Eski sevgilisi rüyalarımda!!

adaege17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
249
0
26
İstanbul
Kızlar 17 aylık bir ilişkim var ve mutluyuz..
Fakat sevgilimin eski 2 senelik sevgilisi yaklaşık 3 aydır rüyalarıma giriyor. Bundan 1 ay önceye kadar ara ara görüyordum fakat 1aydır hemen hemen her gece kız rüyalarıma giriyor ve güne negatif başlıyorum.
Size neden olabileceğini sormadan ve fikirlerinizi almadan önce biraz bilgi vermek istiyorum.
Yaklaşık 5 ay önce sevgilimin eski sevgilisi X diyelim biz beraber otururken aramaya ve msjlar yağdırmaya başladı. (ben hala seni unutamadım sen nasıl başkasıyla çıkıyorsun bize ihanet ettin hani ben senin namusundum hani biz sözlüydük birbirimize söz vermiştik falan filan) Bu aradada arıyor sürekli bizimki reddediyor bende açıp konuşmasını ve derdinin ne olduğunu öğrenmesini söyledim. Sevgilim telini açıp konuştu. Kız 3 aydır geceleri uyku uyuyamadığını onun nasıl böyle mutlu olduğunu sordu ve hüngür hüngür ağlıyor. Benim moralim çok bozuldu. Sevgilim bir daha aramamasını söyledi ve teli kapattı. Benim bildiğim bir daha aramadı.
Bundan önce buna benzer bayan Xle yine böyle bi olay yaşamıştık ve ben çok huzursuz oldum.
Olay bu kızlar ben geceleri sürekli bu kızı görüyorum hiç şaşmadan.
Kötü birşey yapmış olsam beddua etti veya ahını aldım diycem ama onlar ayrıldıktan 4 ay sonra falan çıkmaya başladık biz. Bi arkadaşıma anlattım acaba büyü yaptırmış olmasın dedi beni korkuttu. Bilinç altı yapmış olsam bi gece görmem en azından.
Şİmdiden hepinize tek tek teşekkür ediyorum..

geçenlerde ben de bu tarz bi rüya gördüm ve uyandığımda herşeyden soğumuştum.birinin ahını aldım demekki dedim.eşime sordum tuvalete kalktığında.benden önceki ilişkisi biz tanışmadan 2 sene önce bitmiş.o da şuan evliymiş ve çocuğu varmış.zaten ayrıldıktan sonra da birbirlerini aramamışlar.öyle bi telefon konuşmasına tanık olduğun için bu tarz rüyalar görmen normal bence.etkisinde kalmışsın.seni çok iyi anlıyorum.ben o rüyanın etkisinden çok zor çıktım.bi de öyle bi durum olmamasına rağmen.senden önce olmuş bitmiş bir şey.senin suçun yok.böyle düşün bence.kendini de erkek arkadaşını da üzme

Bende arkadaş gibi yaşanılan olaydan dolayı görmenin normal olduğunu düşünüyorum.

Eşimin eski sevgilisini bende hemen hemen her gün görüyordum bir ara, hiçbir irtibat olmamasına rağmen.:27:

Kıskançlık işte, yer bitirir adamı. Eski sevgililerden nefret ediyorum!:52:

geçenlerde ben de bu tarz bi rüya gördüm ve uyandığımda herşeyden soğumuştum.birinin ahını aldım demekki dedim.eşime sordum tuvalete kalktığında.benden önceki ilişkisi biz tanışmadan 2 sene önce bitmiş.o da şuan evliymiş ve çocuğu varmış.zaten ayrıldıktan sonra da birbirlerini aramamışlar.öyle bi telefon konuşmasına tanık olduğun için bu tarz rüyalar görmen normal bence.etkisinde kalmışsın.seni çok iyi anlıyorum.ben o rüyanın etkisinden çok zor çıktım.bi de öyle bi durum olmamasına rağmen.senden önce olmuş bitmiş bir şey.senin suçun yok.böyle düşün bence.kendini de erkek arkadaşını da üzme
canım benim kendimden yana tereddütüm yok zaten ben iyi yada kötü hiç birşey yapmadım şuana kadar ama neden 1 aydı HERGECE rüyalarımda o kız sürekli onunla uğraşıyorum. Gerçekten çok sevmiş acaba gözünü kararttıda bişey mi yaptı:26:

Bende arkadaş gibi yaşanılan olaydan dolayı görmenin normal olduğunu düşünüyorum.

