Senin de gece yarısı çok rahatlıkla seni arayabilen insanla konuşman hata.Sadece o gece aramış.Ve sanırım dahası olmamış.Yani şu an sana rahat vermediği bir durum yok.

bilemedim şimdi, nişanlısına söylesen mi acaba böyle biriyle evlenmesin o kızcağıza da yazık.

Çocuğu bırakan sensin.Hayatına dönmüş yeni bir ilişkiye başlamış,geri dönüp arayan kafasını karıştıran yine sensin.Hatta öbür kızı bırakıp sana gelmesini bekleyen de sensin.Ve kızı ortada bırakıp sırtını dönemeyen o.Kızla nişanlanıp evlenme kararı alan da o.
Burda haksızlığa uğranılmış bir durum yok.Hatta sana onu cazip kılan nişanlanmış olması.İnan nişanlanmasa bu kadar da istemezdin onu.Hırs olmuş.Senin onu daha önce aramanın verdiği cesaretle bir gece aramış yoklamış seni.Ki büyük bir ihtimalle o gece kafası bozuktur,nişanlısına kızmıştır.Hee doğrumu yaptığı hayır yanlış.Senin de gece yarısı çok rahatlıkla seni arayabilen insanla konuşman hata.Sadece o gece aramış.Ve sanırım dahası olmamış.Yani şu an sana rahat vermediği bir durum yok.

evet bu yorum da çok mantıklı, ben o kısmı kaçırmışım hayatında biri varken neden arıyo bi insanı aklını çelmeye çalışıyo ki adam sevse zaten ona döner ki zaten konu sahibi de dönmeye hazırmış. arada ayıran taraf yok yani hani kız ayırdı ondan birleşemedik filan durumu. sırf meraktan aramış da olabilir ne yaptı acaba halen aşk acısı mı çekiyo diye..

Merhaba kızlar;
Gecenin bu vakti aklıma birşeyler geldi. Gözümden istemsiz yaşlar akmaya başlayınca yazmaya karar verdim.
Kızlar ben 2 yıl evvel aşık olmuştum. Neyse işte birşey oldu ayrıldık. O evlilik düşünüyordu ben düşünmüyordum. Nedeni ne gelince daha ben bir baltaya sap olamadım. Onun okulu bitmedi, askerliği duruyor falan. Mantıklı yaklaştım anlayacağınız. Kk sayesinde tecrübelendim, duygusal bir karar almadım. İsterse nişan takabileceğimizi, durumlar müsait olunca da nihayete erdirebileceğimizi söylemiştim. Ama o istemedi kızlar, illa hemen olmalıymış. Neticede bitti.

İş burada da kalmadı. Geçen ocak ayında ayrılmıştık. Bir kaç ay hiç görüşmedik. Sonrasında görüştük ve hayatında başkası varmış. Ve inanır mısınız, hiç beklememiş. Hemen benim cenazem kalkar kalkmaz başkasına koşmuş. İçim sızladı.

Neyse ben de çivi çiviyi söker dedim, başkasıyla görüşmeye başladım. Ama maalesef olmadı. Sevemedim, illa o olacak gibi bir his vardı. Gittim dedim ki şahsiyete ben sensiz olamıyorum. Bana dedi ki kız üzülür, olmaz. Adam 2 yıllık sevgilisini umursamıyor, kalkıyor 2 günlüğü umursuyor. Pişkin pişkin bir de o bırakırsa beni olur ama diyor.

Neyse o saatten sonra gelsin kendiylesorunluya bunalımlar, ağlama krizleri. Parçam kopmuş gibi olmuştu, bana ait olan birşeyi kaybetmiş, bir yerde unutmuş gibi bir histi. Strestten inanır mısınız saçımın rengini 4 defa değiştirdim, adam beni bukalemuna çevirdi.

