• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilisi Facebooktan mesaj atmış

canım herkes yazmış sen yoksunn.
ayrıca hiçte KINAMIORUM SENİİ.illa bişe aramak için insan bakmazki napıor ne edior diyede bakar.
iyikide baktın bak bunu gördün yoksa
uzar giderdi!

bişe aramak için bakmakla napıyo ne ediyo diye bakmak aynı şey sanki? sırnaşık şey
sonuçta kontrol amaçlı bi bakış olmasa zaten kendi profilinizden de onun profiline bakabilirsiniz..ama onun şifresiyle giriyosanız bi güvensizlik vardır derim ben.Buarada emossss yanlış anlama lütfen,herkesin fikri kendine tabiki,sadece son yorum senden olduğu için dikkatimi çekti.. a.s.

bi güven eksikliği olduğu kesin,e arkadaş güvenmemekte haklıymış da hani ...a.s

bişe aramak için bakmakla napıyo ne ediyo diye bakmak aynı şey sanki? sırnaşık şey
sonuçta kontrol amaçlı bi bakış olmasa zaten kendi profilinizden de onun profiline bakabilirsiniz..ama onun şifresiyle giriyosanız bi güvensizlik vardır derim ben.Buarada emossss yanlış anlama lütfen,herkesin fikri kendine tabiki,sadece son yorum senden olduğu için dikkatimi çekti.. a.s.

bi güven eksikliği olduğu kesin,e arkadaş güvenmemekte haklıymış da hani ...a.s

tam yazmayı tasarladığım şeyleri yazmışsın buyrunnnnnnnnn

Neden mesaj atan eski sevgili hemen asılıyor anlamıyorum ki? Kız ne demiş aşkından ölüyorum,bitiyorum,bırak o kızı bana dön mü demiş?

Naber,napıyosun demesi o kadar kötü bişey mi?

Bende eski sevgiliyim, benim de eski sevgilim şimdi sevgilisi olduğu halde facebookumu ilk ekleyenlerden biriydi, hala msnde konuşuruz denk geldikçe, hala msj atar, arar. Ne yani şimdi ben onun bu yaptıklarına karşılık veriyorum diye terbiyesiz, ahlaksız, eski sevgili avcısı filan mı oluyorum? Yada sevgilin bunları yapıyor diye hemen asılması mı gerekiyor?

Kimsenin mailine öylesine, durup duruken girmezsin kabul et. Bildiğin kontrol amaçlı girmişsin ve girdiysende sana söylemediyse bana söylemedi diye hayıflanmak gibi bir hakkın yok. Dönüp sana gelip anlattığında aaa iyi yapmışsın aşkım tabi eski sevgilin hal hatır sormuş cevap vermezsen ayıp olur du mu diyecektin yani? Hiç sanmıyorum. Bence sen kendine güvenmiyorsun,haliyle sevgiline de. Adam eski sevgilisyle konuştu diye çekip gidip ona dönecek değil. bu şeiklde düşünerek yada ne bileyim dönüp sen eski sevgilinle görüşüyosun filan diyerek eşeğin aklına sıpa düşürmekten başka bişey yapmazsın.

Neden mesaj atan eski sevgili hemen asılıyor anlamıyorum ki? Kız ne demiş aşkından ölüyorum,bitiyorum,bırak o kızı bana dön mü demiş?

Naber,napıyosun demesi o kadar kötü bişey mi?

Bende eski sevgiliyim, benim de eski sevgilim şimdi sevgilisi olduğu halde facebookumu ilk ekleyenlerden biriydi, hala msnde konuşuruz denk geldikçe, hala msj atar, arar. Ne yani şimdi ben onun bu yaptıklarına karşılık veriyorum diye terbiyesiz, ahlaksız, eski sevgili avcısı filan mı oluyorum? Yada sevgilin bunları yapıyor diye hemen asılması mı gerekiyor?

