Eski sevgilinizin nisanlanacagini duysaniz ve hala onu seviyorsaniz mesaj atar miydiniz?

o seçimini yapmış
demekki duygularınız karşılıklı değilmiş direk istemiyorum diyememiş sınavı bahane etmiş

Adam nişanlanmış evleniyor.
Siz birisini sevip evlenme aşamasında olsanız ve o adamın eski sevgilisi çıkıp eş adayınıza içinde kalanları söylese ne kadar gereksiz ve can sıkıcı olursa sizin yapmanız da o kadar gereksiz olur.

Cehennemin dibine kadar uolu var.benim basima gelmis biri olarak soyleyim.iki gunun icinde bulup nisanlanan bir adam ve nisandan bir gun sonra beni arayip yalvaran aglayan biri.aynen boyle dedim cehennemin dibine kadar yolun vur.Tek kalemde sildim kendim icin aci bile cekmedim aynisin yap haketmediyin seyleri yasatmasina izin vermeyin kimsenin

Kizlar yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Tabiki tek kelime bile yazmadim aramadim. Sadece ortak arkadaslarimiz olduğu için daha doğrusu kendisi halamin esinin erkek kardesi olduğu için nisanini fotolarini falan hep gördüm benden 5yas buyuk gayet kart sarışın bi tiple nisanlanmis. Allahindan bulsun bisey demiyorum. Herseye ragmen tabiki koydu bana ama unuttum sayılır cok tesekkurler tekrar:)

Benim eski sevgilim daha biz beraberken sözlenmisti bir baskasiyla, ayrilimiz haftasinada nisanlandi. Nisanina iki gün kala ögrendim. Baska birsey icin o yazdi bana hayatimda ilk tek agizimdan kötü bir laf cikti. Sen ne sefersiz bir adamsin dedim. Sonrasinda yüzbintane olay daha oldu tabi. Simdi evli bir kizi var en son 1,5 ay önce instagramdan takip istegi yolladi. Ayri ama iki medeni arkadas olabilirmisiz. Aradan gecen 3 yil sonra. Amaci belli hayatimi merak ediyor. Nisan resimlerini kendim görmüstüm ama davetiye ve dügün resmini kendi gönderti.

ya aslında ben bukadar takılı kalmazdım ama sürekli gördüğüm seninde dediğin gibi her haltının fotoları önüme düştüğü için beni zorladı. ona karşı şuan nefret bile duymuyorum. Allaha havale ediyorum elbet herkes ettiğini bulur kişiliksiz karaktersiz. nişanlısını ilk gördüğümde şok oldum gören herkes kafayı mı yemiş bu kadın ablası gibi duruyor dedi belliki aralarında cinsel bişeyler geçmiş erkekler hep aynı yani Allah iyilerle karşılaştırsın daima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…