Ben onunla tekrar nasil barisiriz diye taktik istemedim nasil davranmaliyim diye fikir istedim .Ne gerek var böyle numaralara?
Ayrılmışsınız bitmiş işte gayet doğal.
Normal hayatınıza devam ediyorsunuz öyle kalın.
Boşverin taktiği fln madem geri istemiyorsunuz taktiğe de gerek yok.
Canavar değil ya.
Yanına gitmezsin gerekmedikçe konuşmazsın olur biterr
Iste heyecanlanirsam sacma sapan hareketler yaparim diye korktugum icin burda konu actim ne yapmaliyim diye.
Merhaba kizlar. Benim bundan 2 ay once birbirimize hakaretler ederek cok kotu sekilde biten bi iliskim vardi.Kan bagimiz yok yengemin akrabasi oluyor kendisi.
Simdi yengem evini tasiyacak ve ben yardima gidicem oda esyalar tasinacak onlara yardim edecek ve birkac hafta orda kalacagi icin sik sik birbirimizi gorucez.Yengeme surekli benden bahsediyomus iste herkesi benim adimi kullanarak cagiriyomus farkinda olmadan falan ama ben kesinlikle barismayi dusunmuyorum tukurdugumu yalamam.
onu gorunce nasil davranmaliyim . Cok komiktir surekli guldurur insanlari ama ben onun esprilerine gulmek istemiyorum.Surekli surat mahkeme duvari gibi geziyim yuzune bakmiyim gerek duymadikca konusmuyum cok agir oluyum diye dusunuyorum . hatta bi kuzenim o gun suslen puslen ne kaybetmis birdaha gorsun falan dedi komik ama iyi fikir gibi geldi :) uzatmiyim en iyisi kisacasi Yardima gittigim de nasil davranmaliyim akil verin lutfen.
Ben onunla tekrar nasil barisiriz diye taktik istemedim nasil davranmaliyim diye fikir istedim .
Cikarken seviyordum ama suan icimde sadece giciklik var kotu sekilde ayrildik demistim gitmek istiyorum cunku ondan kacmak onu hala sevdigimi dusundurtcek ona gidip onu umursamamak daha iyi degil mi.ben olsam hıc gıtmem senın oldugun yerde işim olmaz der gibi bir ifade olur bu yengen de sorarsa neden gelmedın dıye özel gunumdeyım falan de kasıklarım agrıyor falan de bence boyle gıdıyım bıseler yapıyım dıyorsun vee ona nasıl davrancagına daır konu bıle actıgına göre umursuyorsun sende de ona karsı birşeyler var gıbı geldı bana
Cok tatlisin :) zaten abiye giymicem ki esorfmanla durcam :)ev taşımaya temizliğe süslenip püslenip gidersen adam o zaman asıl iyi ki kaybetmişim diyebilir..
çek şalvarı git işte görmezden gel aksiyona gerek yok
Ordan oyle mi gorunuyorum abla :)kızımız gönüllü ama gururlu
tükürdüğümü yalamam demiş...
ammaaa...hiç öyle durmuyor =)
eh birazOrdan oyle mi gorunuyorum abla :)
peki tesekkur ederim.Sen sadece yardim et yengene. Isin bitince de çık evine git. Hicbir seyi belli etme. Özel bir cabaya hic gerek yok..
oldugum gıbı davranırdım :)Merhaba kizlar. Benim bundan 2 ay once birbirimize hakaretler ederek cok kotu sekilde biten bi iliskim vardi.Kan bagimiz yok yengemin akrabasi oluyor kendisi.
Simdi yengem evini tasiyacak ve ben yardima gidicem oda esyalar tasinacak onlara yardim edecek ve birkac hafta orda kalacagi icin sik sik birbirimizi gorucez.Yengeme surekli benden bahsediyomus iste herkesi benim adimi kullanarak cagiriyomus farkinda olmadan falan ama ben kesinlikle barismayi dusunmuyorum tukurdugumu yalamam.
onu gorunce nasil davranmaliyim . Cok komiktir surekli guldurur insanlari ama ben onun esprilerine gulmek istemiyorum.Surekli surat mahkeme duvari gibi geziyim yuzune bakmiyim gerek duymadikca konusmuyum cok agir oluyum diye dusunuyorum . hatta bi kuzenim o gun suslen puslen ne kaybetmis birdaha gorsun falan dedi komik ama iyi fikir gibi geldi :) uzatmiyim en iyisi kisacasi Yardima gittigim de nasil davranmaliyim akil verin lutfen.
umursamıyorsan hıc gıtmezsın ıste diyorum ya suan neyapacagını dusunerek bıle onu kötu de olsa dusunuyorsun ondan kaçtıgında sevmedıgını bellı edersın erkekler detaya bakmazlar kadınlar gıbı bız gelmezse neden gelmedı dıye dusunuruz ama bız gıtmezsek neden gelmedı dıyeustune cok dusunmezler kı sen gıdıp yuzyuze okadar gun bakıcakmıssın bu daha cok seven bır kızın sevdıgı bır erkegı görmek ıcın buyuk bır fırsatı oldugunun göstergesıdır seven kız anında orda olur kı sevdıgı erkegı görsun :)Cikarken seviyordum ama suan icimde sadece giciklik var kotu sekilde ayrildik demistim gitmek istiyorum cunku ondan kacmak onu hala sevdigimi dusundurtcek ona gidip onu umursamamak daha iyi degil mi.
Mantikli. tesekkur ederim.
en iyisi yokmuş gibi davran.neden sevmediğin biri için modunu düşüresin ki.boşveer keyfine bak sen
Konumu dikkatli okursan suslenme fikrinin kuzenimden ciktigini ve banada komik geldigini yazmisim. Ama neden bakimsiz gidiyim ki biraz kendimize ozen gostererek gidersek daha iyi olmaz mi ?Anlamadığım madem yokmuş gibi davranmak istiyorsun o zaman neden varlığını belli etmek için süslenme düşüncelerine girdin? Baya komik de.
Peki fikirlernz icin tesekkur ederimİşte bende gerek yok öyle şeylere yok süslen ne kaybettiğini anşasın yok surat as... Biraz çocukça şeyler bunlar..
Neyseniz o olun. İçinizden geldiği gibi davranın. Özellikle bir çaba harcamanıza gerek yok
Herkesin bakis acisi farklidir tabi :)eh biraz
Fikir iyi gelmiş bunu da yazmışsınız. Sadece komik deyip bırakmamışsınız ayrıca size mantıklı gelmese buraya da yazmazdınız değil mi? Normalde nasılsanız öyle gitmeniz tavsiyem.Konumu dikkatli okursan suslenme fikrinin kuzenimden ciktigini ve banada komik geldigini yazmisim. Ama neden bakimsiz gidiyim ki biraz kendimize ozen gostererek gidersek daha iyi olmaz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?