- 18 Haziran 2015
- 4.286
- 42.976
- 708
- Konu Sahibi castleinthesnow
zamanında gittim hiçbir işe yaramadı ayrıca içten içe beslediğim umut yıkılınca daha kötü oldum tabi ama zamanla geçiyor. tabi benim yıllar önceydi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar çok seviyorsan yüz yüze hesapta soramazsın canım..Sevmiyor artık demek ki ne aradı ne sordu 2 ay oldu.
Ama benim onunla hesaplaşıp içimde bitirmem lazım artık
İçimdeki umudu öldüremiyorum
Her gün aklımda o
Kafamda bitiremedim ilk günden beri yerimde sayıyorum
Ben de böyle düşünüyorumbence kesinlikle git. sevilmediğini anlarsan içinden silip atman çok kolay olur. seviliyorsan da ilişkiyi kurtarabilirsin .
hayatında başka kadıngirmiş olabilir ama. elvedaya da hoşgeldine de hazırlıklı ol. içinde kalmasın
Zamanında değer vermemiş derken? Biz öyle kavga dövüş ayrılmadık. Ayrılmış olması zamanında değer vermediği anlamına gelmez. Vardiyalı olarak çalıştığı için dışarda yakalamam mümkün değil. Belki gittiğimde işte bile olabilir.git de evine gitme
tzkidligi bi mekan falan yokmu oralara abksan
zamaninda deger vermemis birinin evine giotmek pek mantikli deil
yani ne biliyim telefondan ayrilmisiniz ya ondan oyle dedimZamanında değer vermemiş derken? Biz öyle kavga dövüş ayrılmadık. Ayrılmış olması zamanında değer vermediği anlamına gelmez. Vardiyalı olarak çalıştığı için dışarda yakalamam mümkün değil. Belki gittiğimde işte bile olabilir.
Aynen böyle düşünüyorum ben de. En azından kendinin ne durumda olduğunu görürsün. Evine mi gidersin, işine mi, dışarda mı yakalarsın ne yaparsın bilmem ama ;
İçinde kalacaksa
Aklında kalacaksa
Sana göre "yarım kaldıysa"
git...
Kesinlikle git..
En olumsuzunu düşün, seni kovar mı?
Varsın kovsun..
Sen "yarım kalmışlığı sona erdirmek için" git...
Sonra kafanı vuracak taş aramamak için git..
Kalpten tavsiyemdir, git...
Tekrar barışma umuduyla değilde kendi içinde bitirmen için , kendin için,son vermek için gitSon günlerde bunu düşünüyorum. Eski sevgilimle ilişkimiz öylece bitti yüz yüze bile gelmeden telefonda. Ayrıldığımız zaman birbirimizi 1 aydır görmemiştik. Onunla görüşmek istedim istemedi çünkü o da seviyordu yüzyüze gelse ayrılamazdık biliyordu. Keşke dinlemeyip delilik yapıp gitseydim en azından bütün içimi dökerdim, belki çok ağlardım belki sinir krizi geçirirdim, belki gurur dinlemezdim ama içimi dökerdim sinirimi hıncımı alırdım. Bitirmem daha kolay olurdu. Şimdi içimde kaldı inanır mısınız, atlayıp gitsem diyorum çünkü böyle de kötüyüm. Her şey yarım kalmış gibi hissediyorum. Keşke telefonda bitmesine izin vermeseydim belki diğer türlü toparlanmam daha kolay olurdu.![]()