• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinin evine gitmek

Sevmiyor artık demek ki ne aradı ne sordu 2 ay oldu.
Ama benim onunla hesaplaşıp içimde bitirmem lazım artık
İçimdeki umudu öldüremiyorum
Her gün aklımda o
Kafamda bitiremedim ilk günden beri yerimde sayıyorum
Bu kadar çok seviyorsan yüz yüze hesapta soramazsın canım..
Yüz yüze gelince anca tıkanır kalırsın sadece ağlarsın tekrar denemekten bahsedersin okadar...
Tabi buda senin içini rahatlatmaz gururunuda kırar... çünkü karşındaki adam seni sevmiyor..

Evine mi gidersin, işine mi, dışarda mı yakalarsın ne yaparsın bilmem ama ;

İçinde kalacaksa
Aklında kalacaksa
Sana göre "yarım kaldıysa"
git...
Kesinlikle git..

En olumsuzunu düşün, seni kovar mı?
Varsın kovsun..
Sen "yarım kalmışlığı sona erdirmek için" git...
Sonra kafanı vuracak taş aramamak için git..

Kalpten tavsiyemdir, git...

git de evine gitme
tzkidligi bi mekan falan yokmu oralara abksan
zamaninda deger vermemis birinin evine giotmek pek mantikli deil

git de evine gitme
tzkidligi bi mekan falan yokmu oralara abksan
zamaninda deger vermemis birinin evine giotmek pek mantikli deil
Zamanında değer vermemiş derken? Biz öyle kavga dövüş ayrılmadık. Ayrılmış olması zamanında değer vermediği anlamına gelmez. Vardiyalı olarak çalıştığı için dışarda yakalamam mümkün değil. Belki gittiğimde işte bile olabilir.

Vakti zamanında bir delilik yapıp damarlarımdaki kan deli aktığı için olayın kendisini yapmış biri olarak konuşuyorum canım, düzelmez. Düzelse de eskisi gibi olmaz zaten, biten ilişki tekrar başladığında her zaman kötü olacak diye bir şey yok ama genele vurursak eğer bir şeyler kırılıp dökülmüş oluyor, az veya çok araya bir zaman girmiş oluyor.

Git veya gitme diyemem. Bu konuda iyi, kötü örnekler vardır sonuca bakıldığında bendeki iyi gibi görünüp kötü olanlardan çıkmıştı. Pişman olmadım ama şimdi baktığımda aslında gerekte yokmuş. Zaten erkek milleti gerçekten ayrılmak istemiyorsa kapıda bile yatıyor emin ol. İyi düşün, sonucundan pişman olmam dersen kararını ona göre ver ama her ihtimali her türlü sözü göze al umarım iyi haberlerini alırız

Zamanında değer vermemiş derken? Biz öyle kavga dövüş ayrılmadık. Ayrılmış olması zamanında değer vermediği anlamına gelmez. Vardiyalı olarak çalıştığı için dışarda yakalamam mümkün değil. Belki gittiğimde işte bile olabilir.
yani ne biliyim telefondan ayrilmisiniz ya ondan oyle dedim
ne yasaiginizi bilemem ben tabi

Bence seviyor olsaydi ayrilmak istemezdi zaten .Sonucta kimse bicak zoruyla ayiyrmadi sizi.giderseniz memnun olmayacaginiz seyler gorurseniz daha cok uzulursunuz.en guzeli zamana birakmak

Evine mi gidersin, işine mi, dışarda mı yakalarsın ne yaparsın bilmem ama ;

İçinde kalacaksa
Aklında kalacaksa
Sana göre "yarım kaldıysa"
git...
Kesinlikle git..

En olumsuzunu düşün, seni kovar mı?
Varsın kovsun..
Sen "yarım kalmışlığı sona erdirmek için" git...
Sonra kafanı vuracak taş aramamak için git..

Kalpten tavsiyemdir, git...
Aynen böyle düşünüyorum ben de. En azından kendinin ne durumda olduğunu görürsün.

zaten amacı yeniden birleşmek değil ki.
kafasındaki soru işaretlerini giderip önüne bakmak.
ben öyle anladım. bu yüzden gitse iyi olur.
yoksa gözünde büyütüp geçmişi düşünmeye devam edecek boş yere.

İçinizden geliyorsa gidin . Hayatta insanı yaptıklarından daha çok yapamadıkları pişman eder . Bende aynısını yapmıştım . Ayrılmıştık . Uzaktaydı . Gidip barıstım . Dayanamadık . Ama 1 yıl sonra aldattı beni . Bazen keşke orada bıraksaydım diyorum keşke gitmeseydim . Ama sonra düşününce hep içimde kalacaktı . Hakkınızda hayırlı olan olsun .

Adam belki çoktan başka ilişkiye başladı bile. Sevse bırakmazdı. Hadi ayrıldınız diyelim dayanamaz dönerdi.

Son günlerde bunu düşünüyorum. Eski sevgilimle ilişkimiz öylece bitti yüz yüze bile gelmeden telefonda. Ayrıldığımız zaman birbirimizi 1 aydır görmemiştik. Onunla görüşmek istedim istemedi çünkü o da seviyordu yüzyüze gelse ayrılamazdık biliyordu. Keşke dinlemeyip delilik yapıp gitseydim en azından bütün içimi dökerdim, belki çok ağlardım belki sinir krizi geçirirdim, belki gurur dinlemezdim ama içimi dökerdim sinirimi hıncımı alırdım. Bitirmem daha kolay olurdu. Şimdi içimde kaldı inanır mısınız, atlayıp gitsem diyorum çünkü böyle de kötüyüm. Her şey yarım kalmış gibi hissediyorum. Keşke telefonda bitmesine izin vermeseydim belki diğer türlü toparlanmam daha kolay olurdu. :KK43:
Tekrar barışma umuduyla değilde kendi içinde bitirmen için , kendin için,son vermek için git
Yarım kalmışlık çok zor
Kafandan silmek için git
Ama en kötü senaryoya hazırla kendini

Amacın yeniden birleşmekse gitme. Totosunu kaldırırsın, ona belki acınası gelir vs. Çünkü üzerinden zaman da geçmiş. Ama kafanda bitirmek için gidiyorsan git, içinde kalmasın, kötü davranırsa çabuk soğur atlatırsın. Duygusal boşlukta olduğunu görürse bunu kullanabilir, ya da ikiniz de duygusallaşabilirsiniz yeniden sağlıksız bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bunlar hep ihtimaller dahilinde.

Back
X