Kimsenin mailine öylesine, durup duruken girmezsin kabul et. Bildiğin kontrol amaçlı girmişsin ve girdiysende sana söylemediyse bana söylemedi diye hayıflanmak gibi bir hakkın yok. Dönüp sana gelip anlattığında aaa iyi yapmışsın aşkım tabi eski sevgilin hal hatır sormuş cevap vermezsen ayıp olur du mu diyecektin yani? Hiç sanmıyorum. Bence sen kendine güvenmiyorsun,haliyle sevgiline de. Adam eski sevgilisyle konuştu diye çekip gidip ona dönecek değil. bu şeiklde düşünerek yada ne bileyim dönüp sen eski sevgilinle görüşüyosun filan diyerek eşeğin aklına sıpa düşürmekten başka bişey yapmazsın.

aynen katılıyorum şakkıdı ben de küs olmadığım eski sevgililerimle msjlaşırım bunda ne var ki :utangac:

bazılarına göre normal bazılarına göre anormal olabilir..
bence,geçmiş gitmiş,konuşacak insan mı yok arkadaş mı yok?eski sevgilinin hatırlaması pek hoş değil bence kızman çok doğal canım.
ama senin tepkin yıkıcı olursa o kötü işte.
aynı şehirdeyseniz hiç dert etme bence.uzaksan da takipte kal.güneş balçıkla sıvanmaz

insanın hayatında yer alan bazı kişilerin pozisyonları vardır ve bu pozisyonlar yer değiştirmemelidir.
arkadaşım senle iyi sevgili oluruz hadi sevgili olalım yok olamadık hadi arkadaş kalalım yoook böyle
bişey biten her ilişki ya kırgınlık ya bıkkınlık ya da vicdan azabıyla biter onun dışındakiler oyundur zaten.
ben eski sevgililerimi merak etmem mesaj atıp hallerini hatırlarını sormam kimsenin yarasını deşmeye
ya da yaramı deşmeye çalışmam çalışanları da kınarım arkadaş.

evli barklı bir erkek üstelik eski sevgilim hangi zihniyet mesaj atmayı uygun bulur soruyorum !!!! :oklava:

arkadaslar kusura bakmayın ama eski sewgiliden dostmus arkadasmıs bilmemneymis OLAMAZ !!! eski sewglmle msjlasıorm diosnz nietlerinz ne peki wea o kızın msj atmaktaki nietini ne peki hadi arkadasımızın sewgilisi iyi nietli cewap wermis dielm !! yapmayın kınıyorum fln denilmis ama hicte kınanılacak bi durum deil !! eqer birileri takip etmesse biseyleri baskaları güzelce takip ediolar mrq etmein ;) ben sadece gözün üstnde olsn derim... sewgilinden deil belki ama kızdan dolayı sorun olabilr...
sevgilerimle...

insanın hayatında yer alan bazı kişilerin pozisyonları vardır ve bu pozisyonlar yer değiştirmemelidir.
arkadaşım senle iyi sevgili oluruz hadi sevgili olalım yok olamadık hadi arkadaş kalalım yoook böyle
bişey biten her ilişki ya kırgınlık ya bıkkınlık ya da vicdan azabıyla biter onun dışındakiler oyundur zaten.
ben eski sevgililerimi merak etmem mesaj atıp hallerini hatırlarını sormam kimsenin yarasını deşmeye
ya da yaramı deşmeye çalışmam çalışanları da kınarım arkadaş.

evli barklı bir erkek üstelik eski sevgilim hangi zihniyet mesaj atmayı uygun bulur soruyorum !!!! :oklava:

cok doğru (:

konu birden canlanmış. beni kınayanlar olmuş. şöyle anlatayım size.

ben ilişkinin ilk senesinde o kadar güveniyordum ki ona anlatamam. hani bazı evli hanımlar "benim beyim yapmaz" derler ya o durumdaydım. hatta arkadaşlarım bu kadar güvenme kızım erkeklerin sağı solu belli olmaz derdi. aradan zaman geçince bi kaç yalanını yakaladım. şok oldum tabi. benim hayatta tek dayanamadığım şey yalandır. o yalanları da yüzüne söyleyince hep özür diledi tekrar olmayacak dedi.

