eski sevgilisi dönenler..

yavedud

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
70
19
8
35
Balıkesir
Kızlaar aranızda aylar hatta yıllar sonra eski sevgilisi geri dönen oldu mu ya da sizin döndügünüz :)

Nasıl oluyo geçmişteki gibi oluyo mu ? bu tarz bi şey tecrübe eden şimdi çok mutluyum hatta evlendik evlilige gidiyoruz falan diyen var mı aranızda ya da çevrenizde gördügünüz :)

bana göre sanki olmaz gibi geliyor. istisnalar her zaman olabilir ama çevremden gördüklerim ikinci kez deneyenler kısa bir süre sonra yeniden ayrılıyor. ama her ilişkiyi aynı kalıba sokmak yanlış.
böyle bir şey mi yaşıyorsun şu an?

Böyle bi tecrübe yaşamadım ama
Köprüleri atmışsam, kolay kolay dönüşü olmaz zaten
O dönse ne olur ? Bende bittikten sonra..

Bu zamana kadar bir sevgilim oldu ve 2 ay önce terk edildim
Dönmedi,(döner inş )ama dönmesini çok istiyorum.
Geri dönmek için değil tabii ki.
"Hayır seni artık istemiyorum,hem senin için bitmiştim ben değil mi?" demenin zevkine varabilmek için

Son düzenleme:
ben kocamla evlenmeden 5 yıl önce 1 ay kadar çıktık. Beni çok seviyor ve çok sık arayıp bunaltıyordu. Yapma etme bu kadar sıkma beni diyordum dinlemedi. Bende ayrıldım ondan. Telefon numaramı falan değiştirdim evimi bilmiyordu daha. Bana ulaşamadı bi daha ama ortak çevremden beni aradığını çok kötü olduğunu biliyordum. Aradan 5 yıl geçti oşekilde onu terkettiğim için arasıra rüyamda görüyordum. Bi gün karar verdim ve mailine bi özür mesajı attım onu yıllar önce bi anda sessizce terk edip gittiğim için. Sadece özür dilemek için mesaj atmıştım çünkü vicdanımı susturamıyordum. Arkadaşları ara sıra benmişim gibi onu telefondan mesajla falan yabancı numaradan işletiyorlarmış inanmamış maile. Aradan kaç gün geçti bilmiyorum msn imden görüntülü konuşma geldi ondan kabul ettim ve beni görünce kilitlenmişti ağlıyordu bende onu o haldegörünce çok zoruma gitti. Başka bi şehirdeydi. Bir defa görüşüp konuşalımmı diye beni ikna etti ve biz güya son bi kez bi defa görüşcektik ne oldu anlamadım evlendik. 5 yıllık evleyiz hiç bi zaman beni bırakıp gittin demedi. daha da çok sevdi beni tabi bende onu. bu karakter meselesi sanırım canım benim

eski erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyorduk görüştük olmadı ayrıldık iki ay gibi bir süre etrafına bakındı kimseyi bulamayınca tekrar döndü aylarca uğraştı tekrar beraber olabilmek için ama aynı iş yerinde olduğumuz için beni çok incitecek hareketlerini gözlemlemiştim ilgilenmesem bile her yaptığını gözüme gözüme soktu onun için her seferinde reddettim pişman da değilim en doğru karar neyse senin için onu verirsin inşallah

Ben döndüm ama zaten kopmuşta sayılmazdık.
Ayrılmayı ben istedim bir ay sonra dönmeyi de ben istedim.
Her şey gayet iyi gidiyor

Neden döndüğüne bakarım...
Gerçekten sevdiği ve unutamadığı için mi? Yoksa etrafta kandıracağı kız bulamadığı için mi?
Böye bir durum zamanın da başıma geldi..
Yalvardı yakardı ama avucunu yaladı.

Son düzenleme:
giden gitmiştir, gittiği anda bitmiştir. ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir. çok arabesk oldu 15likler gibi

çevremde yok böyle kimseler.yani uzun zamn geçip dönen.

Son düzenleme:
ayrılık nedeni önemli bence! yani kişisel anlaşmazlıklardan dolayı ise sökük zor dikiş tutar ama neden dış etkenlerse ne biliyim ailedir maddiyattır ve aradan geçen zaman bunları olgunlaştırmıştır.o zaman elbetteki denenebilir.

kisiye gore degisir bu,
ayrılma nedeni ve sonradan onun dönme nedeni onemlidir benim icin.

iliskinin devamı olmadıgına eminsem bitiririm o yuzden doneni de kabul etmedim. sebepsiz bir ayrılık gibi gozuken iliskilerde ise dönme zamanı vs ikna edici gelmemisti, daha iyisini bulamadıgında gelmis gibi...

fakat bir kez, karsı taraftan kaynaklı ayrıldıgımız bir iliskide döndü cok ugrastı ikna etmek icin tekrar denedik ama ona inancımı bir oncekinde kırdıgı icin yapamadım güvenemedim. yine bitti.

