Eski sevgilinin ultra güzel kızları takip etmesi...

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.732
14.000
248
29
Erkek arkadaşımla(4 senelik) ayrılalı 1 ay oluyor. Hayır barısmak gibi bir düsüncem yok,bu konuda attığı adımları yanıtsız bıraktım. Ama profilinde gördüğüm güzel kızlar beni üzüyor. Sevgiliyken de takip ederdi bu kızları. Ama o zamanlar kafaya takmamaya calisirdim. Ayrılınca o kızları gördükce kendimi değersiz hissetmeye başladım. Kızlar hep arkadaşları yani muhtemelen benden öncede ekliydiler kimi geri takip ediyor kimi etmiyor,hicbir muhabnetleri yok yolda görse selam vermez ama sosyal medya da ekliler sinirleniyorum. Benim selam vermeye layık bulmadığım kimse kız,erkek ekli değildir bir insan niye samimiyeti bulunmayan kisileri ekler ? Sevgiliyken sifresi ben de yoktu normal olarak ama herhangi bir yanlisini görmedim bana karşı ne bileyim kızlara mesaj atma,bulusma,fotoğraflarini begenme vs.. gibi. Takiplestigi kızlar gerçekten ultra güzel kızlar sıradan güzellikte olsalardı takmazdım ya da cok güzel fotoğraf cekiliyorlar bilemiyorum. Sırf bakıp bakıp sinirlenmemek icin kendi sosyal medya hesaplarımı kapattım. Ben de cirkin değilim cok güzel de sayılmam. Ama herkes fizigimin cok güzel oldugunu,giyimimin iyi olduğunu vs.. söyler. Ama onlarla kendimi kıyaslayınca gerçekten çok cirkin hissediyorum bunlar kızsa ben neyim diyorum kendime. Ya da acaba o kızlar ona bakmadığı icin mi benimleydi,ben cirkin miyim soruları beynimde dönüp duruyor.Bu durumu nasıl aşacağım kıyas yapmaktan kendimi alamıyorum.

Iliski bitince bazı erkekler hemen aranmaya başlıyor. Sonradan dank ediyor kafalarına da iş işten geçmiş oluyor. Belki bosluktadir belki yaziyodur onlara. Siz sosyal medya kullaniyosaniz açıp ona ne yapmis diye bakmayın moraliniz bozulur. Kıyaslama için demiyorum. Insan sinir oluyo ben önüme geleni eklesem iyi mi olur diye düşünüyor. Öyle işte kimi erkekler

Sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda mı sozu geldı aklıma.
Ultra guzel kızları bazen sadece takip edersin...
Okadar.
Ultra guzel kız seni takip ederse, haber degerı takdir mevzu.
Ediyor zaten etmede abazalığından takip ediyor derdim.. Bir de iliskimizde bir takım sorunlar vardı acaba ben de o kızlar kadar güzel olsam daha farkli olur muydu diyorum kendime

.
Ediyor zaten etmede abazalığından takip ediyor derdim.. Bir de iliskimizde bir takım sorunlar vardı acaba ben de o kızlar kadar güzel olsam daha farkli olur muydu diyorum kendime
güzellik ilişkiye başlama safhasında etkili ama yürütme safhasında etkili değil.

Ama sevgilin o kızları değil seni seçmiş neden kendine haksızlık ediyorsun? Üstelik ayrılmışsınız niye arkadaşlarıyla kendini kıyaslıyorsun?

şu mesaja biraz karşı görüş gibi olacak ama parrdon :)

sevgilinize bakar mı o kızlar ya hu iç geçirsin dursun. hem ''eski'' yani size ne boşverin

Sevgiliyken takmamışsınız, şimdi neden takıyorsunuz ki?
Ben takmazdım sanırım.
Ha ama ölümüne stalk yaparım, en ufak ayrıntısına kadar bakarım. Sonra da "Allah kurtarmış beni, bu ne avamlık ığğğ" diyip huzurla sayfasını kapatırım :KK70:

