• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilisi Facebooktan mesaj atmış

Cahil Peri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
140
1
96
Ankara
kızlar sevgilimin bi zamanlar çok sevdiği eski sevgilisi facebooktan mesaj atmış. ben sevgilimin şifresini bildiğimden kontrol amaçlı da değil öylesine bi gireyim demiştim kırk yılda bir, bi baktım kızdan mesaj nasılsın napıyosun diye. arkadaş listelerinde ekli değiller. ben mesajı okunmadı olarak işaretledim ve sevgilimin napacağını, bana söyleyip söylemeyeceğini merak ettim. ertesi gün girdiğimde kıza bi güzel cevap yazmıştı.
bi gün sonra tekrar baktım bu defa ben mesajları okumayayım diye silmiş.
ne ki şimdi bu? çok sinirliyim :kızgın:

neler yaptığını anlatmış kısaca hayatından bahsetmiş sonuna da sen napıyosun demiş.
uzun zamandır görüşmüyorlardı.

canım takip et bence..
rahatsız edici bir olay..

peki sevgilinin cevabı sence sıcak mıydı, mesafeli mi?

bir de silmesi kötü ya..

bahsetmemiş ama profilinde zaten ikimizin fotosu var. kız biliyor yani sevgilisi olduğunu. ona da sinirim bozuldu, sevgilisi olduğunu bile bile niye mesaj atar ki insan

bahsetmemiş ama profilinde zaten ikimizin fotosu var. kız biliyor yani sevgilisi olduğunu. ona da sinirim bozuldu, sevgilisi olduğunu bile bile niye mesaj atar ki insan

bence genede bahsetmesi gerekirdi, hayatının parçası değil misinki hayatından bahsederken seni es geçiyo
hiç masumane bulmadım, bahsetmiş deseydin, boşver öylesine merhabalaşmışlar dicektim

Onların ilişkisi biteli ne kadar oluyor..
Kızın sevgilisi var mı acaba ve erkek arkadaşın sıcak davranmış mı mesajda?
Yoksa iki arkadaş gibi mi?

kıl bi durum tabi.. biraz takip et bence de..
muhtemelen çok samimi konuşmamıştır, kız ne cevap yazacak acaba onu merak ettim ben..

Onların ilişkisi biteli ne kadar oluyor..
Kızın sevgilisi var mı acaba ve erkek arkadaşın sıcak davranmış mı mesajda?
Yoksa iki arkadaş gibi mi?

3-4 sene oldu ayrılalı. kız hakkında hiç bilgim yok. erkek arkadaşım normal muhabbet eder gibi davranmş samimi gibi.
bi de şeye bağlıyorum ben. zamanında bu kız sevgilime çok acı çektirmiş. şimdi sevgilim ben seni umursamıyorum havalarına mı girmeye çalışıyo acaba. off

bi de şeye bağlıyorum ben. zamanında bu kız sevgilime çok acı çektirmiş. şimdi sevgilim ben seni umursamıyorum havalarına mı girmeye çalışıyo acaba. off

Muhtemelen öyle,ama sen tedbiri elden bırakma,takip etmeye devam et.
Önemli olan bundan sonraki aşama,kızın cevabı ve akabinde yaşanacaklar..

böyle arkasından iş çevirmiş gibi oluyo hiç rahat edemiyorum. elimde olmadan soğuk davranıyorum bide.
bugün konuşmayı düşünüyordum aslında ben.

Canım, konuşursan ya neden benim hesabıma giriyorsun, kontrol ediyorsun bana güvenmiyorsun diyecek, ya inkar edecek, ya da ben sadece arkadaşça bir mesaj attım sen neden yanlış anlıyorsun diye panikle saldırıya geçecek.. Üstelik de bir şey yapacaksa bile bunu gizli kapaklı yapacak.. Ben konuşma derim, biraz izle bakalım..

Canım, konuşursan ya neden benim hesabıma giriyorsun, kontrol ediyorsun bana güvenmiyorsun diyecek, ya inkar edecek, ya da ben sadece arkadaşça bir mesaj attım sen neden yanlış anlıyorsun diye panikle saldırıya geçecek.. Üstelik de bir şey yapacaksa bile bunu gizli kapaklı yapacak.. Ben konuşma derim, biraz izle bakalım..
muhtemelen ben senin boş yere kızacağını ve kıskanacağını bildiğim için sildim diyecek.
neyse, biraz daha izlemede kalayım ben.

sağolun kızlar tavsiyeler için.

bence sana demesi lazım ben derim takip et ama biyöndende
etme ettikçe üzülür yıpranırsın aç
teli silmene gerek yoktu de?

eger o msjı gördüğünü söylersen,msj atmış bende normal olarak cevap verdim bana güvenmiyomusun falan diyecek muhtemelen.ve hiçbirzaman gerçeğe ulaşamazsın bildiğini belli edersen.
bence takibe devam et.bundan sonraki msjlarda işin açığı ortaya çıkar.
gerçeği bilmek istiyosan kesinlikle belli etme.
haklısın soğuk konuşmakta,için içini yiyor ve paylaşamıyosun..
ama bekle derim ben.

ya profilde seninle fotoğrafını görüyor we niye yanı insanı aklına bi şekilde girmeye çalışıyor aklına getiriyor biten bitmiştir yani sonuçta buna cok kızıyorum gerçekten de başka daha yazardım ama banlanmak istemiyorum .... canım sen dert etme bi şekilde düzene girer ama takipte kal sakın peşini bırakma gerekirse kıza sen mesaj at sewgilinden gizli belki anlar bi daha bişiyler yazmaz .....

Back
X