Eski sevgilisi ve o

dur bakalım bence o kadar kötü değil
kıza seni görmeye değermi demiş
yani aldatırsa onu terkedeceğini biliyor

kiza gorusmeye degmez demis.simdiki elimdeki kanitlar beni aldatmadigini gosteriyor ama bence benim arkamdan yapilan oyle konusmalar bile bi cesit aldatma sayilir.ben herkesi kotuye mi yordum diye dusunmuyorum diyil...

ben eniyisi tum mesaji tercume edip size bir yaziyim.vakti olan bi baksin ne dusundugunu soylesin.:Saruboceq:

onun facebookuna yine girip o mesaji yine gormek istemiyorum arkadaslar.kardesim gece kismetse internete gelsin o baksin yazsin diyecegim artik.
birde sunu eklemek istiyorum kiz gecen sene de ona bir arkadasi araciliyla numarasini birakmis ama benimkinin lafina gore o konusmamis hic ve dedilerde onun konusmadigini gosteriyor (oyle olsa kiz birde facebookda hic gorusmedik konusmadik diye yazmazdi).Kiz diyorum ama bu kadinin bi de kucuk cocugu var ve cok zor bir ayrilmislar.kiz intihara falanda kalkismis falan.ben de cinayete kalkismayim vala..offf yuzunu gozunu dagitmak istiyorum simdi...

ahh erkekler ahhh
iyi düşün sonradan pişman olma güzelim
huylu huyundan vazgeçmezz

Bayanlar yardımınıza çok ihtiyacım var. Kısaca durmumu bir yazıyım hatalar yaparsam kusuruma bakmayın lutfen Turkce ana dilim degildır.

5 senelik bir iliskim var. Benim yüksek lisansım bitdikden ve ben bi iş buldukdan sonra evlenip bi yuva kuracayız (bugune kadar böyle duşunuyodum)
bıraz once artık dayanmayıp benımkısının facebookuna girip bir bakdım. bana dün 'eskı sevgilim beni facebookda sordu ben ona ıyıyım ama seninle konusamam gibisinden mesaj atdım dedi' ama arkadaslar onun bu cevabına ben hic ınanmadım.bugun gırıp kendım bakınca gordumkı meger kıza 'senı gormek cok ısterdım ama sımdı oyle kıskanc bır kızarkadasım varkı deger mı bılmem'gıbısınden bırsey yazmıs 'ayrıca bana mesaj at oyle konusalım'felan dıye yazmıs bu.
bunları okudugumdan berı tıtrıyorum onu ben cok sevıyorum ve bu ılıskı ıcın ne fedakarlıklar yapdım.

hemen onu aradım çok kızmısdım.ne yapdıgından haberım oldugunu soyledım.o kızla oyle konusdugunu benı kırdıgını soyledım neden bana yalan soyledıgını sordum.baska ınsanlarla arabadaydı tabı cok ayıp oldu.cok utanıyorum sımdı.aglamaktan gozlerım agrıdı.bıraz sakınlesınce onu aradim. endıselenmemesını o geldıgınde kavga etmeyecegımızı soyledım.

Bir yarım saat icinde beni yine arıyacakmıs...

Arkadaslar aranızdan bunu benzer bi durumla karsılasanınız oldumu?ne yapmam gerekdigini bilemiyorum.Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.

hiç birşeyi planmadan yapıyorlar sonu nereye varır bilmeden:oklava:

canım şükretmelisinki evlenmeden bööyle bir olayı yaşadın ya evlenseydin durum apaçık ortada ipini koparmış seninki sen bağlamaya uğraşma

beklemek cok zor bir is.aklima ona soyleyecegim bir suru kotu sey geliyor. mesaji yine acdim okudum isde mesaj soyle:
"Umarim iyisindir.ozurdilerim ama seni arkadas listemden cikarmak zorundayim kizarkadasmi canini sikip uzuntu yaratmaya deymez.kiskanc bir kisidir. Seninle konusmak bu gune kadar neler yapdigini ogretmen isterdim ama malesef konusamayiz.senin cok degisdigini anne oldugunu ogendim ne guzel birsey.seni yolda gorursem konsuruz bana mesaj at.umarim hersey yoluncdadir kendine iyi bak"

Arkadaslar.konusamayiz diyo bi de bana mesaj at seni gorunce konusurm diyo.bence bu acik acik biz senle gizlin konusalim boyle facebookda belli olmasin mi diyo bu yani...

