- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi sugargrilniloo
-
O diyor anya siz diyorsunuz konyasizce demi o kizi bulmaya calisiyor yani
O diyor anya siz diyorsunuz konya
Siz böyle düşünüyorsunuz biz değil
Öylesine takibe almış olabilir
Bu düşüncelerinizi söyleyip adamın aklına karpuz kabuğu düşürmeyin bari
yok artıkkksabah ablamla da konuştum bence abartiyosun dedi ama bilemedim eşim bi süredir tuhaf tavırlar sergiliyodu nasıl desem bana günaydın karıcım diyodu gece yatarken komidinin yanina su bırakıor susarsan kalkma hiç fln die neyse normalde telefonunu karıstırma huyum hic yoktur ama telefonunu da karistirdim kimseyle bi mesajlasmasi falan yok hersey normal gözüküyordu ama farkındaydim bi tuhaflık vardi en sonunda kendisi twitter kullanıyor haber sitelerini falan takip ediyor normalde follow yaptigi kişilere baktim izzet baysaö üniversitesini takip etmiş (esim malatyada okudu üniyi ve ilk tanistigimizda soylemisti erkek arkadaslariyla antalya konyaaltında tatil yapmis ve o sırada orda tanistigi biriyle b....raber olmus ) ben bunu gördüm aksam onun telefonundan twitterını karıstırırken (kendisi de yanımda gizlice karıstırmıyorum yani öyle gündeme bakıyorum) aa dedim cnm dedim sen niye dedim akdeniz universitesini takip ettin ki dedim sanki hiçbişey anlamamıs gibi oda ne bileyim niye dedi niye sordun ki simdi dedi şüpheli şüpheli hiç dedim öylesine sordum dedim sen niye şimdi gerildin ki dedim o da dedi sen iyice delirdin yeter artik ne maksatla soruyosun acaba dedi bende dayanamadim tek bi kelime etmedim edemedim ama lanet olsun gozyaslarima da engel olamadim damla damla suzuldu gospinarlarimdan aglaya aglaya mutfaga gectim ben bunu hakedicek ne yaptim nasil bir kusurum vardi diye bilmiyorum hayat bu kadar zor olmamali sevdigimiz herkesten ihanet gormemeliyiz
Yahu öylesine almıştır alakasız konuları neden birbirine bağlıyorsunuz?ben sadece neden takip ettigni sordum o universitede okumadı bile
Yahu öylesine almıştır alakasız konuları neden birbirine bağlıyorsunuz?
bi universite hesabini nie takibe aliyor ki haber siteleri varken hadi diyelim aldi o kadar universitr varken neden o universite???
Yahu sizene? Belki bir arkadaşı gidiyor belki öylesine takibe aldı si ze ne? O size soruyor mu istagram'da neden yemek sayfalarını takip ediyorsun,eski sevgilinin eşi mi takip ediyor yoksa diyor mu?bi universite hesabini nie takibe aliyor ki haber siteleri varken hadi diyelim aldi o kadar universitr varken neden o universite???
Akşam akşam bu konularla sabrımızı sınıyor,diğer konusuna bakar mısın?eşinize bol sabır diliyorum
İşte bunlar hep hormonlardansabah ablamla da konuştum bence abartiyosun dedi ama bilemedim eşim bi süredir tuhaf tavırlar sergiliyodu nasıl desem bana günaydın karıcım diyodu gece yatarken komidinin yanina su bırakıor susarsan kalkma hiç fln die neyse normalde telefonunu karıstırma huyum hic yoktur ama telefonunu da karistirdim kimseyle bi mesajlasmasi falan yok hersey normal gözüküyordu ama farkındaydim bi tuhaflık vardi en sonunda kendisi twitter kullanıyor haber sitelerini falan takip ediyor normalde follow yaptigi kişilere baktim izzet baysaö üniversitesini takip etmiş (esim malatyada okudu üniyi ve ilk tanistigimizda soylemisti erkek arkadaslariyla antalya konyaaltında tatil yapmis ve o sırada orda tanistigi biriyle b....raber olmus ) ben bunu gördüm aksam onun telefonundan twitterını karıstırırken (kendisi de yanımda gizlice karıstırmıyorum yani öyle gündeme bakıyorum) aa dedim cnm dedim sen niye dedim akdeniz universitesini takip ettin ki dedim sanki hiçbişey anlamamıs gibi oda ne bileyim niye dedi niye sordun ki simdi dedi şüpheli şüpheli hiç dedim öylesine sordum dedim sen niye şimdi gerildin ki dedim o da dedi sen iyice delirdin yeter artik ne maksatla soruyosun acaba dedi bende dayanamadim tek bi kelime etmedim edemedim ama lanet olsun gozyaslarima da engel olamadim damla damla suzuldu gospinarlarimdan aglaya aglaya mutfaga gectim ben bunu hakedicek ne yaptim nasil bir kusurum vardi diye bilmiyorum hayat bu kadar zor olmamali sevdigimiz herkesten ihanet gormemeliyiz
aa dedim cnm dedim sen niye dedim akdeniz universitesini takip ettin ki dedim sanki hiçbişey anlamamıs gibi oda ne bileyim niye dedi niye sordun ki simdi dedi şüpheli şüpheli hiç dedim öylesine sordum dedim sen niye şimdi gerildin ki dedim o da dedi sen iyice delirdin yeter artik ne maksatla soruyosun acaba dedi
Yalnız her iki konunuzdaki ağlamayı betimleme biçiminize hayran kaldım pek şairane :)
Şair burada ne demek istediB...raber olmus.
Bunu da gördük artık.
B....raber olmuş demek ha, terbiyesiz adam.b....raber olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?