Ya şimdi gerçekten çok güzel olan kesimi çıkarıyorum,geri kalanların birçoğu makyaj,açı,filter,photoshop sayesinde o kadar güzel duruyor.Ben ortalama bir tipim ben bile efsane çıkabiliyorum çabalarsam bu kadar mesele yapma bunu.4 yıl boyunca seninle berabermiş,erkekler bu kadar da bilinçsiz varlıklar değil sevmese seninle 4 sene kaybetmezdi.Ya da sen dayanamazdın sevgisizliğe 4 sene,anlatabiliyor muyum ? Çok güzel kızlar her yerde var,yolda yürürken de görebilir sadece Instagram'de değil,onlardan biri selam verince seni bırakacak bir tip miydi ?
Bazen erkekleri aşırı ağır yargılıyoruz gibi geliyor bana,yani güzellik evet büyük bir avantaj da sevgi sadece kadınlar için mi var,erkekler sevmiyor mu ?

Ya sen akıllı bir kızsın, nasıl boyle balık kılcıgından hallice cocuklar guzellıgınızı sorgulatıyor ve nasıl ozguvenını sarsıyor. Nasıl izin veriyorsun buna?
Daha guzel olsaydım cümlesini kurarken kendine nasıl haksızlık ediyorsun bir bilsen.
Bırak Allah askına, takipte etme. Istedıgını yapsın.

Maalesef manken gibi demek tüm fotoğraflar profosyonel cekim hepsi de yüz yapisi giyim tarzi acisindan mükemmel en basitinden burunları bile cok düzgün
Aman hepsi estetik selin ciğerci nin dediği özü cildi güzel olmalı insanın inan bana sen ben daha güzeliz hiç bakma enerjini harcama boşver 😉

şu mesaja biraz karşı görüş gibi olacak ama parrdon :)

sevgilinize bakar mı o kızlar ya hu iç geçirsin dursun. hem ''eski'' yani size ne boşverin
Benim sorunumda ic gecirmesi zaten yani ben ikinci plandıysam diyorum kendime
Ya şimdi gerçekten çok güzel olan kesimi çıkarıyorum,geri kalanların birçoğu makyaj,açı,filter,photoshop sayesinde o kadar güzel duruyor.Ben ortalama bir tipim ben bile efsane çıkabiliyorum çabalarsam bu kadar mesele yapma bunu.4 yıl boyunca seninle berabermiş,erkekler bu kadar da bilinçsiz varlıklar değil sevmese seninle 4 sene kaybetmezdi.Ya da sen dayanamazdın sevgisizliğe 4 sene,anlatabiliyor muyum ? Çok güzel kızlar her yerde var,yolda yürürken de görebilir sadece Instagram'de değil,onlardan biri selam verince seni bırakacak bir tip miydi ?
Bazen erkekleri aşırı ağır yargılıyoruz gibi geliyor bana,yani güzellik evet büyük bir avantaj da sevgi sadece kadınlar için mi var,erkekler sevmiyor mu ?
Ben ekmek kirintilarıyla doydum diyelim 4 sene. Evet yolda her gün onlarca güzel kız görüyoruz.Ama bu onlarca güzel kızı sevgilinizin instagram.hesabında görünce moraliniz bozuluyor

Kiyaslamaya girersek herkesten güzel birileri vardir mutlaka, ben güzelim ama kendimden güzel buldugum kadinlar elbette var. 🙄

Ayrica günümüzde 283663825 tane makyaj teknigi, fotograf açısı tekniği ve filtreler varken gercekte tanimadigin insanlarla kendini asla kiyaslama, şu gunlerde burununu bilmem neyini yaptirmayan 3-5 kişi kaldik🤣. Normalde surati gözenekli, sivilce izli olup instagramda porselen gibi olanlar da az değil.
Şimdi bok atiyor gibi olmasin gercekten güzel de olabilir hatunlar ama dedigim gibi ne önemi var, güzellerin de güzeli oluyor hep olacak.

Ayrica bir ilişkinin başlamasi sadece erkegin seçimlerine bağlı birşey değil, erkek arkadaşin o kizlari seçmek istese bile bakalim o kızlar onu ister miydi? 👍

Back
X