Eski Sevgilinin Gözünün Önünde Birine Yürümesi (Önceden Ben Öyle Şey Asla Yapmam Demesine Rağmen)

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle ruh ve beden halimden bahsedeyim. Sürekli mideme kramp giriyor, yeme bozuklukları başladı, öğürüyorum çok hızlıca kilo verdim.

Siz olsanız kötü hissetmez misiniz? O kadar yaşanmışlık, anılar, geçmiş var karşındaki insan ete tırnağa bürünmüş senin için. Siz ne yapardınız?
Tedavi ol :işsiz:

nasıl bir konuşma tarzı bu ortalıgı nasıl galeyana getiriyorsunuz.sizinle aynı seviyeye düşmeyeceğim....
Ah ne güzel taktik; millete çamur atıp, birileri cevap verince de seviyeleri bahane etmek. Verecek cevabım yok demenin dolambaçlısı. Hadi güle güle o zaman.

nasıl bir konuşma tarzı bu ortalıgı nasıl galeyana getiriyorsunuz.sizinle aynı seviyeye düşmeyeceğim....
Siz dönüp bir kendinize bakıyor musunuz? Burada ilk , böyle bir günde nasıl başka konular konuşabiliyorsunuz diyen sizsiniz. Ortalığı galeyana veren biri varsa o sizsiniz. Girmeyin o zaman buraya, böyle bir günde neden bir derdim var forumuna girdiniz? Başka yerlerde kürtaj hakkında nasıl konuşabiliyorsunuz böyle bir günde?

Siz dönüp bir kendinize bakıyor musunuz? Burada ilk , böyle bir günde nasıl başka konular konuşabiliyorsunuz diyen sizsiniz. Ortalığı galeyana veren biri varsa o sizsiniz. Girmeyin o zaman buraya, böyle bir günde neden bir derdim var forumuna girdiniz? Başka yerlerde kürtaj hakkında nasıl konuşabiliyorsunuz böyle bir günde?
hiç alakası yok.ben bu konu hakkında konuşmuyorum sadece diğer konulardan sizene istediğim yerde gezerim...
yürüyün üstümeeeee asın beniii ezin gitsin.

hiç alakası yok.ben bu konu hakkında konuşmuyorum sadece diğer konulardan sizene istediğim yerde gezerim...
yürüyün üstümeeeee asın beniii ezin gitsin.
Anladım, sadece aşk acısı , ayrılık hakkında konuşulmaz böyle bir günde, ama kürtaj, cinsellik, jinekolog ve diğer bütün konular konuşulabilir, çok akıllıca...

hayatının merkezinden eski sevgilini çıkartarak kurtulmaya başlayabilirsin. birinci adım eski olduğunu kabul etsen? 4 yıl, bir ay değil iki ay değil! acını hala taze tutuyorsun bırak bir kabuk bağlasın artık yaran, kaşıyıp durma lütfen

Back
X