- 6 Mart 2024
- 10.973
- 20.814
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tehditle peşini bırakan adamı 2 parça ıvır zıvır için başına mı saracaksın yine?Yazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
Boşver hiç geri verme, ya belediyenin elbise kumbarasına koy ya da çöpe atYazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
gerçekten çok saçma ama. Paronayok yaptı adam beni. Ayrılırken mutfağı toplarken altı tane kulplu bardağı vardı annesi onları çıkartıp kuyulardan almışderdini seveyim senin
at gitsin .
o dese bile çul çaput için size hırsız dediğini nerden duyacaksınız , duyuracak kişileri de at çöpe çıkar hayatından .
derdini seveyim senin
at gitsin .
o dese bile çul çaput için size hırsız dediğini nerden duyacaksınız , duyuracak kişileri de at çöpe çıkar hayatından .
Bitmiş gitmiş boşverin o zaman bileymiş yok olan eşyasını kupa toplayacaklarınagerçekten çok saçma ama. Paronayok yaptı adam beni. Ayrılırken mutfağı toplarken altı tane kulplu bardağı vardı annesi onları çıkartıp kuyulardan almışöyle olunca bununda peşine düşerler mi dedim
Çok önemsiz atardım düşünmeden gerçekten. Ama boşanma aşamasında eşyalar bölünürken affedersiniz ama saklama kabımdaki reçelini bile aldı kaynana. Öyle insanlar. Canımı sıkarlar mı dedimYoksa gitsin alsın nedir ki yani iki tişört altı üstü muhattap olmayın. Başlığı görünce önemli ve fazla eşya zannetmiştim ki öyle bile olsa geri almak için onun size ulaşması gerekir normalde.
Tamamdır atıp kurtulayım en iyisi.Bitmiş gitmiş boşverin o zaman bileymiş yok olan eşyasını kupa toplayacaklarına
Ay çok güldüm teşekkür ederim bu cevabı yeri gelirse kullanacağımGiysi kumbarasina at gitsin sorarsa donuna sahip cikamadin mi ben nereden bileyim bekçisi miyim beni rahatsız etme sorumsuz adam dersin güzel kapak olur :)
siz yokluğu belli olur diye atmak istemiyorsunuz sizi hirsiz durumuna düşürmekten korktugunuz icin degil kiBekletmedim varlığından dahi haberim yoktu yazlıkların bir kısmını benim ve onun kıyafetlerini beraber kaldırmışım.
Boşandiysaniz atin gitsinYazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
At gitsin o zaman laf ederlerse vermediğiniz eşyalarıma,tazminata sayarsinız deEvet yakın boşadım. Bende bu yüzden ikilemde kaldım tantana yapabilecek potansiyeldeler çünkü eşyalarımız aldı götürdü diye. Ama bir yandan da atmak istiyorum. Çünkü düğün parasına aldığımız eşyalar bike onlarda kaldı. Tazminmat vs almadım. Acısını çıkarmak gibi![]()
Başlıktan değerli eşyalar sandım ama 6 tişört için iletişime geçmeye değer mi ya saçmalamayın. Bir de düşünüyor musunuz ne yapayım diye? Giysi kumbarasina atın, çöpün kenarına bırakın en azından sevap olur.Yazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
Arkadaşların da dediği gibi ne var ne yok giysi kutularına atın gitsin, azıcık dişli olun, velev ki kulağınıza laf geldi kap kacağımın dibinden reçel sıyıracağına oğlunun eşyalarına sahip çıksaydı dersiniz, ki ne arar bende eşyası hepsini kendileri topladı deme hakkınız da var, gerçekten de bu kadar önemliyse sahip çıksalardı.Çok önemsiz atardım düşünmeden gerçekten. Ama boşanma aşamasında eşyalar bölünürken affedersiniz ama saklama kabımdaki reçelini bile aldı kaynana. Öyle insanlar. Canımı sıkarlar mı dedim
Çok önemsiz atardım düşünmeden gerçekten. Ama boşanma aşamasında eşyalar bölünürken affedersiniz ama saklama kabımdaki reçelini bile aldı kaynana. Öyle insanlar. Canımı sıkarlar mı dedim