Arkadaşlar günaydın hepinize eski sevgiliyle ayrılalı 1 seneyi geçiyor ve benim kendisiyle en ufak bir iletişimim yok dün faceden kızın teki bana mesaj atmış .Şöyle yazıyor ben X in eski sevgilisiyim müsayitsen senle X hakkında konuşmak istiorum .Ben de arkadaş gazına maruz kaldım kahretsin ki evet dinliyorum yazdım kıza bu yazdı da yazdı destan yazdı mübarek yok efendim 4 ay çıkmışlar benim ki sürekli benden bahsetmiş buna ama kafasında soru işaretleri varmış senin hakkında yalan söylediğini düşünüyorum hep dedi benim eski sevgili bizim hiç bir ortak hobimiz olmadığını konuşcak hiçbişey bulamadığımızı sık görüşmediğimizi söylüyormuş ama kız araştırmış bir sürü ortak hobilerinizi buldum hemde resimli ispatlı bide herşeyde benim eski kız arkadaş öyle yapardı öyle derdi diyormuş buda ayrılmış en sonun da benim eski sevgili koca yaz bunu arayıp sormamış geçen hafta mesaj atmış kıza kız da seni hayatımın hiç bir yerinde istemiyorum diyip yol vermiş güya e dedim banane bunlardan yok işte kafamdaki soru işaretlerini halledip yoluma devam etmek istiyorum filan dedim ben bunları konuşmayı anlatmayı gereksiz buluyorum iyi kötü 2 senem geçti onunla sen zaten birçok şeyi çözmüşsün umarım doğru kararı verip yoluna devam edersin yazdım ve konuyu kapatım .Ama o kadar öfkelendim ki ne yapıp edip eski sevgilinin telini buldum ve ona herames ben bugün olanları bir daha karşıma çıkartma ve benim hakkım da konuşma ayrıldık bitti bunlarla beni muhatap etme bir dahaki sefere bu kadar kibar olmam yazdım ve kızın yazdıklarının ekran resmini çekip ona atım ve hemen engelledim cevabı beklemedim bile bi baktım sonra oda beni engellemiş sinirimden kuduruyorum dünden beri keşke hiç bulaşmasaydım yanlış yaptım değil mi arkadaşlar ?