Eski sevgilisi ve o

cok guldum valahi.hava atmak icin yapmis.kizin hayati hic iyi gitmiyo evli deyil ve sevgiliside onu terketmis yani kariyerde yapmamis yani.benimkiside kendini o kadar begenmis biriki ona hava atacak...hava atacak diye benim duygularimi ilskimizi hice saydi bence.halen kizginim ve bilemiyorum bir yerim olsa ceker giderdim yani.o kadar da emek harcadik ikimizde sordum ona neden boyle bisiy yapdin.yanlis oldugunu bilmiyormuydun.sakindim kizlar sonra yine bana donup noldu yani yanlis bisi yapmadim deyince biraz saldirip bagirdim :olmaz: yani artik bende insanim tasdan degilim.kizla hic gorusecekde degilmisdi(tabi yani gorusecekdim mi diyecekdi bana...). Henuz ne yapacagima karar vermedim.

ona facebookunu kapatirsak mi diyorum..? (diktator gibi herseyi yasaklayan biri olursam ne tadi kalirki oyle bir iliskinin)

Destek oldugunuz icin cok cok cok sagolun canlarim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ağlamayın dimdik ayakta durun,ilişkinizin miladı dolmuş yol verin gitsin..

Noda bence çok iyi düşün.Diğer arkadaşlar değmez , ayrıl , böyle e olmaz manasına gelen cümleler kurmuşlar ancak herkes özellikle erkekler 2. bir şansı hak ederler.ınsanlar her zaman hata yapar.Aynı hatayı sen yapsan o da senden ayrılmak istese üzülmez miydin ? Bana mesaj at demesinni sebebini şöyle yorumlayabilirim.Kadına evlendiğini öğrendiğini , anne olduğunu böyle şeylerden bahsetmek istediğini söylüyor.Yani evlenmek nasıl bir duygu , anne olmuşsun falan diyor.Buna herkes şaşırır.Senin eski sevgilin baba olsa duygulanmaz mısın ? Vayy bee demez misin .. Neyse facebook tan da silmek istiyor çünkü onun bir bağlantısı yok.Zaten yakın olamazlar sadece bir gün karşılaşırlarsa ya da ona mesaj atarsa halini sorabileceğini belirtmiş.Ama demiş ya kız arkadaşımın canını sıkıp üzüntü yaratmaya değmez diye , işte seni üzmek istememiş.Çünkü eğer listesinden çıkarmamış olsaydı bu gerçek bir aldatma olabilirdi (:

kesinlikle katılıyorum.
ben son derece kıskanç biriyimdir.
benim başıma gelse bende sinir olurdum
ama ilişkiyi bitirmeye degmez bence..
sadece burnundan getirirdimkötükedihüso
yine de 2.şansı ver bence.
ama kolay kolay affetme baya süründürcokacimcoook

ya çocuk demiş ki
yolda görürsem selamlaşırım düşmanım değilsin
ama arkadaş olamayız,çünkü kız arkadaşım var ve onu üzmek istemiyorum ona deger veriyorum demiş bence kibarca reddetmiş sayılıryerimseniben

aradan o kadar zaman geçmiş nodacım. Kız seninkiyle görüşmek istemiş o da kibarca reddetmiş ve bence senin kıskanç birisi olduğunu söylemesi çok güzel. Sana değer verdip seni kırmayı göze alamıca için görüşmeyelim demiş. Ama o da insan ve eski kız arkadaşının durumunu merak etmiş. Ben bile merak ederim eski erkek arkadaşımın durumunu. Kızma, sinirlenme ve herşeyi anında yok etme.

