- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Düzgün konusun ya da konusmayın lütfen...benim ne demek istediğim cok net olan olmus biten bitmiş. Çok da kafaya takılacak bir mevzu değil saygı duyun olaya , kendi içinizde büyütmenizin size zararı var.Yav bacım neyin kafasındasın? Ben benim için vazgeçsin mi yazmışım orada. Nerenle okuyorsun
Üzüldüm , böyle kisiler maalesef var. Nefromanyak bir arkadaşım vardı , kız nişanliydı ama aynı anda başkalarıylada takılabiliyordu. Takıldığı kişiler sucsuz demiyorum onlarda karaktersiz sevgilileri olduğu halde bu kızla gönül eğlendiriyorlardı , alan memnun satan memnun hesabi. Kızı şu konuda suclayabilirim gözünü kestirdiğine vantuz gibi yapışiyordu , takıntı haline getiriyordu resmen. Eski sevgilimi gördüğü yerde selam vermeye konuşmaya calışiyormuş , telefon numarasinı falan istemiş , valla birşeyler yaşadılar mı bilmiyorum yaşadılarsada kendi ayıpları. Ben bu kızla çok konuşmaya çalıştım , başına bir şey gelecek uzak dur , nişanlın öğrenirse kötü olursun diye . Arkamı dönmeden kaldığı yerden devam ediyordu bende takılmadim , kendi hayatı ders çıkarması gereken kişi kendisi. Bir gün yapayalnız kaldığında yaptıklarının cezasını çeker.Bende şahit oldum bı kız sevgilisi varken diğer çocuklara çıkma teklifi edip onlarla sarmaş dolaş olup hicbisey olmamış gibi sevgilisiyle devam ediyordu ve bunu gururlanarak yapıyordu tam bir karafatmaydi hickimse sevmezdi kızı sevgilisi olan kişilere ilisirdi aşırı sokulurdu bari tipide biseye benzese hergun aynı şeyi giyinip gelirdi benim sevgilimede ilisiyordu nefret ederdim neyseki sevgilimle ilişkimiz bı nevi onun yüzünden bitmişti sürekli kavga ediyorduk o kız yüzünden en sonunda terketti beni aşırı derecede sıkı fıkı dolanıyor karşı masaj bile yapıyormuş kız sevgilime gizli gizlide buluşuyorlar mis güya arkadaşları ne haltlar yemisler bunu öğrendiğimde iyiki kurtuldum demiştim hepsi midesiz iğrenç hayır mı gelir
Kafaya taktığımı söylemedim sadece ''Herkese güven olmuyormuş'' DedimDüzgün konusun ya da konusmayın lütfen...benim ne demek istediğim cok net olan olmus biten bitmiş. Çok da kafaya takılacak bir mevzu değil saygı duyun olaya , kendi içinizde büyütmenizin size zararı var.
Kusura bakmada ayrılmadan önce sürekli benim yanımda olan sinsi sinsi bana erkek arkadaşımı soran ayrıldığımızdada hemen fırsatçılık yapıp bir erkek için 10 senelik arkadaşlığını bitiren bir kıza ne demeliAyrılmanızın sebebi kız arkadaşınız değilse size ne ki bundan.Birlikte olmaları sizi zerre ilgilendirmez
Bunlar hep egolarından açgözlüklerinden ve narsistlikleri yuzunden boyleler guzelim diye geçinip herkese sahip olmaya erkekler icin tek güzel tek önemli olan kız olmak isterler ne çektim böyle kızlardan ben biliyorum diğer kızları kucumserler herşeyi kendilerinin olacağına inanırlar başkasının sevgilisiymis saygiymis ahlakmis boylelerinde gezmez cirkeftirler bencirdirler arkadaşlarının sevgililerine de sulanirlar arkadaş ayağı yapıp hepsi iğrenç bu kızlarla takılan erkeklerde aynı cinstirki bu yüzden ayırt edebiliyorum cins erkekleri :) bırakın tek önemli onlar sansınlar günahları boynuna artık bı erkek için ne bu tür kizlardan onu kıskanırım nede başka birşey yaparım kızlarla aşırı samimi olan erkeklerden uzak