- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Face hesabını direk kapatamaz ki.
Hesabı silmek için bile 15 gün süresi var.
Karşı kişi girdiği an hesabı kaldırma isteği iptal olur.
Ancak şifreyi değiştirirse bir daha giremez ama konu sahibi bu durumdan memnun gibi
Canım ya, şimdi bana şöyle geldi. Bilmiyorum tabi yani basıl birden mi yamazyı bıraktı? Tabi aklına geliyorsun gelmesen o hesabına girmez. Erkek işte aklına be düştü bakalım da böyle çoçuk gibi hareketler yapıyor. Ben yani umudumu kestim, benim kocamla hiç sorunum 1 kez olmadığı halde ayrılıyoruz yani anlaştığı halde erkeğin çocukça hareketleri herşeyi bitirebiliyor. Ailevi sorunları da var dedin. Benden tavsiye unut allahım karşına daha iyilerini çıkarsın cümlemizle beraber7 aylik git gelli bir ilişkimiz oldu.32 yaşinda ben 33.isteksiz davranişları vardi herzaman.Aynı zamanda da ciddi ailevi sorunları vardı buda tuzu biberi iyice uzaklaştı benden.15 gün oldu ne o ariyor ne ben ne msj hiç bir şey yok.Face hesabım yok benim kullanmiyorum onunki var diye ona ozel acmistim birtane şifresinide biliyor beyefendi hergün hesabima giriyor giriş bolumunde goruyorum.Sabah 7 de gece 3 4 lerde umursamiyor sevmiyor ilgilenmiyorsa ne işi var o hesapta.Neden sabah uyanir uyanmaz 7 de giriyor.Bu sadece merakmi öylesinemi bakiyor yada düşünüyormu acaba aklindamiyim hala.Ki hiç düşünmüyorum bunu.Bilmiyorum kizlar anlam yüklemelimiyim.
7 aylik git gelli bir ilişkimiz oldu.32 yaşinda ben 33.isteksiz davranişları vardi herzaman.Aynı zamanda da ciddi ailevi sorunları vardı buda tuzu biberi iyice uzaklaştı benden.15 gün oldu ne o ariyor ne ben ne msj hiç bir şey yok.Face hesabım yok benim kullanmiyorum onunki var diye ona ozel acmistim birtane şifresinide biliyor beyefendi hergün hesabima giriyor giriş bolumunde goruyorum.Sabah 7 de gece 3 4 lerde umursamiyor sevmiyor ilgilenmiyorsa ne işi var o hesapta.Neden sabah uyanir uyanmaz 7 de giriyor.Bu sadece merakmi öylesinemi bakiyor yada düşünüyormu acaba aklindamiyim hala.Ki hiç düşünmüyorum bunu.Bilmiyorum kizlar anlam yüklemelimiyim.
Çok haklısın valla herkesin sorunu var ama ben erkeklerin kadınlardan çok düşündüğünü hiç sanmamAile sorunum var, aile sorunum var, aile sorunum var. Gören de İngiltere kraliyet ailesi mensubu sanacak. Amannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?