Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim de 2 sevgilim döndü
gelen gideni aratır diye
biriyle zaten kaç kere ayrılıp barıştığımızı hatırlamıyorum
diğerini affettim ama ne kadar değişsede araya ayrılık girince olmuyor
Ayrıldıktan belli süre sonra mutlaka dönüş yapıyorlar, yok nasıl olduğunu merak ettim felan...ama biten bitmiştir benim için, zaten iyi olsa onunla devam ediyor olurdum, ben yoluma bakarım canım..
bnm de 5 yıllık ilşkm btmşti ve o yaz dönmştü..ama bi kere denedk olmadı 2.şans verpte daha kötü ayrılmk yerne arkdş kalmayı terch ettm..şu an görşmyrum ama görrsem knşurum..bişeyde hissetmem artık bu saatten snra.çnkü hayatmda bşka biri var onunla daha mutluyum...
sonuç olarak gzel olacğna inanlıyrsa dvm edlsin.yksa araya uzun ayrılk grdkten snra ve aynı hatalarla karşılaşılcaksa olmaz.bi kere denemşsinz ondan btmş bi daha nye aynı üzüntleri yaşansn ki...
Benimde ilk sevgilim ayrıldıktan sonra askere gitti geldi geri döndü bana yalvardı resmen (ondan hiç beklenmeyecek bi hareket) ama o kadar çok soğumuşum ki geri dönemedim. Dönsemde bişey değişmezdi eninde sonunda ayrılırdık gibi geliyo
aradan 4 sene geçtii ben bu 4 sene içinde kimseyle çıkmadım bi aşk yaşamadm o 4 sene sonra geri döndü ama istemedim çok istediğim halde onu geri çevirdm artık güvenemem.CADIARZU:dilcikar::smiley-cool:
neden ayrılmıştınız ki?
geri deönerse mutlu olursun olmazsın diye bir genelleme yapılamaz adamına göre değişir
benimde dün gece döndü ama baktım olmicak gibi daha ilk gnden fiyasko
bugn iletişimi kestiö arkı dostu olarak ararsa her zaman kapı açıktır ama yaşanmışlığımız var silemem