facebook şifrelerimiz birbrimizde var. birbirimizin yanında facebooka bi kaç defa girmiştik çünkü. oradan biliyoruz. neyse. o gün öylesine evlenen arkadaşlarının düğün fotolarına bakayım diye girmiştim ben. yoksa aklımda bile yoktu. mesajı görünce de kıza sinir oldum tabi ki. kim olsa sinirlenir. seviyoruz sonuçta. ama benim asıl merak ettiğim sevgilimin bunu bana söyleyip söylememesiydi.ve söylemedi. şu an işi dolayısıyla başka bi şehirde. buraya dönünce yüzyüze konuşmayı planlıyorum. telefonla konuşmak sevmediğim bişi. açıklamasının da hazır olduğunu biliyorum ama söylemezsem içim rahat etmez. ben hep dürüstlükten yana oldum. bildiğimi bilsin.

ayrıca ciddimisiniz diye soran bi arkadaş olmuş. evet ciddiyiz. evliliği planlıyoruz.

eski sevgili ile görüşme olayına ben de karşıyım. insan bir insana o gözle baktı mı bi defa tekrar arkadaş dost falan olamaz. ha öylesine bi ilişki yaşamışsan o ayrıdır. ama bi zamanlar sevdiğin insanla sevgilin varken tekrar muhabbete karşıyım.

valla ark.ım ben de seni asla KINAMIYORUM.erkeğine %100 güvenen ne şifresini alsın ne baksın.ama ben bugüne kadar hiç rastlamadım erkeğine %100 güveneni.%1 bile olsa her kadının için de güvensizlik vardır.en azından doğalarında aldatma olayı olduğunu idda ettiğine göre erk.ler illa ki vardır %100 güvenmeme olayı.
bence de ark.ım en doğrusu yüz yüze konuşman.tel de olcak işler değil bunlar

konu birden canlanmış. beni kınayanlar olmuş. şöyle anlatayım size.

ben ilişkinin ilk senesinde o kadar güveniyordum ki ona anlatamam. hani bazı evli hanımlar "benim beyim yapmaz" derler ya o durumdaydım. hatta arkadaşlarım bu kadar güvenme kızım erkeklerin sağı solu belli olmaz derdi. aradan zaman geçince bi kaç yalanını yakaladım. şok oldum tabi. benim hayatta tek dayanamadığım şey yalandır. o yalanları da yüzüne söyleyince hep özür diledi tekrar olmayacak dedi.

facebook şifrelerimiz birbrimizde var. birbirimizin yanında facebooka bi kaç defa girmiştik çünkü. oradan biliyoruz. neyse. o gün öylesine evlenen arkadaşlarının düğün fotolarına bakayım diye girmiştim ben. yoksa aklımda bile yoktu. mesajı görünce de kıza sinir oldum tabi ki. kim olsa sinirlenir. seviyoruz sonuçta. ama benim asıl merak ettiğim sevgilimin bunu bana söyleyip söylememesiydi.ve söylemedi. şu an işi dolayısıyla başka bi şehirde. buraya dönünce yüzyüze konuşmayı planlıyorum. telefonla konuşmak sevmediğim bişi. açıklamasının da hazır olduğunu biliyorum ama söylemezsem içim rahat etmez. ben hep dürüstlükten yana oldum. bildiğimi bilsin.

ayrıca ciddimisiniz diye soran bi arkadaş olmuş. evet ciddiyiz. evliliği planlıyoruz.

eski sevgili ile görüşme olayına ben de karşıyım. insan bir insana o gözle baktı mı bi defa tekrar arkadaş dost falan olamaz. ha öylesine bi ilişki yaşamışsan o ayrıdır. ama bi zamanlar sevdiğin insanla sevgilin varken tekrar muhabbete karşıyım.

