ahaa benden bahsetmişsin resmenn
bizim de yaklaşık 6 yıl once sebepsiz yere bırakıp gitmişti, ilk başlarda kötü olmuştum falan ama sonradan unuttum, benim memleketimle onun yaşadıgı şehir aynıydı ona ragmen hiç denk gelip görüşmemiştik. aklımın ucundan bile geçmiyordu hatta. bigun facebook tan ekledi beni. msj attım bende noldu ne istiyosun benden die. o da halini hatrını sormak istedim demiş, bende hep merak eder misin seneler once bırakıp gittigin insanları dedim
falan derken benim bol iğnelemeli sözlerimin geçtigi diyaloglar oluşmaya başladı aramızda. özür dilemek istemiş benden, kötü bişey yaptıgının farkına varmış ama bana ulaşamamış, ( ki bu kısmı doğrudur, telefon numaram değişmişti, facebook um aramalara kapalıydı, eski mail adresmi kullanmıyoprdum, facebook umu aramalara açtıktan bikaç ay sonra buldu zaten ) 5 3 aya yakın ben ben memlekete de gelmedigim için sadece facebook tan konuştuk, sonra tatil olup da ben evime geldigimde görüşmek istedi görüştüm ama hep bişeyler eksikti bende, güvenmiyordum ona hiç hem de. üstünden bikaç ay geçince smaimiyetine de inandırdı, güvendim, şimdi dee yaklaşık 10 ayı bulan bir beraberligim var
nasipse en geç eylül ekim gibi de evlenmeyi düşünüyoruz
benim fikrim ikinci şans hak edene verilmeli ve verilene kadar da gerçekten emino lmak lazım aynı hatayı bir daha yapıp yapmayacagından