Eski sevgilinin doğum günü kutlanmalı mı ?

Eski sevgiliye doğum günü mesajı atılmalımı ?

• Ankete Katılan
    37
Ben barısma ıhtımalınız var da kutlayacaksın dıye evet dedım
sevgılısı oldugunu okumamısım benım dıkkatsızlıgım.

Kesinlikle hayır kutlama gerek yok..

Hem o sizden ayrılmış, hemde şu an sevgilisi var. Doğum gününü kutlamanız hiçbir şey ifade etmeyecek. Bu adam sizinle devam etmek istese, durmadan hayatına başka başka insanları almak yerine sizi arardı. Anladığım kadarıyla da uzun zaman olmuş ayrılalı. Kutlama taraftarı da değilseniz, bence hiç gerek yok...

bunları düşünerek vazgeçtim ama bnm doğum günümü kutluyo olması aklımı karıştırmıştı.Gne de gerek yok doğum günü dündü ve kutlamadım zaten.

Ben barısma ıhtımalınız var da kutlayacaksın dıye evet dedım
sevgılısı oldugunu okumamısım benım dıkkatsızlıgım.

Kesinlikle hayır kutlama gerek yok..

sevgilisi olma kısmına ben pek takılmadım açıkçası çünkü amacım sevgi dolu bişeyler yazmak değildi.O bnm doğum günümü kutlmıştı ama bu ilşkide yıpranan taraf ben oldum ve kutlamadım da önerileriniz için çok teşekkürler

bende bu konuyu çok düşünüyorum:26: ama danıştıklarımda kendini haklı görür iyi bişi yaptım sanar sakın öle bişi yapma dediler ki yapmıycam mantıksız geldi sonra

bende bu konuyu çok düşünüyorum:26: ama danıştıklarımda kendini haklı görür iyi bişi yaptım sanar sakın öle bişi yapma dediler ki yapmıycam mantıksız geldi sonra

sanırım evet öyle olucak şimdi düşünüyorumda karşımdaki insan gerçekten kendini anında büyük görebilicek biri.İyiki atmadım keşke dün hiç farketmeseydim sende atma ne olursa olsun.Zaten böyle bişeyi hakeen biri olsaydı hala yanımızda olurdu.

tebrik ederim cnm..kutlasan havaya girerdi..kendini bişey sancaktı..zaten erkekler pek meraklıdır kendini bi ..k sanmaya

tebrik ederim cnm..kutlasan havaya girerdi..kendini bişey sancaktı..zaten erkekler pek meraklıdır kendini bi ..k sanmaya

bencede kutlamadım rahatım aklımı kurcaladı ama burdan aldığım yorumlar sayesnde hiçte umursamadım. Beni bırakıp kmlere gittiyse onlar kutlasın doğum gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…