Nasıl anlatsam bilemiyorum kelimeleri toparlamak çok zor. Sonra bir arkadaştan duydum ki bu o kızla nişanlanıyormuş. Ve o kız da benden önce bir süre takıldığı kızmış. İsmen tanıyorum. Bu ikinci darbe oldu. Ben evlere sığamazken, sevme yeteneğini kaybetmişken o evlilik hazırlığı yapıyor. Bu beni tamamen yıktı. Evden dışarı çıkmadım, ağladım, hala ağlıyorum.
Geldik mi o zamandan tee bu ekim ayına kadar. Tam birşeylere odaklandım. Sınava hazırlanıyorum, kursa yazıldım. Arkadaş edindim. Rehabilitasyon havalarındayım. Canlanmaya çalışıyorum ki birşey oldu.

Geçen kurban bayramı, 4. gün, saat 2.30. Telefonum çaldı. Numarasını silmiştim, ama mıh gibi aklımda silsen ne olacak. Hemen tanıdım. Açtım ne akla hizmetse? Bayramımı kutlamak istemiş o saatte. Artık içti mi yoksa başka birşey mi oldu bilemiyorum.
Neyse birşey demedim. Kapadım. Ama dayanamadım tekrar mesaj attım buna. Ne istiyorsun diye. Benim mutlu olup olmadığımı merak etmiş kızlar. emin olmak istemiş.
Bunları duyunca bende tümden ipler koptu. Canımdan can kopardın bre pislik, hala mutluluğumu nasıl sorguluyorsun. Ben de numara yaptım çok mutluyum falan dedim. Doğru söylüyorsan senin adına mutlu oldum dedi. Hala inanmıyor o kadar emin ki mutsuzluğuma. E haklı da mutsuzum.
Neyse tam biraz aklımdan çıkmıştı ki yine bomba gibi düştü hayatıma. İlk aşkımdı, son aşkım oldu. Bir daha böyle seveceğimi bilsem inanın hiç takmam. Ama dedim ya son oldu.
Onu da anlamış değilim, düğün davetiyesi çıkar yakında neden hala benle uğraşıyor ki? o kadar basit mi sevmek, ayrılmak? Evlilik aşamasında pat diye aramak. O kadar mı ayağa düştü bu işler? He kızlar ne diyorsunuz?:ssz:
Ama onu ömrüm boyunca affetmeyeceğim. Gecenin bu saatlerinde beni gözyaşlarımla boğdu ya, Allah affetse ben affetmem. Evlendiği gün ne yapacağım, nerelere sığacağım bir fikrim yok. O günü o tarihi duymak istemiyorum. İnşallah duymam.

o kız için bir kaçış metodu da ordan biliyorum. Kurtuluş olarak görenlerden evliliği.
Zaten ben de ölmüyorum aman beni arasın, onu benle aldatsın vs. gibi. Sadece bir zamanlar benim olan birşey elimden kayıp gitti.
Ki zaten şu anda peşine düşen de ben değilim. BAYRAMIMI kutlamak istemiş beyfendi. Belki onun için minik bir eğlence ama benim hayatımda fırtınaya sebep oldu bilmem anlatabildim mi?
Elimde olsa onu tanıdığım günü bile unutmak isterdim ama malesef o kadar kolay olmuyor.
O kızın suçu ne demişsiniz, orası ile de ben ilgilenemem kimse kusura bakmasın. Orası eski sevgilimi alakadar ediyor. Ne yani gecenin bir saatlerinde ben mi aradım onu. He bak davetkar davransaydım o zaman suçlu ben olurdum. Kovmaktan beter ettim.
He zaten bana bir kaç kelime sarfetmişti birkaç ay evvel( nişanlanmadan önce) o zamanda kovmuştum. Kovulduğu halde hala diyalog kurmaya çalışan ben miyim?
El insaf ya lütfen beni de biraz anlayın. Kendimle mi uğraşayım, onla mı, yoksa birazcık hümanist mi olayım?

