eski sevgiliniz ile dünür olurmuydunuz??

eski sevgılınız ıle dünür olurmusunz?

• asla kabul etmem

OY: 2 4,3%
  • önemli olan çocugumun mutlulugu

OY: 19 40,4%
  • bunu düşünmek bile istemıyorum

OY: 26 55,3%

• Ankete Katılan
    47

Masal the end

hem kırıcı hem kırılgan
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
593
61
123
36
Ankara
diyelımkı evlendınız çoluk çocuga karıstınız eşinizi sevıyorsunuz ...mutlu gıden bır evlılıgınız var... yıllar gectı çocuklarınız evlenecek çağa geldı....
bırgun çocugunuz sıze evlenmeye kara verdıgını söylüyor... tanışma gunu gelıyor ...ve öyle bır tesaduf kı eskı sevgılınızn kızı ıle evlenmek ıstıyor oglunuz...eşinizde eskı sevgılınzı tanıyor bırzamanlar sızınle beraber oldugunu bılıyor...bu durumda tepkınız ne olur ???
yada tam tersı olarak dünürünüz eşinizin eskı sevgılısı de olabılır...

(bu arada ben 23 yasımdaym bu bır varsayım :)basıma gelen bır olay değil)

zaman zaman aklima gelen seylerden biri,
aceba oyle bir durumda ne yapardim diye sacma sacma hayaller kurarim
Ama ilk etapta cocugumu vazgecirmeye calisirdim galiba,
baktim olmuyo gelinle damada kendimi o kadar cok sevdirmeye calisirdimki,
eski sevgilimin ailesi yerine benimle olmayi, bana gelmeyi tercih etsinler diye

heheee benim sevgilimin fantezisi ki bu
Bizim sevgili olamadığımız zamanlarda düşünmüş bunu:
'ilerde benim oğlan diyomuş baba aşık oldum,bi bakıyorum senin kızın.Kaç kaç kaç diyomuşum,sahte gülücüklerine aldanma.Bunun anası da böyleydi '
:)))
tabii bu işin espri boyutu.Kendi eski sevgilim olsa bi derece de eşimin eski sevgilisi :-S
Düşünmek bile istemem...
ama sonuçta çocuğum yanıma getirecek kadar ciddi görmüşse bana da laf etmek düşmez,hele biraz bizim sülaleye çekmişse ben laf etsem bile işlemeyeceği için ,boşuna çocuğumla papaz olmak istemem

Hangi eski sevgili olduğuna bağlı eğer iyi andığım biriyse eşimde buna karşı gelmezdi :))) bende olumsuz bakmazdım herhalde ama bellide olmaz yani kolay değil

Çok zor bi durumda oğlum sevdi de biz sevmedik mi yıllar sonra mecburen görüşmek Niye :)

Allah göstermesin, yazdiysa bozsun! Gectigimiz haftasonu bir dügünde bir zamanlar görüstügüm biriyle karsilastim, okadar rahatsiz oldum ki, anlatamam. Esimde yanimda yoktu, oda yanlizdi (hala bekar) ve cok rahatsiz edici sekilde bakip durdu. Bak tüylerim yine ürperdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…