- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi aydinlik0626
Amin canım çok teşekkür ederim..Allah hepimize huzurlu günler versin.@kumrukusum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyla alakasız ama ipekce profil resmine bayıldım:)bende kendi eşyalarımın arasından bulmuştum eski sevgilimin mektubunu hatta unutmuştum bile öyle bişe olduğunu yırtıp attım. belki eşinde yırtıp atacaktı yeminler etmiş saklamadım diye büyütme bence.
konuyla alakasız ama ipekce profil resmine bayıldım:)
Ben de direk aynısını düşündümCanım bence eşin koymamıştır. Koysa koysa kayinvaliden, gorumcen ya da seni sevmeyen biri yapmistir. Esinin yaptığını sanmiyorum. Evinize gelen biri yapmistir. Mektuba ulasabilecek biri...
Kızlar ne yapacagimi bilmiyorum üç yıllık evliyiz dün dugun resimlerimizebakarken esimin liseden sevgilisinjn yazdigi mektubu gördüm sokkkkk oldum yemin ederim sanki kısmı felç oldum çok ağır tartıştık eşim yemin etti valla saklamadim ben koymadım felan diye ama inanmadım kim olsa inanmaz buyudur felan dedi sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardiniz
Yukardaki msjlari iyi okursanız anlarsınız canım tabiki o benim albümün ne demek açmadım mi hiç orda orda öyle bir mektup önceden yoktu salak değilim herhalde yeni buldum onu artık çerçeve olamaz cunki o bir copoldu☺