ilk yorumunuzdaki bazı cümlelerinize istinaden yazdım.. şuan hissettiklerin ağır...sizi anlamadığım için değil yazdıklarım... cevap olarak belki sizin hoşlanacağınız tarzda yazmadım ama sizin sırtınızı sıvazlamak şuan için sizi daha fazla ümitlendirmek olacaktı..bu dakikadan sonra ne yazsam zaten boş..Allah yardımcın olsun,gönlüne göre versin..

ayrılmışsınız olmuş bitmiş niye tekrar ona dönmek istedin ben o kısma takıldım..

adam gidince mi kıymetli oldu:24::24: 2 yıllığa dönmiyor , 2 günlük olan kıymetli olmuş demişsin .bunları yakıstıramadım..

sen yas tutarsın , başkası bir başkası ile avutur kendini..

yapma bari bundan sonra yapma.:31:

Pardon? Çocuğu bırakan ve arayan ben?
1- ben onu bırakmadım, o bıraktı.
2- ben hayatımı düzeltmeye çalışırken gece yarıları o aradı?
Şimdi yaptığınız yoruma iyi bakın... Beni bıraktığının ertesi haftası başkasına koşan da o. Buradaki duygusuz ben değilim. e madem nişanlandı ne diye arıyor?
Beni YOKLAMAYA da hakkı yok.

sizi çok sevseydi nişanlanmazdı kız üzülür ayrılamamda diyemezdi.bence daha fazla üzmeyin kendinizi unutun.

ayrılmışsınız olmuş bitmiş niye tekrar ona dönmek istedin ben o kısma takıldım..

adam gidince mi kıymetli oldu:24::24: 2 yıllığa dönmiyor , 2 günlük olan kıymetli olmuş demişsin .bunları yakıstıramadım..

sen yas tutarsın , başkası bir başkası ile avutur kendini..

yapma bari bundan sonra yapma.:31:

Ben ona evet bu sene evlenelim demedim diye beni bıraktı gitti. Buradaki acımasız o. Yani ikimiz de öğrenciyiz evlilik mahvederdi bizi o yüzden evet demedim. Ondan bıraktı gitti.
Ve hayatımın aşkıydı. İnsan bana göre bir defa aşık olur. Onun gibisi de bir daha olmaz. Ben bırakıp gitmesine rağmen yine de dayanamadım. Hayatımın aşkı elimden kayıp gitmesin diye gittim ona.
O da başkasıyla beraberim bırakamam o üzülür dedi. Ki ben başkası olduğunu bilmiyordum aradığımda o söyledi.
Ama o kadar süre beraberken, kavgalı olduğumuzda, yalan söylediğinde, bana hakaretler ettiğinde, zırıl zırıl ağlattığında ben üzülürüm diye hiç düşünmedi. Ama başka birini beden çok düşündü. Ben oraya takıldım.
Beni ezerken hiç bu kadar insancıl olmamıştı. Tamam canımı yakıp gitti.
Ama niye tekrar arıyor, nispet yapar gibi? Ya beni bağıra bağıra ağlayarak git evlen çocuk yap yeter ki gözüme gözükme diye isyan ettiriyor. Bunları ona ben söyledim. Eğer ki kötü niyetli olsam aramasını fırsat bilir tekrar görüşmeye başlardım.
Bazıları yuva yıkacak kız tarzında yorumlar yapmış ama iş öyle değil. Bana gelse kabul edemem ki. İstesem de olmaz.
Ya o kızı öptü, ona dokundu, o kız ona dokundu. Bir daha eskisi gibi olamaz ki.
Ne bendeki acı biter, ne de onu kabullenirim.

Pardon? Çocuğu bırakan ve arayan ben?
1- ben onu bırakmadım, o bıraktı.
2- ben hayatımı düzeltmeye çalışırken gece yarıları o aradı?
Şimdi yaptığınız yoruma iyi bakın... Beni bıraktığının ertesi haftası başkasına koşan da o. Buradaki duygusuz ben değilim. e madem nişanlandı ne diye arıyor?
Beni YOKLAMAYA da hakkı yok.