duruyorum çok fazla arkadaşlık yapanlardanda çünkü hepsi eninde sonunda kız arkadaslarini tercih ediyorlar yaşadım bunu eninde sonunda yalnız kalınca nasılsa anlar nişanlısı olsa ne gezer Allah herkese yaşatır acgozluluklerini bencilliklerini ahlaksızlık lafını o yüzden takmiyorum bırakın ne halt yaparlarsa yapsınlar hepsi iğrenç erkeklere layık :)Üzüldüm , böyle kisiler maalesef var. Nefromanyak bir arkadaşım vardı , kız nişanliydı ama aynı anda başkalarıylada takılabiliyordu. Takıldığı kişiler sucsuz demiyorum onlarda karaktersiz sevgilileri olduğu halde bu kızla gönül eğlendiriyorlardı , alan memnun satan memnun hesabi. Kızı şu konuda suclayabilirim gözünü kestirdiğine vantuz gibi yapışiyordu , takıntı haline getiriyordu resmen. Eski sevgilimi gördüğü yerde selam vermeye konuşmaya calışiyormuş , telefon numarasinı falan istemiş , valla birşeyler yaşadılar mı bilmiyorum yaşadılarsada kendi ayıpları. Ben bu kızla çok konuşmaya çalıştım , başına bir şey gelecek uzak dur , nişanlın öğrenirse kötü olursun diye . Arkamı dönmeden kaldığı yerden devam ediyordu bende takılmadim , kendi hayatı ders çıkarması gereken kişi kendisi. Bir gün yapayalnız kaldığında yaptıklarının cezasını çeker.
haklısın tatlım , böyleleri hep olacak. Mağdur ayağına yatıp kendilerini sütten çıkma ak kaşık olarak görecekler. En güzeli böyle insanlar kendileri gibi karaktersizler le beraber olsunlar ki , düzeni bozmasınlar.Bunlar hep egolarından açgözlüklerinden ve narsistlikleri yuzunden boyleler guzelim diye geçinip herkese sahip olmaya erkekler icin tek güzel tek önemli olan kız olmak isterler ne çektim böyle kızlardan ben biliyorum diğer kızları kucumserler herşeyi kendilerinin olacağına inanırlar başkasının sevgilisiymis saygiymis ahlakmis boylelerinde gezmez cirkeftirler bencirdirler arkadaşlarının sevgililerine de sulanirlar arkadaş ayağı yapıp hepsi iğrenç bu kızlarla takılan erkeklerde aynı cinstirki bu yüzden ayırt edebiliyorum cins erkekleri :) bırakın tek önemli onlar sansınlar günahları boynuna artık bı erkek için ne bu tür kizlardan onu kıskanırım nede başka birşey yaparım kızlarla aşırı samimi olan erkeklerden uzak duruyorum çok fazla arkadaşlık yapanlardanda çünkü hepsi eninde sonunda kız arkadaslarini tercih ediyorlar yaşadım bunu eninde sonunda yalnız kalınca nasılsa anlar nişanlısı olsa ne gezer Allah herkese yaşatır acgozluluklerini bencilliklerini ahlaksızlık lafını o yüzden takmiyorum bırakın ne halt yaparlarsa yapsınlar hepsi iğrenç erkeklere layık :)
Belki arkadasınızın hayatının aşkıdır bu kişi bilemeyiz. Sizin yüzünüzden ilişkisinden vazgecmesini beklemeniz de ayrı bir konu. Bu bakıs acısıyla aynı düşünemeyiz zaten.
Ayrılmanızın sebebi kız arkadaşınız değilse size ne ki bundan.Birlikte olmaları sizi zerre ilgilendirmez
Mesele bakıp bakma olayı değil ki , benim yapacagım bir davranıs değil ama elestirmem de. Benim arkadasım bunu yapsa olabilir der gecerim.Sadece fazla arabesk geliyor bana bunlara takılmak. Daha rahat bir kafam oldugu kesin. Herkesin derdi de kendine elbette ama dünyada takılacak cok daha fazla dert var benim için =) (Bu da böle bir kafa yani ilk cümlenize istinaden)Nasıl bir kafanız var anlamıyorum ya. Bir insan her ne olursa olsun arkadaşının sevdiğine bakmaz bakmamalı.
