- 16 Eylül 2017
- 7.732
- 14.000
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Erkek arkadaşımla(4 senelik) ayrılalı 1 ay oluyor. Hayır barısmak gibi bir düsüncem yok,bu konuda attığı adımları yanıtsız bıraktım. Ama profilinde gördüğüm güzel kızlar beni üzüyor. Sevgiliyken de takip ederdi bu kızları. Ama o zamanlar kafaya takmamaya calisirdim. Ayrılınca o kızları gördükce kendimi değersiz hissetmeye başladım. Kızlar hep arkadaşları yani muhtemelen benden öncede ekliydiler kimi geri takip ediyor kimi etmiyor,hicbir muhabnetleri yok yolda görse selam vermez ama sosyal medya da ekliler sinirleniyorum. Benim selam vermeye layık bulmadığım kimse kız,erkek ekli değildir bir insan niye samimiyeti bulunmayan kisileri ekler ? Sevgiliyken sifresi ben de yoktu normal olarak ama herhangi bir yanlisini görmedim bana karşı ne bileyim kızlara mesaj atma,bulusma,fotoğraflarini begenme vs.. gibi. Takiplestigi kızlar gerçekten ultra güzel kızlar sıradan güzellikte olsalardı takmazdım ya da cok güzel fotoğraf cekiliyorlar bilemiyorum. Sırf bakıp bakıp sinirlenmemek icin kendi sosyal medya hesaplarımı kapattım. Ben de cirkin değilim cok güzel de sayılmam. Ama herkes fizigimin cok güzel oldugunu,giyimimin iyi olduğunu vs.. söyler. Ama onlarla kendimi kıyaslayınca gerçekten çok cirkin hissediyorum bunlar kızsa ben neyim diyorum kendime. Ya da acaba o kızlar ona bakmadığı icin mi benimleydi,ben cirkin miyim soruları beynimde dönüp duruyor.Bu durumu nasıl aşacağım kıyas yapmaktan kendimi alamıyorum.