Annesiyle dun gece uzun uzun yine konusduk.Bana o kizdan cok cekdiklerini cok kotu biri oldugunu kotu aliskanliklari oldugundan, o tip hayata ogullarini da sokup, isten atilmasina sebeb oldugunu anlatdi.Kavga edildiginde kizla benimki ve ayrica ikisinin aileleri kavga edecek kadar isler buyumus yani..Kiz hep ona sen isde hicsin boyle de kalacaksin diye laf edermis, sen bunu yapamazsin sen sunu yapamazsin diye. Ona mesaj yazmasinin nedenini simdi cok daha iyi anliyorum.Kiz arkadasi oldugunu yazip havada atmak istedi.Helede kiskandigimi ona deger verdigimi kiz gorsun de catlasin diye yazdi.yanliz isde boyle seyi gizli yapmiyacakdi.madem benim hoslanmadigimi biliyor bazi fedakarliklar yapip boyle bi ise girismiycekdi yani.face imizi bu gece silicez.madem adam gibi kullanmasini bilmiyoruz...(kiza mesaj atdigi gun face deki resmini hemen ikimiizn resmi yapmisdi..bende senin face inde beni koma lutfen is arkadaslarin benim picnicdeki resmime bakmasin diye lafda etdim :1no2:)
simdi artik anladik bu isleri gizli ve sesiz yapamazyiz er yada gec yakalanirz diye..

halen sinirliyim ama...kisganc ve saldirgan olmamak lazim ama oyleyim isde napabilirim ki..yasakkelime

desteginiz icin ne kadar tesekkur etsem azdir bayanlar:enbuyukkk: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
iş tatlıya baglanıs gıbı sevındım sızın adınıza.. hadı gozunuz aydın..

çok sevindim cnm benim. Kırgınsın ama at o kırgınlığını gerçekten sana değer verdiğini göstermiş

Merhaba herkese,

Benzer bir durumla karşı karşıyayım ben de ve takınmak istediğim tavır buydu tam olarak. ama bir 10 gündür o kadar karışık ki kafam ve tabi ki çok mutsuzum. Bu işe yarıyor genel olarak, yani sakin konuşunca hem karşınızdaki adamın yada adam müsvettesinin :) zeytinyağı moduna geçmesini engelliyorsunuz hem de daha kolay dökülüveriyor ağzından herşey. Yani işe yarıyor. Ne evlenmesi şeklinde tepkileir mantıklı bulmuyorum, bu günümüzde bir çok insanın karşılaştığı bir durum. Herkes eski arkadaşlarını arıyor facebookta ve de en eğlenceli kısmı eski sevgilileri aramak orda.Özellikle erkekler için bu böyle. İlişkinin geneline bakmak lazım, size değer vermesi önemli, değer verse beni sevse böyle bişi yapmaz diyen en ufak yağmurda ay ay şemsiyemizi açalım kızlardan olmayalım bence :D
[/B][/B]

valla ben şöyle diyim her sevgilim beni eski sevgilisi için bırakıp gitti sanırım ben aratıyorum:roflol: allahım ne zor günlerim geçmişti bu yüzden yıllarca üzüldüm durdum neden hepsi bunu yaptı die canları cehenneme :D iyikide olmuş ve onların hayatında kalmamışım

ya adam değermi bilmem demiş yani eğer cinsel birşeyler yaşayacaksak buluşalım yoksa bi meraba için kız arkadaşımla bozuşmaya değmez demiş..anlamadınızmı....adam üstü kapalı laf vermiş kadının ağzına..kaşar kaşar

şifresinin sende olduğunu bilmiyor mu bu adam? neden silmemiş eski sevgilisine yazdığı mesajları? bu kadar mı önemsemiyor yaptığı hataları? seni saf yerine koymuş olmasın?

"değerse buluşalım." a benzer ifade benim de dikkatimi en çok çeken yer oldu. eş adayı değil de mübarek ...

erkekler hep böyle deği mi zaten! beraber olacaksak varım yoksa yokum havasındalar. bunu düşünebilen bir adamdan sana zarardan başka bir şey gelmez.

valla ben şöyle diyim her sevgilim beni eski sevgilisi için bırakıp gitti sanırım ben aratıyorum:roflol: allahım ne zor günlerim geçmişti bu yüzden yıllarca üzüldüm durdum neden hepsi bunu yaptı die canları cehenneme :D iyikide olmuş ve onların hayatında kalmamışım

sekiz ay gecmis bir konuyu gundeme getirmek ne kadar iyi oldu bilemezsiniz :))))

asla affetme o seni haketmiyor bu yaptıgı cok yanlış. iyiki evlenmemişsin.. hiç bi erkek için deymez zaten..

Back
X