en doğrusunu yaparsın (: hemde içindeki süpheden kurtulursun bi sorun çıkmaz ins. iyi dileklerim seninle cnm (:opuyorumnanaktan

canım tartışmadan sakinlikle konuş alttan alarak ve az çok vericegi cevapları biliyosundur o cevaplarına karşı bikaç soru hazırlaki bak bakalım asıl niyeti ne mesela sen demişsin görüp taartısma cıksın istemdim diyeblir diye sor ona peki görmüş olabilcemi aklına neden getirmedin de yada silmeyi untusaydında ben görseydim olay küçükken tartışabilcemi düşünüyosun öleyken napardım aklına gelmedimi hiç de ama gayet sakin ol bence kötü bir niyeti yoktur ama sen temkinli ol merak etmiş olabilir 3 4 senedir naptı ki acaba diye kötü düşünme güzellikler ve mutluluklar seninle olsun :)

benim yaşadıgım tam tersini yaşamıssın...çok kötü bi duurm benim laleye eskisine mail atmıştı ve ben bunu yakalaım allah işte göstercek ya şifereleri kırdım sadece...bana söylemişti zaten amacım bişey bulmakta degil ama göricegim varmış...şok oldum resmen ben karşıma bile almadım onu konuşmadım kısa bi ms attım bitti die..zaten oda çok bi açıklama yapamadı..sonrada guzel bi mail attım. kapandı bittti 4 ay oldu ...hala inanamıorum..şimdide benim etrafımda dolanmaya başladı.ve intihar etmeye kalkmış bey efendi..neyse canım işte ben allaha havale etttim aldattı benim canımı yaktı..sende benim durumuma düşme önlemini al...yoksa o konuşma ilerleyebilir..ZATEN BEN BU ESKıLERDEN ANLAMIORUM BıŞEY OLAY KAPANMIŞ NEYı ARAYIP KARIŞTIRIOLAR AKIL SIR ERMıO YA..

erkek arkadaşın da senin facebook şifreni biliyordu değil mi?
Ben sen olsam şöyle birşey denerdim: Bir erkek adıyla facebook açar kendime o adresten eski sevgiliymiş gibi mesajlar yollardım.Sonra da olacakları izlerdim. Tabi ki aşk meşk değil de yüseysel sosyal mesajlar yazardım.Sevgiliyi temelli huysuzlandırıp kaçırmamak için..Bir de oraya yakışıklı bir erkek fotosu buldum mu iş tamamdır.:))))

canım tabiki erk arkın şifresnı alcaksın herşeyını kontrol etceksn sen takp etmeye devam et !

Son düzenleme:
eski sevgiliden dost olmaz arkadaş olsaydı facebookta arkadaş listesinde olurdu zaten bence takip edeceğine direkt görüşmeni konuşmanı istemiyorum de..

Hataya zemin hazırlama bence ayrıca kimseye çok güvenme madem o benim erkek arkadaşım bir insanın başka erkek arkadaşı olamayacğı gibi şifremide ona verebilirm doğal olarak onunda ben öğrenebilirim bir insanı tanımak kolay değil boşuna demiyorlar 20senedir 30 senedir tanıyamamışım seni diyee...

Bence sevgilinin yaptığı yanlış bir davranış. Belkide bana öyle geliyo fakat benim sevgilimede aynı şey oldu eski kız arkadaşı mesaj attı ve mesajı görür görmez bana haber verdi. "Eski konuştuğum kız mesaj attı seni anlattım ve bidaha rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim" dedi.Hiç değilse haber etti yani gizli saklı bişeyler yapmadı. Ciddi bişey düşünüyosa sonucta en ufak bişeyi bile göze almamalı ilişkinin sarsılmaması acısından. Tabi bu benim görüşüm bazıları özel hayatıdır güvenmiyomusun falan diyebilir fakat siz bişeyler paylaşıyorsunuz sonucta ve ikinizinde birbirinizin herşeyinden haberdar olunmasından yanayım.

Back
X