Eski sevgilisi eksik bi zaten..

Kıza soracağına sevgiline sorman daha mantıklı değil mi,kız sırf sizi ayırmak için görüştük dese ne yapacaksın??,ya da sen ona mesaj atınca erkek arkadaşına durumu bildirip kız arkadaşın beni rahatsız ediyor derse ne yapacaksın ?? ona sorman tamamen kızı kıymete bindirecek,demek ki beni unutamıyor da o yüzden bunlar oluyor diyecek !!

Kıza msj atmadım geri engellerim dedi zaten. Kızlar bu arada bugün pat diye öpüştük biranda oldu hersey nlamaıdk yani sonra ben kötü oldum o özür dilemeler filan böle geçti. Onsuz olmak istemiyorum cok korkuyorum onsuz olmaktan ama aşık da değilim seviyorum yani çok bağlandım herşeyine alıştım. Ne yapıcam hiç bilmiorum ilk defa böyle oldum :(:( hani sevsem korksam aşığım derim o da yokki aşk yok sevgi var alışkanlık bağımlılık had safhada. Çok alıstım görüşmeyi kesemem yapamam yani aklımda hep bigün o olmazsa diye düşünceler kendimi yiyorum o ise beni sevdiğini söylüyor sürekli rahatlatmaya calısıyor bıktım kendimden :( benim gibi olan yada tavsiye veren varmı lütfen..

Back
X