• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilinin arkadaşıyla beraber olmak mı

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
26
Daha önce bir konu açmıştım; gülme komşuna gelir başına
-Eski erkek arkadaşım ile birlikte 1bucuk seneye yakın beraberliğimiz ama 3 senedirde tanışmışlığımız var erkek arkadaşımla lisede iken tanıştık birde benim canım gibi arkadaşım vardı aynı okulda okuduk 1 saat önce ikiside birbirlerine ilanı aşk etmişler, bunu bana başka ortak arkadaşımız söyledi .
-Bu konuyu şöyle üzüldüm böyle üzüldüm diye atmıyorum ben anladım ki en yakının dahi olsa sırdaşın güvendiğin dahi olsa her şeyini anlatmayacaksın hele sevdiğin adamı hiç anlatmayacaksın hiç tanıştırmayacaksın bir araya sokmayacaksın. Benim burada tek bir kaybım bile olmadı tam tersi kazancım oldu TEŞEKKÜRLER
---------------------ZATEN NE GELİYORSA YAKINLARIMIZDAN GELMİYOR MU?--------------------------

Benzer olaylar benim arkadas grubumda da yasanmisti. :)
Biz 5 kisilik yakin arkadaslardik ve niyeyse herkesin sevgilisi herkesle asiri içli dışlıydi.
En sonunda birbirlerine düştüler, degisik aşk caprazlamalari ortaya cikti bir kargaşa oluşmustu resmen. :)

Bu kargaşada yer almayan tek kişi bendim, hicbirinin sevgilisiyle ozel sohbet etmiyordum, kendi sevgilimi de o kadar içeri sokmuyordum cunku. 👍

Hayatima giren her erkek beni kendi arkadas gruplarinin içine götürmüştür mutlaka ama sevgilim olan adamin erkek arkadaslariyla hic munasebetim olmadi ömrümde, ayrildiktan sonra dahi boyle birsey hic yasamadim, yasanmasina izin vermedim.
İçi pis olan her turlu yapar, yapmayan da hicbir sartta yapmaz o ayri ama gereksiz yakinliktan yana degilim ben acikcasi. 🙄
Gecmis olsun.

Biz 5 kisilik yakin arkadaslardik ve niyeyse herkesin sevgilisi herkesle asiri içli dışlıydi.
En sonunda birbirlerine düştüler, degisik aşk caprazlamalari ortaya cikti bir kargaşa oluşmustu resmen. :)

Bu kargaşada yer almayan tek kişi bendim, hicbirinin sevgilisiyle ozel sohbet etmiyordum, kendi sevgilimi de o kadar içeri sokmuyordum cunku. 👍

Hayatima giren her erkek beni kendi arkadas gruplarinin içine götürmüştür mutlaka ama sevgilim olan adamin erkek arkadaslariyla hic munasebetim olmadi ömrümde, ayrildiktan sonra dahi boyle birsey hic yasamadim, yasanmasina izin vermedim.
İçi pis olan her turlu yapar, yapmayan da hicbir sartta yapmaz o ayri ama gereksiz yakinliktan yana degilim ben acikcasi. 🙄
Gecmis olsun.
En büyük örneği sende vermişsin işte içli dışlı olunca sonuç belli.
O kargaşada durmayarak en iyisini yapmışsın milletin ağzına laf vermemişsin en azından

Gecmis olsun.
buna benzer bir olay çok yakın arkadaşımın arkadaşları arasında da vardı 8-9 kişilerdi , biri kızdan ayrılır diğer kıza yanaşmaya başlar. Bir kız sevgilisi varken yakın arkadaşıyla takılır . Anlatamıyorum o kadar iğrençti ki ,ve bu insanlar bir iki ay küs kalıp , sonra hiç bir şey olmamış gibi beraber takılabiliyorlardı. Çok şaşırmıştım sözde arkadaşlıkları kuvvetliymiş , 3-4 yıllık arkadaşlık bozulur muymuş , bildiğin kavak yellerini canlı izledim :) en son grup yapında rahatlayın dedim diye beni linçlemişlerdi hahaha :)

