• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilinin geri dönme ihtimali

bu konuda bana benzeyen bir tecrübe yaşamış arkadaşım olursa lütfen bana yazsın.Bunun üzerinden beraber gelelim.Beni 9 aydır aklına hiç getirmeyen bir insandır belki her gün hatırladığım.Bu durumda ne karşı tarafı ne de kendimi sıkmam gerekir.Umarım içimde sevgi diye nitelendirdiğim kimseye yararı olmayan bu durumdan allahın izniyle hayırlısıyla kurtulurum.
Ben yasadim cnm hatta olcem artik dedim sakin face varsa bakmam vs.nette fotografi varsa at yaninda ondan konusmasina izin verme vallahi gecicek ben 2 senenin 1 senesi aci icinde yasadim ne kadar salakmisim diyorum kendime :( ben bunu diyorsam

İlk aşkım baya mücadele etmişti. Cocuktuk lise askıydık. Neyse ayrıldık. 2 ay sonra döndü. Kabul etmedim. Üstünden 3 sene geçti. En son geçen yaz hala bizim beraber oldugumuz fotograflari atıp barışmaya çalışıyordu. Dönen 2 ay sonra da 1 sene sonrada dönüyor. Onemli olan beklememek. Bekleyince gelmiyorlar çünkü.

Sadece zamana ihtiyacin var kendine vakit ayir arkadaslarinla vakit gecir cnm 1 senede geciyor inan yara aliyorsun belki unutmuyorsun ama alisiyorsun kimse senden kiymetli degil

10 ayı geçti. kısa süre birlikte olduk ama etkisis geçmiyor.Ogünler rüyadan farksızdı

Ben yasadim cnm hatta olcem artik dedim sakin face varsa bakmam vs.nette fotografi varsa at yaninda ondan konusmasina izin verme vallahi gecicek ben 2 senenin 1 senesi aci icinde yasadim ne kadar salakmisim diyorum kendime :KK43: ben bunu diyorsam

fotolar cep telefonumda.onunla ilgili tüm anılar beynimde sanki gitgide belirginleşip yerlerini koruyurlar.1 sene geçmesine az kaldı 10 ay oldu ama haytımda ilkkez yaşadığım o güzel zamanların geri gelmeyeceği düşüncesi oldukça üzücü.ilk aylrda kendimi tutamayıp ağlama duygusnu yendim en azından.. ayrılma seçeneği sunan ben olduğum için bu duygular hakim ama sonuçta tekrar aradım sonrasında...

İlk aşkım baya mücadele etmişti. Cocuktuk lise askıydık. Neyse ayrıldık. 2 ay sonra döndü. Kabul etmedim. Üstünden 3 sene geçti. En son geçen yaz hala bizim beraber oldugumuz fotograflari atıp barışmaya çalışıyordu. Dönen 2 ay sonra da 1 sene sonrada dönüyor. Onemli olan beklememek. Bekleyince gelmiyorlar çünkü.

inşallah sondan üçüncü cümlen benim için olumlu şekilde gerçkleşir.önemli olan dönmesi bunu istemesi, kalbinde buu hissetmesi ama belki başkasıyla görüşmeye bile başlamıştır kimbilir.Allah hayırlısını nasip etsin diye dua etmeli.

fotolar cep telefonumda.onunla ilgili tüm anılar beynimde sanki gitgide belirginleşip yerlerini koruyurlar.1 sene geçmesine az kaldı 10 ay oldu ama haytımda ilkkez yaşadığım o güzel zamanların geri gelmeyeceği düşüncesi oldukça üzücü.ilk aylrda kendimi tutamayıp ağlama duygusnu yendim en azından.. ayrılma seçeneği sunan ben olduğum için bu duygular hakim ama sonuçta tekrar aradım sonrasında...
O resimleri sil bakma kendine kotuluk ediyorsun inan degmez soyle dusun hayatta bir tek o kalmadi insanin karsisina neler cikicak kendine aktiviteler yarat onu disunmeye vakit birakma duygusal sarki dinleme ben bir ara sadece roman havasi dinledim inan :KK66:

Sen geçmişe bu kadar saplanmışken gelen güzellikleri masıl görüceksin ki?
Kimse senden değerli değil.
Erkekler bu kadar uzatmıyor emin ol olay sıcakken dönerse dönüyor.