Eşimin eski sevgilisini bende hemen hemen her gün görüyordum bir ara, hiçbir irtibat olmamasına rağmen.:27:

evet aynen yaa.ben de eski sevgilisini ne gördüm ne de hakkında bişey duydum.rüyamda hep onunla birlikteydi eşim :27: eşimin de başının etini yedim bu yüzden.herkes kendi hayatında.benim adımı bile anmazlar.senin derdin ne diyordu :27:

Bende nefret ediyorumm.
Geceleri yatarken aklıma getirmiyorum bile gün içindede aklıma gelmiyor ama sabah bi uyanıyorum bayan Xi görmüşüm ve etkisindeyim.:18: Ne yapmalıyım bundan kurtulmak için sizce
:5:

evet aynen yaa.ben de eski sevgilisini ne gördüm ne de hakkında bişey duydum.rüyamda hep onunla birlikteydi eşim :27: eşimin de başının etini yedim bu yüzden.herkes kendi hayatında.benim adımı bile anmazlar.senin derdin ne diyordu :27:

Aynen valla bende görüp görüp hesap soruyordum ertesi sabah.:ssz:

İçimizdeki kıskançlığı bastıramıyoruz ki naapalım. Allah Allah ! :27:

canım benim kendimden yana tereddütüm yok zaten ben iyi yada kötü hiç birşey yapmadım şuana kadar ama neden 1 aydı HERGECE rüyalarımda o kız sürekli onunla uğraşıyorum. Gerçekten çok sevmiş acaba gözünü kararttıda bişey mi yaptı:26:
senin aklına takılmış olduğu için rüyanda görüyorsun sürekli.aklından o olayı çıkarttığın an rüyalarından da çıkacak.tecrübeyle sabittir.çünkü ben 3-4 ay sürekli rüyamda o tarz şeyler gördüm.eşime de bin defa anlattırdım.onunla nasıl tanıştın,nasıl ayrıldın.zindan olmuştu hayatım.eşimin de doğal olarak.sonra dedim ki benden önce olmuş bitmiş.çok iyi anlaşsalardı beni değil onları sevseydi şuan benimle evli olmazdı.böyle düşündüğün an sorun falan kalmıyor.

Bende nefret ediyorumm.
Geceleri yatarken aklıma getirmiyorum bile gün içindede aklıma gelmiyor ama sabah bi uyanıyorum bayan Xi görmüşüm ve etkisindeyim.:18: Ne yapmalıyım bundan kurtulmak için sizce
:5:

Tatlım aklıma getirmiyorum diyorsun ama bilinçaltına yerleşmiş demekki.

Zamanla geçer, geçmese de azalır diye umut ediyorum...

Hep dua ediyorum şu rüyalar geçsin diye inş da geçer kızlar.
Birde sevgilime ben hiç bahsetmedim bu konudan sizce bahsetmeli miyim?
:18:

Hep dua ediyorum şu rüyalar geçsin diye inş da geçer kızlar.
Birde sevgilime ben hiç bahsetmedim bu konudan sizce bahsetmeli miyim?
:18:
bahsedince daha kötü oluyor.üzülüyorlar çünkü.ben eşime her gün rüyamda şunu gördüm şöyle gördüm diyordum.kötü oluyor bahsetmek.hem üzülüyor hem de derler ya eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek,öyle oluyor biraz da.çünkü ben eşime dediğim zaman benim aklımın ucuna bile gelmiyor,onlar da kendi hayatında.aklıma sokmaya mı çalışıyorsun her gün her gün diyordu.doğru da söylüyor.o yüzden bahsetme sakın.üzme erkek arkadaşını

Çok doğru aslında belkide aklında bile yok şuan ama ben deliricem bu rüyalar yüzünden. 5 saat uyku uyuyorum ondada sabaha kadar o kızla uğraşıyorumm:50:

Çok doğru aslında belkide aklında bile yok şuan ama ben deliricem bu rüyalar yüzünden. 5 saat uyku uyuyorum ondada sabaha kadar o kızla uğraşıyorumm:50:
seni çok iyi anlıyorum.ben de aynısını yaşadım.bide ben fazla kıskancım.fazla takıntılıyım.mahvediyor o rüyalar insanı.ama dediğim gibi iş sende bitiyor.aklına hiçbir şekilde getirme o kızı.aklına geldiği zamanda onunla benden önce ayrılmışlar,ayrıca benden daha iyi olsaydı benimle değil onunla olurdu diye düşüneceksin.adı üstünde "eski" ben ise yepyeniyim.hatta yepisyeniyim diyeceksin :27:

Kendimi böyle motive etmeye çalışıyorum ama görüncede sinir oluyorum. Ama daha çok bu şekilde düşünmeye çalışıcam bundan sonra bitsin bu karabasanlar artık:5: En yakın zamanda da ananeme gidip kendimi bi okuyup üflettiricem :44:

Sen o kızı biraz takıntı haline getirmişsin. Kendini oyalayabilecek , zihnini meşgul edecek başka şeyler bul.
Erkek arkadaşına da bahsetme bence. Durduk yere aklına sokmanın anlamı yok

Back
X