Daha önce bir konu açmıştım; gülme komşuna gelir başına
-Eski erkek arkadaşım ile birlikte 1bucuk seneye yakın beraberliğimiz ama 3 senedirde tanışmışlığımız var erkek arkadaşımla lisede iken tanıştık birde benim canım gibi arkadaşım vardı aynı okulda okuduk 1 saat önce ikiside birbirlerine ilanı aşk etmişler, bunu bana başka ortak arkadaşımız söyledi .
-Bu konuyu şöyle üzüldüm böyle üzüldüm diye atmıyorum ben anladım ki en yakının dahi olsa sırdaşın güvendiğin dahi olsa her şeyini anlatmayacaksın hele sevdiğin adamı hiç anlatmayacaksın hiç tanıştırmayacaksın bir araya sokmayacaksın. Benim burada tek bir kaybım bile olmadı tam tersi kazancım oldu TEŞEKKÜRLER
---------------------ZATEN NE GELİYORSA YAKINLARIMIZDAN GELMİYOR MU?--------------------------
Merak etme başlarına aynı şeyler gelecektir kimse yaptıklarını ödemeden gitmez dünyadan bu kadar iğrençliği midem almıyor ama değmez bı erkek için cidden 8 9 ay sonra alışırsın zaten insanlar böyle malesef kabullenip devam etmemiz gerek mecbur Ben Allah'a havale ettim hepsini

buna benzer bir olay çok yakın arkadaşımın arkadaşları arasında da vardı 8-9 kişilerdi , biri kızdan ayrılır diğer kıza yanaşmaya başlar. Bir kız sevgilisi varken yakın arkadaşıyla takılır . Anlatamıyorum o kadar iğrençti ki ,ve bu insanlar bir iki ay küs kalıp , sonra hiç bir şey olmamış gibi beraber takılabiliyorlardı. Çok şaşırmıştım sözde arkadaşlıkları kuvvetliymiş , 3-4 yıllık arkadaşlık bozulur muymuş , bildiğin kavak yellerini canlı izledim :) en son grup yapında rahatlayın dedim diye beni linçlemişlerdi hahaha :)
Bende şahit oldum bı kız sevgilisi varken diğer çocuklara çıkma teklifi edip onlarla sarmaş dolaş olup hicbisey olmamış gibi sevgilisiyle devam ediyordu ve bunu gururlanarak yapıyordu tam bir karafatmaydi hickimse sevmezdi kızı sevgilisi olan kişilere ilisirdi aşırı sokulurdu bari tipide biseye benzese hergun aynı şeyi giyinip gelirdi benim sevgilimede ilisiyordu nefret ederdim neyseki sevgilimle ilişkimiz bı nevi onun yüzünden bitmişti sürekli kavga ediyorduk o kız yüzünden en sonunda terketti beni aşırı derecede sıkı fıkı dolanıyor karşı masaj bile yapıyormuş kız sevgilime gizli gizlide buluşuyorlar mis güya arkadaşları ne haltlar yemisler bunu öğrendiğimde iyiki kurtuldum demiştim hepsi midesiz iğrenç hayır mı gelir

Üniversitedeki kankalarımdan biri, davranışlarıyla kalitesiz olduğunu kanıtlayan eski sevgilimle çıkmaya başlamıştı. Sanırım 2 yıldır da birlikteler.
Eski arkadaşımın da kalitesiz olduğunu sonradan sonradan anladım.

Bazı şeylerin raconu vardır yahu. Aşkından ölsem bakmazsın ya da gelip benimle durumu paylaşmasını tercih ederdim.

Eski sevgilinle içten içe bir barışma arzun bir barışma umudun yoksa önemseme derim bence.
Geçmiş geçmişte kalmalı.

Siz ayrıldıktan sonra baslamadı mı bu olay? Ben mi yanlıs anladım. Eğer öle ise sorun ne ki? Madem cok iyi gidiyordu ilişkiniz zaten bitmezdi. Ee bitmiş bir ilişkiden sonrası sizi ilgilendirir mi?
En yakın arkadaşımdı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Eski sevgilimden banane benım burada anlatmak istediğim çok yakıının olsa bile kimseye güvenmiyeceksin .

Arkadaşın eski sevgilisiyle beraber olmak mı diye acilmaliydi sanki konu.Ben öyle anladım yani.

En yakın arkadaşımdı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Eski sevgilimden banane benım burada anlatmak istediğim çok yakıının olsa bile kimseye güvenmiyeceksin .
Belki arkadasınızın hayatının aşkıdır bu kişi bilemeyiz. Sizin yüzünüzden ilişkisinden vazgecmesini beklemeniz de ayrı bir konu. Bu bakıs acısıyla aynı düşünemeyiz zaten.

Yav bacım neyin kafasındasın? Ben benim için vazgeçsin mi yazmışım orada. Nerenle okuyorsun :KK70:
Arkadaşım layiklarini bulmuşlar. Uzukmekte sinir olmakta da haklısın bunu herkes kaldıramaz. Evet. En yakınlarımız zaten vurur hançeri bazen... Bence diğer arkadaşa da cevap verme ban yeme😂

Back
X