eski sevgilinin hala instagram hesabima giris yapmasi..

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
35
Arkadaslar eski sevgilimle ayrilali 2 ay oluyor.
Ama kendisi hala instagram hesabima giriyor sifremi biliyordu nerden anliyorsun demeyin bildirimler sifirlaniyor..
Ve bunu ustunden 2 ay gecmesine ragmen bir eski sevgili niye yapar?
Sifreyi degistirmeyi dusunmuyorum.. Kendini onemli hissetmesin diye.. Yeni bir sevgilisi olsa Gece gunduz hala bakmak ister mi bir insan sizce? Yoksa sadece merakindan mi giris yapar... Yoksa hala unutamadi mi dersiniz.... Fikirlerinizi bekliyorum....

2 ay kısa süre alışamamıştır daha tabi ki ama şifreyi değiştirmediğin için oda beni hala seviyo modundadır
İlle degistirmedim diye de surekli girip bakmasi gerekmiyor... Ben de onu deliler gibi merak ediyorum ancak bir yere girmiyorum canim..
Yeni sevgilisi olsa boyle davranamazdi sanirim.

Bence meraktan, olur öyle.
Değiştirmemendeki düşüncende mantıken haklısın bence, anlam yüklemeden devam et, o da bi süre sonra sıkılır, bakmaları azalır muhtemelen. Henüz sevgili yapmadıgından boş zaman aktivitesi gibidir onun için.

değişmen onu hayatından çıkarman ve takip ettiğini bildiğini söylemen demektir...neden kendisini önemli hissetsin ki...ama sanki sen bu takipten şikayetçi değilsin :KK68:

Bence meraktan, olur öyle.
Değiştirmemendeki düşüncende mantıken haklısın bence, anlam yüklemeden devam et, o da bi süre sonra sıkılır, bakmaları azalır muhtemelen. Henüz sevgili yapmadıgından boş zaman aktivitesi gibidir onun için.
O kadar siklasti ki artik dedigin gibi aktivite yaratircasina gece gunduz bildirimlerim sifirlaniyor arkadasim.. Acaba geri mi donmek istiyor.. Yeni sevgilisi mi var bunlari ben de merak ediyorum bisey de yazmiyor bana. Ne yapmaya calistigini merak ediyorum acikcasi.

değişmen onu hayatından çıkarman ve takip ettiğini bildiğini söylemen demektir...neden kendisini önemli hissetsin ki...ama sanki sen bu takipten şikayetçi değilsin :KK68:
Ben de hala seviyorum sevmesem bilee aliskanlik var... Sikayetci olmak degil de ne yapmaya calistigini anlamaya calisiyorum diyelim... Uzaktan izlemeyi tercih ediyorum su anda :)

Arkadaslar eski sevgilimle ayrilali 2 ay oluyor.
Ama kendisi hala instagram hesabima giriyor sifremi biliyordu nerden anliyorsun demeyin bildirimler sifirlaniyor..
Ve bunu ustunden 2 ay gecmesine ragmen bir eski sevgili niye yapar?
Sifreyi degistirmeyi dusunmuyorum.. Kendini onemli hissetmesin diye.. Yeni bir sevgilisi olsa Gece gunduz hala bakmak ister mi bir insan sizce? Yoksa sadece merakindan mi giris yapar... Yoksa hala unutamadi mi dersiniz.... Fikirlerinizi bekliyorum....
sifre neden degistirilmez? bence bunu tartisalim.

Dedigim gibi ondan cok once vardi benim hesabim... Ondan once de ayniydi ondan sonra da... Niye o olmadi diye degistireyim ki? Bu biraz kendim ile ilgili bir sey...
ama bu dediğin çok saçma sonuçta bu cevabı eğer deselerki neden hesabını kapamadın tmm bu cevabı ver de şifreyi değiştirmek apayrı konu bana da ver instagram şifreni? ben de gireyim öyle şey mi olur bi gun gelcen instagramımda birileri meme popo resmi paylaşmış diye konu açcan

ama bu dediğin çok saçma sonuçta bu cevabı eğer deselerki neden hesabını kapamadın tmm bu cevabı ver de şifreyi değiştirmek apayrı konu bana da ver instagram şifreni? ben de gireyim öyle şey mi olur bi gun gelcen instagramımda birileri meme popo resmi paylaşmış diye konu açcan
Dedigim gibi.. Bu tamamiyle kendimle ilgili bir sey.

Dedigim gibi.. Bu tamamiyle kendimle ilgili bir sey.
seni ısrarla kapsamlı düşünmeye davet ediyorum :KK55::KK55: eger tekrar sevgili olmayı düşünmüyosan sevmiyosan filan değiştir şifreni sonuçta kişisel hesap o zaten sevgiliyle kişisel hesap paylaşılmazki o hesapta bi şey yapsa suçlu sen olacan
bak ısrar ediyorm değiştir şifreyi ::::::::::::::::::::::::::::KK70: zorla değiştirtcem dkfjgldfkjg

X