Eski eşin bende kalan eşyalarını çöpe atsam

Nasıl tantana yapar, 3 kıyafet için kapınıza dayanır mı?
Arkanızdan derse desin, aşırı manyak değilse kapıya dayanılmaz kıyafet için.
Atın gitsin.

Yoksa gitsin alsın nedir ki yani iki tişört altı üstü muhattap olmayın. Başlığı görünce önemli ve fazla eşya zannetmiştim ki öyle bile olsa geri almak için onun size ulaşması gerekir normalde.

Yazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
Tehditle peşini bırakan adamı 2 parça ıvır zıvır için başına mı saracaksın yine?

Siz soylemediginiz surece sizde oldugunu nerden bilecekki gormediniz duymadiniz atin gitsin

Yazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
Boşver hiç geri verme, ya belediyenin elbise kumbarasına koy ya da çöpe at

O hengamede senin şortunu nerden bileyim dersiniz çöpün kenarına ya da kıyafet dolaplarina bırakın da alan olur.

🤣derdini seveyim senin 🤣
at gitsin .

o dese bile çul çaput için size hırsız dediğini nerden duyacaksınız , duyuracak kişileri de at çöpe çıkar hayatından .
gerçekten çok saçma ama. Paronayok yaptı adam beni. Ayrılırken mutfağı toplarken altı tane kulplu bardağı vardı annesi onları çıkartıp kuyulardan almış 🤣 öyle olunca bununda peşine düşerler mi dedim
🤣derdini seveyim senin 🤣
at gitsin .

o dese bile çul çaput için size hırsız dediğini nerden duyacaksınız , duyuracak kişileri de at çöpe çıkar hayatından .

gerçekten çok saçma ama. Paronayok yaptı adam beni. Ayrılırken mutfağı toplarken altı tane kulplu bardağı vardı annesi onları çıkartıp kuyulardan almış 🤣 öyle olunca bununda peşine düşerler mi dedim
Bitmiş gitmiş boşverin o zaman bileymiş yok olan eşyasını kupa toplayacaklarına

Yoksa gitsin alsın nedir ki yani iki tişört altı üstü muhattap olmayın. Başlığı görünce önemli ve fazla eşya zannetmiştim ki öyle bile olsa geri almak için onun size ulaşması gerekir normalde.
Çok önemsiz atardım düşünmeden gerçekten. Ama boşanma aşamasında eşyalar bölünürken affedersiniz ama saklama kabımdaki reçelini bile aldı kaynana. Öyle insanlar. Canımı sıkarlar mı dedim

Boşandiysaniz atin gitsin

Evet yakın boşadım. Bende bu yüzden ikilemde kaldım tantana yapabilecek potansiyeldeler çünkü eşyalarımız aldı götürdü diye. Ama bir yandan da atmak istiyorum. Çünkü düğün parasına aldığımız eşyalar bike onlarda kaldı. Tazminmat vs almadım. Acısını çıkarmak gibi :D
At gitsin o zaman laf ederlerse vermediğiniz eşyalarıma,tazminata sayarsinız de 😀

Başlıktan değerli eşyalar sandım ama 6 tişört için iletişime geçmeye değer mi ya saçmalamayın. Bir de düşünüyor musunuz ne yapayım diye? Giysi kumbarasina atın, çöpün kenarına bırakın en azından sevap olur.

Çok önemsiz atardım düşünmeden gerçekten. Ama boşanma aşamasında eşyalar bölünürken affedersiniz ama saklama kabımdaki reçelini bile aldı kaynana. Öyle insanlar. Canımı sıkarlar mı dedim
Arkadaşların da dediği gibi ne var ne yok giysi kutularına atın gitsin, azıcık dişli olun, velev ki kulağınıza laf geldi kap kacağımın dibinden reçel sıyıracağına oğlunun eşyalarına sahip çıksaydı dersiniz, ki ne arar bende eşyası hepsini kendileri topladı deme hakkınız da var, gerçekten de bu kadar önemliyse sahip çıksalardı.

Üç parça çaputun peşine düşecekse ağlayarak günlüğüne yazabilir. Ben olsam çöpe basardım.
Kim ne diye onun eprimiş tişörtünü çalsın ay? :KK53:

Ay ne diyecekler sorsalar napayım ben sizin kokmuş donlarınızı attım işte dersin en kötü reçeli götürecek kadar seviyesizlerse :D

Back
X