Mesele bakıp bakma olayı değil ki , benim yapacagım bir davranıs değil ama elestirmem de. Benim arkadasım bunu yapsa olabilir der gecerim.Sadece fazla arabesk geliyor bana bunlara takılmak. Daha rahat bir kafam oldugu kesin. Herkesin derdi de kendine elbette ama dünyada takılacak cok daha fazla dert var benim için =) (Bu da böle bir kafa yani ilk cümlenize istinaden)
Çocuğu 3 senedir arkadaşım dediğim şahısı 10 senedir tanıyorum çocuk umrumda değil omların yaptığı midesizlik çünkü ben o çocukla özel şeyler yaşadım ve bunu en yakın gördüğüm kişi biliyorduBen sizi hatalı gördüm. Onlar iki yetiskin insan birbirlerini sevebilirler.Siz "eski" erkek arkadasiniza hala asık degilsiniz anladigim kadarıyla. Ee sorun ne o zaman ? Yani eger siz unutamamis olsaydiniz veya ortada aldatma olsaydı işte o zaman yaptiklari karaktersizlik olurdu. Valla ucu bana dokunmadığı sürece isteyen arkadaşım istedigi eski sevgilimle beraber olabilir.
Son eski sevgilimi tamamen unutabilmiş değilim eğer en yakın arkadaşımla aralarında bir sey olsaydı en yakın arkadaşım artık arkadaşım olmazdı. Ama kalkıpta karaktersiz demezdim cünkü biz ayrilmışız benden sonra yasamislar.
Sizin anlattığınız olay ile benim olay farklı ama neyse sizin ki de kötü olmuşBir tane yakin sayilacak kiz arkadasim vardı (kiz cok güzel manken gibi sevgilisi yakisikli degildi) 8 senelik sevgilisiyle ayrildilar kiz farkli kisilerle çıktı hatta biri bunu aldatti ben kanıtladım aldattığını bana minnet borcu olmalıydı. Neyse birkac ay sonra kizin eski sevgilisiyle bir sekilde arkadaş olduk. Ben cocuga kanka diyorum kendi erkek arkadasimdan bahsediyorum cocuk bana yürüyor dolaylı yoldan. Neyse bir gün kiz bana mesaj atti iste "o benim namusum 8 sene ciktık onunla konusmayacaksin ayrilsam da yürümeyeceksin ben senin erkek arkadasina yürüsem ne hissedersin" daha neler neler. Dedim ki ben kimseye yürümüyorum ağır ol kimse icinde kimseyle arkadasligimi kesmem kimseyi satmam. Kendisiyle konusmamı istemiyorsa o bana söyleyebilir. Sonra eski sevgilisi bana mesaj attı "Karamela bana mesaj atma rahatsız oluyorum böyle yapacaksan hic konusmayalım" ben şok oldum tabi. Aslında gidip kıza bana yürüdüğü mesajları atardim da gerek yok. Tencere kapak olmuşlar. Bu senaryodaki kız da aynen sizin gibi ayrılsa da eski sevgilisinden kopamıyordu. İstedi ki hep elinin altında olsun. Ego kassın. Bunlar sağlıklı davranışlar değil.
Hatta şöyle de hesap etsinler, o kişi eşinizmiş boşanmışsınız, kız arkadaşınız sevgili olmuş. Buna da he der miydi acaba bu millet ? Sevgililikten pek farkı yok bunun. O kız arkadaşı savunanlar ahlaksızdır, başka bir şey değil. Oğlan zaten bitik durumda, karaktersiz. Ama kız arkadaşında ondan kalır yanı yok. Ne demek aynı yerden yemek yediğim, içtiğim arkadaşımın eski sevgilimle sevgili olmasını, ama onların kararı diye saygı duyarak karşılamak ya? Kafayı yemişsiniz. Siz yemişsiniz bari normalleştimeyin.Ban yediğim için yazamamıştım fakat böyle birşeyi savunan arkadaşlar; Siz en yakın arkadaşınızın öptüğü/sevdiği/el ele tutuştuğu/özel şeyler yaşadığı bir sevgilisi ile birlikte olabilir misiniz Allah aşkına bu midesizlik değilde ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?