Eski sevgilisinden intikam almak istemiş. Yardıma ihtiyacım var kızlar...

sana dürüst davranmış arkandan iş çevirse daha mı iyi kolay bişey değil bence bi erkek içinn. biraz burnu sürtsün ama çok uzatma derim ben..

tatlım yaşadığın olayın aynısını ben yaşadım kızdan ayrılalı 4 sene olmuştu intikam mevzuları yalan unutamamış onu belli hiç ödün verme derim ben başkada bişiy söylemem bnm düşüncem bu ... böyle insanlar kendilerinin vaz geçilemeyecek olduğunu sanan insanlardır bnce kndine değerin varsa uzatma bitir derim..

sana dürüst davranmış arkandan iş çevirse daha mı iyi kolay bişey değil bence bi erkek içinn. biraz burnu sürtsün ama çok uzatma derim ben..

O da var tabii, hiç söylemeyebilirdi. Benden bişey saklamayı sevmez zaten genelde.
Ama insana dokunuyor işte. Şimdi mesaj atmış geliyorum yanına filan diye bilmiyorum nolacak.

tatlım yaşadığın olayın aynısını ben yaşadım kızdan ayrılalı 4 sene olmuştu intikam mevzuları yalan unutamamış onu belli hiç ödün verme derim ben başkada bişiy söylemem bnm düşüncem bu ... böyle insanlar kendilerinin vaz geçilemeyecek olduğunu sanan insanlardır bnce kndine değerin varsa uzatma bitir derim..

Canım benim 8 ay boyunca o kızla ilgili hiç bi sorunum olmadı. Yalnızca ilk başladığımızda ailesi inanmamıştı.
Ama ben onun beni gerçekten sevdiğini biliyorum. Hissediyor insan. Yaptıkları az buz da değil.
Yani ilişkimi bitirecek değilim bunun için ama çok yaralandım diyelim. :(

Back
X