Eski Sevgilinin Sevip Sevmediginden Emin Olamamak

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
143
-307
48
Eski sevgilimin beni hala sevdigini dusunuyorum ama zamaninda cok kiskanclik yapip biktirdim hatta cildirttim ve ayrildik . Dayanamayip mesaj da attim ama geri donmedi . Sizce hala seviyomudur ?

Eski sevgili sevse ne olur ki ayrilmissiniz bitmis zaten.
Iliskileri boyle cocuk oyuncagina ceviriyorsunuz, sevgi de kurtaramiyor.

Adam canından nasıl bezdiyse mesajına geri dönmeyi göze alamamış başa sarmak istemiyor galiba

Eski sevgilimin beni hala sevdigini dusunuyorum ama zamaninda cok kiskanclik yapip biktirdim hatta cildirttim ve ayrildik . Dayanamayip mesaj da attim ama geri donmedi . Sizce hala seviyomudur ?

Mesajlara geri dönmediyse kesin seviyordur, dönseydi sevmiyor olurdu. Sen şimdi bi 300 mesaj daha at, dönerse enegellersin. Dönmezse sevdiğinden emin olursun.

Habire eski sevgilinle ilgili konu mu açacaksın? Biraz önce de aldığı hediyeleri geri vereyim mi diyordun...

Son 1 haftadır benzer konular farklı yeni kullanıcılar tarafından açılıyor. Aynı kişi olduğunuzu düşünüyorum. Ana konu hep aynı. Mesaj attım cevap vermedi. Çok fena takıntı haline gelmiş sizde. Acil psikolojik destek alın.

Sizin durumunuzda cevap verilmeyen mesajın tercümesi " aman bana bulaşmasın" olabilir.
En iyi ihtimalle size karşı sadece "nötr"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…