Eski sevgilinin bu hareketine anlam yüklemelimiyim sizce?

en son 8-9 yil once vardi benim bilmiyordum bunu

Canım ya, şimdi bana şöyle geldi. Bilmiyorum tabi yani basıl birden mi yamazyı bıraktı? Tabi aklına geliyorsun gelmesen o hesabına girmez. Erkek işte aklına be düştü bakalım da böyle çoçuk gibi hareketler yapıyor. Ben yani umudumu kestim, benim kocamla hiç sorunum 1 kez olmadığı halde ayrılıyoruz yani anlaştığı halde erkeğin çocukça hareketleri herşeyi bitirebiliyor. Ailevi sorunları da var dedin. Benden tavsiye unut allahım karşına daha iyilerini çıkarsın cümlemizle beraber

Dua et de o hesaptan başka işler çeviriyor olmasın
Normalde Umursamaz adam face hesabini umursasa ne olacak

Sizi mutlu etmeyen, huzur vermeyen (gel gitli ilişki) biriyle bu şekilde ömür geçirmek istediğinizden emin misiniz? Anlam yüklemek istediğiniz şeyin mantıklı bir sebebi olamaz, arkada bırakabilmek için şifreyi değiştirin bence. Aklınızda kalan yarım şeyler varsa son bir görüşün. Huzur verecek kişi için onu postalayın, yer açın.

Hayatını seni sevmeyen bir adamın peşinde koşarak harcayacaksın ,
sevilmediğini öğrendiğinde her şey için çok geç olacak.

O hesaptan başka işler çeviriyor olmasın da... Onun sizinle azıcık da olsa ilgilenmesi sizi mutlu ediyor belli ki ama siz böyle onu kesip atmadıkça, yarın bir başka kadını yanında gördüğünüzde başınızdan aşağı kaynar sular dökülür, hayatınızdan çıkarın artık şunuuu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…