O resimleri sil bakma kendine kotuluk ediyorsun inan degmez soyle dusun hayatta bir tek o kalmadi insanin karsisina neler cikicak kendine aktiviteler yarat onu disunmeye vakit birakma duygusal sarki dinleme ben bir ara sadece roman havasi dinledim inan :KK66:

10 aydır yapıyorum ama olmuyor hep hatırlıorum hatırlamazsam rüyama giriyor.

10 aydır yapıyorum ama olmuyor hep hatırlıorum hatırlamazsam rüyama giriyor.
Benim de giriyordu girmesi cok normal butun gun resimlerine bakarsan dusunursen bilinc alti giriyoe dedigim gibi ilk is resimler yok ediceksin ve ondan bahsetmeyeceksin

Sen geçmişe bu kadar saplanmışken gelen güzellikleri masıl görüceksin ki?
Kimse senden değerli değil.
Erkekler bu kadar uzatmıyor emin ol olay sıcakken dönerse dönüyor.

uzatmıyorlar evet hele ki o bu konuyu hiç kafasına takmamıştır.

Benim de giriyordu girmesi cok normal butun gun resimlerine bakarsan dusunursen bilinc alti giriyoe dedigim gibi ilk is resimler yok ediceksin ve ondan bahsetmeyeceksin
ilk başta özellikle fotoğrafları almamıştım telefonuma. sonra kaybolmasınlar diye bir hesap açıp koydum oraya.Bu da sınavım diyip üstesinde gelmekten başka ne yol var ki

uzatmıyorlar evet hele ki o bu konuyu hiç kafasına takmamıştır.

Sizin tek yapmanız gereken şey kendinize odaklanmak.
Bakın yazılan yorumlarda bile o kişinin olduğu bölümler dikkatinizi çekiyor.
Size iyi gelicek şeyler diğerleri.
Kendinize değer verin ve boşuma üzmeyin :süslü:

Demekki kısmetiniz kaderiniz o degilmis boyle düşünün. Zaten yazilan o olsaydi isterse milyonlarca engel çıksın kopamazdiniz. Sadece saracak baska kimse olmadığından beynin oynadığı oyun.. Hic kimse durup beklenicek kadar kıymetli değil :KK15:

Sizin tek yapmanız gereken şey kendinize odaklanmak.
Bakın yazılan yorumlarda bile o kişinin olduğu bölümler dikkatinizi çekiyor.
Size iyi gelicek şeyler diğerleri.
Kendinize değer verin ve boşuma üzmeyin :süslü:

teşekkürler şuan daha iyiyim 8 ay öncesine göre allaha çok şükür.Yaşamam gerekiyormuş diyorum. onunla ilgili şeyle hep dikkatimi çekiyor beynin bi oyunu diğer arkadaşın dediği gibi

Demekki kısmetiniz kaderiniz o degilmis boyle düşünün. Zaten yazilan o olsaydi isterse milyonlarca engel çıksın kopamazdiniz. Sadece saracak baska kimse olmadığından beynin oynadığı oyun.. Hic kimse durup beklenicek kadar kıymetli değil :KK15:
bn de böyle düşünmüştüm başta ama sonrasında bir pişmanlık oluştu ki tarfi mümkün değil.Eskiden benim halimde olup kendini üzen insanları anlamazdım, canı üzülmek istiyor derdim.Şimdi aynı durumu farkında olarak kendim yaşıyorum.

unutumak üzereydim ettiğim dualar sayesinde sonra onu gördüm ve başa döndüm

Bu kadar özlediysen ve çok kötü bitmediyse bi mesaj atmanın bi zararı olmaz bence. Belki oda özlemiştir. Öyle değilse bile en azından bunu bilip hayatına devam edersin o belirsizlik kalkmış olur

mesaj attım faceboktan fakat ekli değil mesajı gördü mü yoksa görüp cevap vermedi mi emin değilim

evet ama benc eo görmüştür ve facein bu özeliğini kulanarak görmedim olarka seçmiş olabilir.

Back
X