Eski sevgilinizle ayni ortamda bulunmak zorunda olsaniz nasil davranirdiniz ?

Ben onunla tekrar nasil barisiriz diye taktik istemedim nasil davranmaliyim diye fikir istedim .

Iste heyecanlanirsam sacma sapan hareketler yaparim diye korktugum icin burda konu actim ne yapmaliyim diye.

Sen sadece yardim et yengene. Isin bitince de çık evine git. Hicbir seyi belli etme. Özel bir cabaya hic gerek yok..

en iyisi yokmuş gibi davran.neden sevmediğin biri için modunu düşüresin ki.boşveer keyfine bak sen

Ben onunla tekrar nasil barisiriz diye taktik istemedim nasil davranmaliyim diye fikir istedim .

İşte bende gerek yok öyle şeylere yok süslen ne kaybettiğini anşasın yok surat as... Biraz çocukça şeyler bunlar..
Neyseniz o olun. İçinizden geldiği gibi davranın. Özellikle bir çaba harcamanıza gerek yok

Cikarken seviyordum ama suan icimde sadece giciklik var kotu sekilde ayrildik demistim gitmek istiyorum cunku ondan kacmak onu hala sevdigimi dusundurtcek ona gidip onu umursamamak daha iyi degil mi.

kızımız gönüllü ama gururlu
tükürdüğümü yalamam demiş...
ammaaa...hiç öyle durmuyor =)

ev taşımaya temizliğe süslenip püslenip gidersen adam o zaman asıl iyi ki kaybetmişim diyebilir..
çek şalvarı git işte görmezden gel aksiyona gerek yok
Cok tatlisin :) zaten abiye giymicem ki esorfmanla durcam :)

oldugum gıbı davranırdım :)

Cikarken seviyordum ama suan icimde sadece giciklik var kotu sekilde ayrildik demistim gitmek istiyorum cunku ondan kacmak onu hala sevdigimi dusundurtcek ona gidip onu umursamamak daha iyi degil mi.
umursamıyorsan hıc gıtmezsın ıste diyorum ya suan neyapacagını dusunerek bıle onu kötu de olsa dusunuyorsun ondan kaçtıgında sevmedıgını bellı edersın erkekler detaya bakmazlar kadınlar gıbı bız gelmezse neden gelmedı dıye dusunuruz ama bız gıtmezsek neden gelmedı dıyeustune cok dusunmezler kı sen gıdıp yuzyuze okadar gun bakıcakmıssın bu daha cok seven bır kızın sevdıgı bır erkegı görmek ıcın buyuk bır fırsatı oldugunun göstergesıdır seven kız anında orda olur kı sevdıgı erkegı görsun :)

Anlamadığım madem yokmuş gibi davranmak istiyorsun o zaman neden varlığını belli etmek için süslenme düşüncelerine girdin? Baya komik de.
Konumu dikkatli okursan suslenme fikrinin kuzenimden ciktigini ve banada komik geldigini yazmisim. Ama neden bakimsiz gidiyim ki biraz kendimize ozen gostererek gidersek daha iyi olmaz mi ?

Peki fikirlernz icin tesekkur ederim

Konumu dikkatli okursan suslenme fikrinin kuzenimden ciktigini ve banada komik geldigini yazmisim. Ama neden bakimsiz gidiyim ki biraz kendimize ozen gostererek gidersek daha iyi olmaz mi ?
Fikir iyi gelmiş bunu da yazmışsınız. Sadece komik deyip bırakmamışsınız ayrıca size mantıklı gelmese buraya da yazmazdınız değil mi? Normalde nasılsanız öyle gitmeniz tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…