Eski sevgilinin nişan fotoğrafları görmek..

Bir başka konuda, bir başka arkadaşa da yazmıştım. Ayrıldığım erkek arkadaşım 2 yıl aradan sonra beni aradı, görüştük. Hayatında biri olduğunu biliyordum, evlenme durumu olduğunu da. Görüştüğümüz ilk an ağlamaya, ben senden başkası ile evlenemem demeye başladı. Ne zaman evleniyorsunuz diye sorduğumda, daha belli değil dedi.
1-2 kez görüştük, bu görüşmelerin bir yararı olmuyordu. Her şey daha da sarpa sarıyordu. Kızdan ayrılacağını söylüyordu ama ben vicdanımı dinledim. İstemedim. Telefonlarına çıkmadım, bir yandan telefonu açmıyor bir yandan da arıyor mu diye gözümü telefondan ayırmıyordum.
Derken 1 ay sonra o meşhur sitede söz-nişan fotoğraflarını gördüm. Benimle görüştüğü haftanın tarihleri vardı fotoğraflarda. Ne mi hissettim? Onu aramak istedim, bağırmak, hakaret etmek... Sonra bir anlık dur dedim kendime. Neye yarar? Ne değişir? Bu adam benim hayatımın aşkı olabilir mi?
Sadece 2 ay sonra karşıma müstakbel eşim çıktı... İlk görüşte sevdim, inandım.
Bir daha beni kimse öyle sevemez derken ne kadar yanıldığımı anladım... Eğer o doğru kişi olsaydı inan böyle olmazdı. Bundan sonra hep mutlu olman dileğiyle... Sadece inan.

Kızlar yazdıklarınızı okudum herkese çok teşekkür ederim.
Dün iş yerine gelmediğim için internette giremedim.
Size son durumu özetlemek gerekirse,
Öğrendiğim günün akşamı mesaj çektim. (Bu yaptığımdan utanıyorum ama inanılmaz rahatlattı)
"Helal olsun bu yaptığına herkes kendine yakışanı yapar ahım yok bedduam yok bir daha benden asla haber almayacaksın içimde kalmasın diye yazdım" fln dedim.
Bu beni aramaya başladı mesaj çekiyor fln ertesi gün öğlene kadar birşey yapmadım.
Sonra ne olduğunu sordum. Kavga ediyor benimle "senin yüzünden oldu, beni bıraktın fln" diyor.
Cevap vermedim. Akşam mesaj çekmiş Telefonu aç hep böyle mahvettin herşeyi konuşacaklarım var diye.
Bende ne söyleyeceksen söyle dedim.
Hemen aradı açtım, neredesin buluşalım dedi. Buluşmadım. Sonra bana dedi ki ben seni çok sevdim sen yanımda kalamadın, ailemi de biliyorsun (ailesi erkek çocugu olmasına rağmen çok tutucu- gece bir yerde kalmasına bile izin vermezler ve hemen evlendirme durumları var abisini hiç görmediği biriyle evlendirmişler mesela ) ve istemeden oldu, babama karşı çıktım. Kabul etmiyor diyor dedi.
Bunu hep söylerdi yani ben olmazsam ailesinin birini bulup evlendireceğini ama bu kadar gerçek olacağını nereden bilebilirdim. :43:
Çok mutsuzum çarem kalmadı kıza da (nişanlandığından yani) acıyorum o da günahsız ama seni hep malum siteden takip ediyorum fln dedi.
Böyle bir saçma olay oldu yani. Bunun doğru olmadığını bir daha görüşmeyeceğimizi fln söyledik ve kapandı.
Böyle birşey yaşayan var mı ya ?
Ben anlamadım hiçbirşey. Artık nişanlı ben asla peşine düşmem. O da bunu yapmayacak.
Ama bir hayatı bitirmek bu kadar kolaymış işte :50:
Uzun ve karışık olduysa özür dillerim arkadaşlar.
Bana dıştan birilerinin yorumu gerek.

Son düzenleme:
Kızlar o kadar kötüyüm ki şuan iş yerindeyim elim ayağım titriyor, gözlerim doluyor ağlamamak için kendimi tutuyorum.
Eski konularımı okuyan bilir, 7 yıl beklediğim en iyi arkadaşım,dostum,sevgilim olan insanla ailemin kabul etmemesi üzerine ayrılmıştık.
Daha yaram taze, 7/24 onu düşünürken bugün onun nişanlısı ile fotoğraflarını gördüm hem de ağustos ayında çekilmiş.
Allah nasıl bir acı bu. :43: Sanki hiçbirşey gerçek değil. Bunu bana nasıl yaptı anlamıyorum.
İnsanın gerçekten içi acırmış. Çok kötüyüm çok.
Biliyorum bu düzelecek bir sorun değil o zaten bana söylemişti nişanlanacağını ama bunu gerçekten nasıl yapabildi. Ne yapacağım nasıl başlayacağım herşeye. Onu sevmem bile yıllarımı almıştı. Şimdi bir daha nasıl birine bu kadar güvenebilir birini bu kadar severim.
Allah düşmanımın başına vermesin bu duyguyu. :43:

seni o kadar iyi anlıyorum ki... kayıp giden zamanın acısı, onuı başkasıyla görmenin acısı, hayata nasıl tekrar başlayacağım korkusu ... çok iyi anlıyorum. fakat şunu da unutma ki bazen olması gereken oluyor.. hakkında hayırlısı olsun... belki seni çok dha güzel bir kader bekliyordur.. sabırlı ol

Ben de bir kere öyle olmuştum ama geçiyor..Normaldir ,herkes öyle olur,çok sevmediğ biri evlense bile öyle olur...zamanla geçecek..Aileni üzmemen gereken bir zamanmış,doğru olanı yapmışsın..Alevi miydi?..Yeniden birini seversin..Yaşın gençtir,hiç evlenmemişsindir..Beterin beteri var..Yüreğini ferah tut,zamanla geçecek ..

Son düzenleme:
Back
X