Noda bence çok iyi düşün.Diğer arkadaşlar değmez , ayrıl , böyle e olmaz manasına gelen cümleler kurmuşlar ancak herkes özellikle erkekler 2. bir şansı hak ederler.İnsanlar her zaman hata yapar.Aynı hatayı sen yapsan o da senden ayrılmak istese üzülmez miydin ? Bana mesaj at demesinni sebebini şöyle yorumlayabilirim.Kadına evlendiğini öğrendiğini , anne olduğunu böyle şeylerden bahsetmek istediğini söylüyor.Yani evlenmek nasıl bir duygu , anne olmuşsun falan diyor.Buna herkes şaşırır.Senin eski sevgilin baba olsa duygulanmaz mısın ? Vayy bee demez misin .. Neyse facebook tan da silmek istiyor çünkü onun bir bağlantısı yok.Zaten yakın olamazlar sadece bir gün karşılaşırlarsa ya da ona mesaj atarsa halini sorabileceğini belirtmiş.Ama demiş ya kız arkadaşımın canını sıkıp üzüntü yaratmaya değmez diye , işte seni üzmek istememiş.Çünkü eğer listesinden çıkarmamış olsaydı bu gerçek bir aldatma olabilirdi (:

ne yani aldatmanın gerçeği sahtesimii var aldatma aldatmadır! düşünce olarakda fiziksel olarakta öyle.listesinden çıkarmasımı herşey konuşması konuşmak istemesi yetmez mi.NODA tatlım bence çok iyi düşün şimdi ewli değilsiniz en azından ayrılma imkanın var evli birinin başına gelince aman çocugun var şu var bu var diyebiliyoruz gerçi ozamanda ben kadının güçlü olup ilişkiyi bitirmesinden yanayım.şimdi böyle yapan adam ewlenince kim bilir ne yapar.aldatmalara kulp takmak hoş değil

gece gec saate kadar gelemeyecekmis.bilmem ne kadar bekleyebilirim.birde gelince cok yorgun olacak evde bizim yatili misafirimizde var.offf dayanabilsem yarin cikalim sakin bi yerde konusalim diyeceyim ama sabredemem yani.

midimidi15: cok cok tesekkurler oturdum dusunuyorum simdi ama bence esas o gelince konusunca karar verebilegim.

iremiremirem.cok sagol canim seninle ayni dusunuyorum.evlensekde bu insan bu sekilde devam edecekdir.Biraz dusunce sucu felan gibi oldu bu ama bence o sekilde mesaj atmamasi gerekdigini bilmesi gerekirdi.

Canim benim, sakn kafandan kotu seyler gecirme ne olur.Bazen insan gecmiste hayatina katilmis kisileri aradan zaman gectikten sonra bi sebeble karsilasinca tabiiki gorusmek ve nasil oldugunu bilmek ister.Bu demek degildirki bi kacamak yapmak istesin. Cok fedakarlik yaptim diyorsun onun icin o nedenle emeklerinin bu gibi sacma bi seyle son bulmasini istemem.Sen tatli-sert ol ve sana yalan soyledigi icin kiz ve ciddiyetini belirt.Madem evlilik dusunuluyor bana inan evlendikten sonra boyle uzulmiyceksin, yeterki fedakarliginin karsiligi olan o evlilik kurumuna adim at.Simdi sen kiskanclik yapip, tansiyon yukseltirsen olmaz zaten kiz arkadasim kiskanc demis,onun bu dusuncesine yag surersin,bunu yapma cunku onun kizginligi senin istemedigin sonuclara varabilir.

Hanifediyarbekir: Aynen dediginiz gibi yapmaya calisacayim.eger kendimi kaybedirsem de susacayim.arkadaslar benimki simdi geldi.asagida.offffff offfff
sans dileyim bana

Bence ortada hiçbirşey yok.. Sana eski kız arkadaşım buluşmak istedi bende ona buluşmayacağım demiş. Eski kız arkadaşınada dememiş mi öyle? Demiş, ama farklı bir dille demiş, onu kırmadan söyleyebileceği dilden. Ortada birşey yok, yok yere sebeplerden mutluluğundan olma.. :1closedeyes:

bence kesinlikle alttan almaya ah aşkım endişelenme sakın moduna girmemelisin..adam zaten yapmıs yapacağını sana baska konuşmuş halbuki o kızada başka bişey demiş..

Back
X