Genel olarak dönerler bana göre tekrar yarayı kanatmaya dönerler başka pişmanlık falan istisnalar yani yok diyemem ama geneli böyledir ve zaten haketseydi ne giderdi ne terkedilirdi olan birdaha yaşanır hiçbirşeyin garantisi yok ama tekrar yaşamak bazı şeyleri baştan kabullenmektir:112:Bana sorarsanız okudugun kitabı tekrar okumak büyük ugraşı

Son düzenleme:
bana göre aynı suyla iki kere yıkanılmaz ..bir kere bittiyse vardır elbet bir şey ki bitmiştir..

ahaa benden bahsetmişsin resmenn

bizim de yaklaşık 6 yıl once sebepsiz yere bırakıp gitmişti, ilk başlarda kötü olmuştum falan ama sonradan unuttum, benim memleketimle onun yaşadıgı şehir aynıydı ona ragmen hiç denk gelip görüşmemiştik. aklımın ucundan bile geçmiyordu hatta. bigun facebook tan ekledi beni. msj attım bende noldu ne istiyosun benden die. o da halini hatrını sormak istedim demiş, bende hep merak eder misin seneler once bırakıp gittigin insanları dedim falan derken benim bol iğnelemeli sözlerimin geçtigi diyaloglar oluşmaya başladı aramızda. özür dilemek istemiş benden, kötü bişey yaptıgının farkına varmış ama bana ulaşamamış, ( ki bu kısmı doğrudur, telefon numaram değişmişti, facebook um aramalara kapalıydı, eski mail adresmi kullanmıyoprdum, facebook umu aramalara açtıktan bikaç ay sonra buldu zaten ) 5 3 aya yakın ben ben memlekete de gelmedigim için sadece facebook tan konuştuk, sonra tatil olup da ben evime geldigimde görüşmek istedi görüştüm ama hep bişeyler eksikti bende, güvenmiyordum ona hiç hem de. üstünden bikaç ay geçince smaimiyetine de inandırdı, güvendim, şimdi dee yaklaşık 10 ayı bulan bir beraberligim var nasipse en geç eylül ekim gibi de evlenmeyi düşünüyoruz

benim fikrim ikinci şans hak edene verilmeli ve verilene kadar da gerçekten emino lmak lazım aynı hatayı bir daha yapıp yapmayacagından

kişiye ve ilişkiye göre değişmekle beraber bence DENENMİŞİN DENEMESİ OLMAZ...ayrıldığımıza göre vardır bi sorun ve ilerde yine sıkıntı olacaktır...uzatıpta tekrar tekrar üzülmeye gerek yok..

Eskiler eskide kalsin :)
Benim icin bitten birsey , baslasa bile bidaha olmaz gibime geliyor.

Olsaydi zaten hic bitmezdi ...

Hayatta dönmez dediğim ilk ve tek aşkım aradan geçen 7 yıldan sonra döndü.. Bu 7 sene içinde bir kere daha aramız düzelir gibi olmuştu ama yine koptuk, tekrar koptuktan sonra hiçbir şekilde iletişimimiz olmadı.. İkimizin de arada ilişkisi oldu, neler neler yaşadık ama unutamadık. Şu an evliyiz, mutluyuz.

Ama bu demek değil ki herkeste böyle olur. Eğer seviyorsan/seviliyorsan ve bazı şeyleri tolere edebilecekseniz yeniden olabilir.

1 aylık bi ilişkim vardı, kötü bir şekilde terk edildim, kısa süren bi ilişki olmasına rağmen yıpranmıştım baya. 2 yıl aradan sonra döndü bir şans verdim fakat eski hislerim yoktu artık, ayrıldım. eğer duygular bitmişse yürümüyor anlayacağın :)

Sevgilimle geçen yıl ayrıldık. 2 ay kadar ayrı kaldık. Tekrar barıştık. Hala birlikteyiz. Ayrılan bendim. Geri barışmak için 2 ay çabaladı. Sonunda tekrar barıştım. Çok da mutluyuz.

Netten tanıştık aramızda mesafeler vardı. İki sene yürütmeye çalıştık uzaktan sadece bir kere yüzyüze görüştük. İşte yıprandı ilişki çok kırıldım birazda toyluk çünkü o iş ağır hayat şartları altında cidden sıkıntıdaydı bende iyi durumda degildim neyse soğutttuk zaten ben aramazsam aramazdı ulaşmaya çalışmazdı kendimi zor vazgeçirdim arama dedim ilgimi başka şeylere verdim ve başka sebeple onun olduğu şehre taşındım. Geldigimde burdan biri oldu sırf onu unutmak icin başladım. Bitti ve kötü ayrılık oldu o sırada bu eskiye ulaştım. Durumu düzelmişti artık daha ilgiliydi. Ama ben ağırdan aldım hep şimdiye kadar hem o yaşadığım kötü ayrılığın etkisini tam olarak atlatmak hemde buna güvenebileceğimi görmek icin. Çok şükür bir bucuk senedir iyi gidiyor aileme söledim o da ailesine dedi sanırım bi kaç aya başlarız nişan nikah işlerine:) Ya işte aldatma olmadı bir de kasti tavır olmadı şartlar öyleydi o yüzden insan affedebiliyor. Ama öbür aldatıp giden dönse ne olur dersen bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…