Kızlar ben 2 yıl evvel aşık olmuştum. Neyse işte birşey oldu ayrıldık. O evlilik düşünüyordu ben düşünmüyordum. Nedeni ne gelince daha ben bir baltaya sap olamadım. Onun okulu bitmedi, askerliği duruyor falan. Mantıklı yaklaştım anlayacağınız. kk sayesinde tecrübelendim, duygusal bir karar almadım. İsterse nişan takabileceğimizi, durumlar müsait olunca da nihayete erdirebileceğimizi söylemiştim. Ama o istemedi kızlar, illa hemen olmalıymış. Neticede bitti.

İş burada da kalmadı. Geçen ocak ayında ayrılmıştık. Bir kaç ay hiç görüşmedik. Sonrasında görüştük ve hayatında başkası varmış. Ve inanır mısınız, hiç beklememiş. Hemen benim cenazem kalkar kalkmaz başkasına koşmuş. İçim sızladı.

Neyse ben de çivi çiviyi söker dedim, başkasıyla görüşmeye başladım. Ama maalesef olmadı. Sevemedim, illa o olacak gibi bir his vardı. Gittim dedim ki şahsiyete ben sensiz olamıyorum. Bana dedi ki kız üzülür, olmaz. Adam 2 yıllık sevgilisini umursamıyor, kalkıyor 2 günlüğü umursuyor. Pişkin pişkin bir de o bırakırsa beni olur ama diyor.

Neyse o saatten sonra gelsin kendiylesorunluya bunalımlar, ağlama krizleri. Parçam kopmuş gibi olmuştu, bana ait olan birşeyi kaybetmiş, bir yerde unutmuş gibi bir histi. Strestten inanır mısınız saçımın rengini 4 defa değiştirdim, adam beni bukalemuna çevirdi.

Yaptığım yoruma iyi baktım !!!! Bu çocuk senle ciddi düşünmüş evlenmek istemiş.Ki anladığım kadarıyla evlenip bir düzen kurmak isteyen biri.O zaman ki şartlarda sana evlenmek uygun gelmemiş ve sen evlenmek istemediğin için senden ayrılmış.Hani cenaze kalkmadan başkasını bulmuş diyorsun ya,herkesin duygusal tepkileri farklıdır.O da aynı senin gibi düşünmüştür ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER misali başka birini bulmuş,frekansları uymuş,kız evlenme teklifini kabul etmiş ve niaşnlanmış.Sonrasında senin araman,barışmak istemen .....Yani okuduğuma göre yorum yaptım canım.

Adamın huyu bu
Eski sevgiliye rağbet hep varmış
Senden ayrılır ayrılmaz eski çıktığı kıza yönelmiş
Onla evlenmek üzereyken de seni arıyo

Erken gördüğün için ve kurtulduğun için şükret
Evlense de rahat duracağa benzemiyor :19:

hislerini anlamaya çalıştım zor bir durum ama şöyle düşün, ilişkisi var ve ciddi adım atıyorlr dönüp seninle irtibat kurmaya çalışıyor gayesiz bir şekilde...belki hisleri bitmemiş belki başka bir sebeple...ama sen kendi o kızın yerine koy, bunu yapabilen bir erkekten hayır gelmezdi. seninleyken sana aynısını yapma ihtimalini düşün ve ben olsam sevdiğim bi kenara dursun, soğurdum açık söyleyim...

e hadi adam bıraktı gitti bitti. yeni birini buldu. sen neden gidip seni unutamıyorum dön diyorsun? bunun akla mantığa sığan bir tarafı yok. aradığında da mutlu olup olmadığını sormuş. belli ki vicdan yapmış. bunda art niyet aramaya gerek yok. bence sana dönmek istediği yok. adam evlenmek üzere zaten. ararsa açma. bu kadar basit:31:

Back
X