eski sevgilinin mektubu

bahaneside süpermiş ne alaka büyü bence bi başkası yapmıştır eşiniz resimlerin içine neden koysunki

aslında 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verirsek sonunda bu fazladan olan değer onların içindeki tarif edilemez sinsi kötü niyetiyle bize dönüş yapıp saldırıyor neden diye sakın sorma bu yaşıma geldim nedenini bulamadım kötülükleri onların yaşam biçimi kimbilir bilemiyorum .....onun için değeri de hak edene teslim etmek lazımmış zamanla insan türlü acılarla pişiyor öğreniyor ...

Ergenken yaşadığı şeyler yüzünden mi kıskandınız eşinizi? Bazı insanlar ani biriktirmeyi sever, bu kıza hala aşık olduğu için mektup sakladığını göstermez.

Benim de minik bir kutum vardır ve içinde eski sevgililerime ya da başka anlara dair bir sürü güzel ani var. Esim bile olsa kalkıp bunlar ne diye kavga çıkarsa hadsizlik derim.

He düğün albümüne koymuş olmasi kötü olmuş o ayrı, farklı bir yerde de tutabilirdi. Yine de büyüyüp kavga çıkarmaya değer bir mesele değil.

ben hicbir erkegin yahut kadinin mazi yadigarlarini dugun albumunde saklayacagini zannetmiyorum. oraya ya kasitli olarak biri koydu yahut konumuz sahte.
bu vesile belirtmek isterim ki kutuphanemde hala eski sevgilimin hediyesi olan bir kitap vardir. ici yazilidir. atmam, saklarim. degeri parmagimdaki alyans kadar buyuk ve sonsuzdur. cunku beni ben yapmak icin yasadigim gunlerin izleri vardir.
gecmise sayginiz olmaz ise gelecegi yasayamazsiniz.
aydinlik0626 aydinlik0626

Biraz abartili geldi tepkiniz.
Adam size hayatimda hic sevgilim olmadi dediyse ve bu mektubu gördüyseniz söylediği yalan icin kizabilirsiniz ama yine bu kadar degil.
Gecenlerde nisanlim odasini temizlerken lisede kisa bir süre çıktığı kizin verdigi bi yüzük geldi eline. Ki biz zaten sekiz yildir görüşüyoruz düşün artik :)
Ayni lisede okuduk kizi tanıyorum tepkilerini biliyorum falan filan.. niye atmadın yüzüğü dedim. Kullanmadim ki ne bileyim,kaldigini bilseydim verirdim o zaman ona dedi. Ki iki ay cikmislardi benim o zaman arkadasimdi nisanlim ve yüzüğü kiz hediye alsa da takmamisti :) neyse ya dedi geldi mutfak çöpüne atti. Unutmustur adam, insanlarin oluyor bazen öyle seyleri.
Tasinsa da etse de saklamadan da bazi esyalari farketmeyebiliyoruz. siz de kendinize hic mi hic dert etmeyin bunu.
evlilik güvendir. Şüphe düşse dahi icinize kesinlesmeden suphenizi dile getirmek güveni kaybettirir.

Canım bence eşin koymamıştır. Koysa koysa kayinvaliden, gorumcen ya da seni sevmeyen biri yapmistir. Esinin yaptığını sanmiyorum. Evinize gelen biri yapmistir. Mektuba ulasabilecek biri...
Ben de direk aynısını düşündüm
Biri fitne fesat çıkarmış

Kızlar ne yapacagimi bilmiyorum üç yıllık evliyiz dün dugun resimlerimizebakarken esimin liseden sevgilisinjn yazdigi mektubu gördüm sokkkkk oldum yemin ederim sanki kısmı felç oldum çok ağır tartıştık eşim yemin etti valla saklamadim ben koymadım felan diye ama inanmadım kim olsa inanmaz buyudur felan dedi sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardiniz

Yukardaki msjlari iyi okursanız anlarsınız canım tabiki o benim albümün ne demek açmadım mi hiç orda orda öyle bir mektup önceden yoktu salak değilim herhalde yeni buldum onu artık çerçeve olamaz cunki o bir copoldu☺

bende size onu diyorum birilerinin oyunu bu.gayette iyi okudum msjnızı eşinize inanmadığınızı söylüyorsunuz.moralinizi düzeltmek istedim ufak bir espiriyle ve kısa konuşmayıda severim.size salakmısınız gibi bir imada bulunmadım kesinlikle.neyse iyi günler.

kız kaynanan falan koymuş olmasın kocanı boşa yeme salak mı adam düğün albümünün arasına koysun :D:D:D:D:D

gorumce elti kaynana koymis olmasin...ki neden sorun oluyor ki be sorun ywlmazdim yapsam da kavga uzamazdi adam seninle evli onu unutmaea onu bulur evlenirdi

Ne alaka gidip evlilik albümüne saklasın ki çok mantıksız değil mi. Siz onu her an alıp bakabilirsiniz. Ayrıca 3 yıllık evlilikte albüme daha yeni mi baktınız anlayamadım ben bu işi ?

Belliki birileri sizi üzmek istemiş ve bunuda başarmışlar.Tamam hoş bir durum değil ama uzatarak başkalarını sevindirmeyin bence.

Back
X