Eski sevgilinin para açlığı

Kızlar merhaba,

Aslında çok fazla kafama takıp büyütmedim ama sizin fikirlerinizi almak istiyorum. 3 sene birliktelik yaşadığım eski sevgilim ilişkimiz sırasında ona aldığım hediyeleri bir internet uygulamasından satışa koymuş. Birinci yılımızda aldığım markalı saati satmış (satıldı ibaresi var), bir de değeri parayla ölçülemeyecek bir hediye vermiştim ben ona (taraftarı olduğu takımın tüm takım imzalı forması, çok koyu taraftar bu arada) onu da satışa koymuş.

Ben bunu tamamen tesadüfen gördüm, aynı şehirde yaşıyoruz ve çevrenizde en çok beğenilenler diye bir seçenek var oraya tıkladığımda karşıma çıktı bir şekilde, herneyse soruma geliyorum.

Sizce mesaj atıp "formayı ne kadara satıyorsun, ben almak istiyorum" desem mi yoksa sessiz kalmaya devam mı etsem? Ayrıldığımızdan beri hiçbir şekilde iletişime geçmedim, eve çiçekler güller gönderen o oldu yani kesin olarak onu hayatımda istemediğimi biliyor ama böyle yaparak egosunu mu şişiririm?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Belki çöpe atacağını söylediğinde bir arkadaşı almıştır, o satıyordur. Veya bir yere bağışlamıştır, onlar satıyorlardır. Veya çöpü yanına koymuştur, biri almıştır, o satıyordur. Ufak da olsa böyle ihtimaller var. Yani, o ilanlar eski sevgilinizin paragöz olduğu anlamına gelmeyebilir.

Benim ergenken bi sevgilim vardı,gümüş kolye almıştı bana hediye olarak.
Ayrıldık kötü ayrılmıştık ama o yüzsüz gibi hediyelerimi kullaniyodu bende sinirlenip gümüş kolyeyi satmıştım o geldi aklıma :deli:
Sonraki ilişkilerimde alınan hediyeler ilişki biter bitmez çöpü boyladı tabi :deli:
Sizde mesaj falan atmayın bence boş yere.

Bu adam karaktersizin önde gideni...
Ne kadar paraya ihtiyacım dahi olsa ;
Eski sevgilinin aldığı değerli / değersiz ne varsa...
Yakar kül eylerdim...

Sen de umursama...
Görmemiş var say kendini...

Kızlar merhaba,

Aslında çok fazla kafama takıp büyütmedim ama sizin fikirlerinizi almak istiyorum. 3 sene birliktelik yaşadığım eski sevgilim ilişkimiz sırasında ona aldığım hediyeleri bir internet uygulamasından satışa koymuş. Birinci yılımızda aldığım markalı saati satmış (satıldı ibaresi var), bir de değeri parayla ölçülemeyecek bir hediye vermiştim ben ona (taraftarı olduğu takımın tüm takım imzalı forması, çok koyu taraftar bu arada) onu da satışa koymuş.

Ben bunu tamamen tesadüfen gördüm, aynı şehirde yaşıyoruz ve çevrenizde en çok beğenilenler diye bir seçenek var oraya tıkladığımda karşıma çıktı bir şekilde, herneyse soruma geliyorum.

Sizce mesaj atıp "formayı ne kadara satıyorsun, ben almak istiyorum" desem mi yoksa sessiz kalmaya devam mı etsem? Ayrıldığımızdan beri hiçbir şekilde iletişime geçmedim, eve çiçekler güller gönderen o oldu yani kesin olarak onu hayatımda istemediğimi biliyor ama böyle yaparak egosunu mu şişiririm?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
bence sor az morarsın.yaptıgı buyuk terbıyesızlık

Hiç uğraşma ..Satarsa satsın nasıl kafada bir adam olduğunu iyice belli etmiş

Bende de exin aldığı çok şey var görmek istemiyorum geri asla vermem satmak hiç aklıma gelmemişti:deli:
Belki satıp parasını bağışlayacaktır.:p
İlla birşey yapmak istiyorsan kendin olmayarak iletişime geç elden teslim alabileceğini söyle seni görünce zönk olur zaten. :KK45:
Sana çok değer vererek aldığım formaları iade ettiğin için teşekkürler de dön git.:KK53:

Ilk önce Allah kurtarmıs sizi :KK70:ama yani düşündüğünde de satmak baya iyi fikirmis yahu baya baya aklıma yatti benim :KK8:

Bir de sakıncası yoksa nasıl imzalı forma temin ettiniz acaba? Lazım olur bana da belki :KK53:

Ben olsam "ah canım bu işlere kadar düştün mü sen vah vah kaç paraysa söyle üstünü veriyim de ben alıyım" derdim ohh iyi olurdu

Hediye onlar artık ona ait sizi ilgilendirmez ki ne yaptığı

Bence boser hic takilma. Belki hatira kaldin istemedi. Bende yapardim aynisini sahsen..

Back
X