- 10 Eylül 2015
- 7
- 2
- 1
- Konu Sahibi Agness_minions
-
Adam nişanlanmış evleniyor.Kizlar sadece kafam karışık fikirlerinizi duymak istedim. Ben tam yılbaşında bi ilişkiye başladım aile ortaminda biriyle gene aileden kişilerin önerisiyle ben ona hic o gozle bakmamistim fakat o sirada iliskim yeni bitmisti peki deneyeyim dedim. Benden 5 yas kadar büyük tegmendi. Neyse biz görüştük ancak ben surekli onu digeriyle kiyasladim onu bunalttim bana ara verelim seni kaybetmek istemiyorum sinavlarin geçsin tekrar goruselim yipranmayalim boyle dedi ve biz surekli aile ortaminda karsilasmaya başladık ben onu kaybedince aşık oldum kalktim bi ay sonra evine kadar gittim tekrat deneyelim ben hata ettim dedim ama gene ayni seyi soyledi sinavlarin gecmeden ayni stresi yasariz dedi. Benim temmuzda sinavlarim gecti ve onun hayatinda biri oldugunu bu ayin 20sinde de nisanlanacagini öğrendim. Onu kaybettim biliyorum fakat ona soyleyemedigim okadar çok sey kaldi ki icimde sizce mesajla onu sevdigimi yazmalimiyim yoksa bu yuzsuzluk mu olur
Adam nişanlanmış evleniyor.
Siz birisini sevip evlenme aşamasında olsanız ve o adamın eski sevgilisi çıkıp eş adayınıza içinde kalanları söylese ne kadar gereksiz ve can sıkıcı olursa sizin yapmanız da o kadar gereksiz olur.
o seçimini yapmış
demekki duygularınız karşılıklı değilmiş direk istemiyorum diyememiş sınavı bahane etmiş
Cehennemin dibine kadar uolu var.benim basima gelmis biri olarak soyleyim.iki gunun icinde bulup nisanlanan bir adam ve nisandan bir gun sonra beni arayip yalvaran aglayan biri.aynen boyle dedim cehennemin dibine kadar yolun vur.Tek kalemde sildim kendim icin aci bile cekmedim aynisin yap haketmediyin seyleri yasatmasina izin vermeyin kimsenin
Kizlar yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Tabiki tek kelime bile yazmadim aramadim. Sadece ortak arkadaslarimiz olduğu için daha doğrusu kendisi halamin esinin erkek kardesi olduğu için nisanini fotolarini falan hep gördüm benden 5yas buyuk gayet kart sarışın bi tiple nisanlanmis. Allahindan bulsun bisey demiyorum. Herseye ragmen tabiki koydu bana ama unuttum sayılır cok tesekkurler tekrar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?