• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisine neden yazar bir erkek?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
6 aydır birlikteyiz. eski sevgilisine "bugün görüşelim mi" yazmış
neden bunca zaman sonra görüşmek ister
art niyet aramalı mıyım?

6 aydır birlikteyiz. eski sevgilisine "bugün görüşelim mi" yazmış
neden bunca zaman sonra görüşmek ister
art niyet aramalı mıyım?

Yok cnmmm aramamalısın belki seninle tanıştıracaktır üçlü takılacaksınızdır. Ya artık bazen bile bile insanları delirtmek için falan konu açtığınızı düşünüyorum bazılarınızın. Aldatılma bu daha art niyet aramalı mıyım falan yazmış. Polyanna mısın sen?

inşallah dalga geciyorsundur cunku burda sorup olur oyle seyler demeyecegimizi biliyorsun ... bazi insanlar fake konu yazip ilgi cekmeye calisiyor

:skandal: sen görüşmeyi onaylıyor musun ??? Kız olumlu cevap vermiş olsa eski sevgilisi ile görüşüp bi yandan da seninle sevgili olmasını hazmedecek misin buna cevap ver önce..
Soruna cevabım evet art niyet aramalısın hatta ayrılmalısın ...

ya belki bir konu hakkında konuşmak istemiştir. illa başka türlü mü görüşmek istedi diyorsunuz

ya belki bir konu hakkında konuşmak istemiştir. illa başka türlü mü görüşmek istedi diyorsunuz
Çocukların velayeti hakkında mı mesela?:işsiz:
Görüşelim mi diye soruyorsa bu ilk görüşmesi bile değildir bu kadar rahat soruyorsa.

Kendisine sor.eski sevgiline mesaj atip gorusmek istiyorsan benden ayrilip o sekilde gorusecek kadar durust bir erkek olmalisin diye

Soruya bak, tövbestafurullah.

Ne art niyeti ya ne yapmış ki çocuk, aaa !!!

Ben olsam şimdiye kadar yedirmiştim o mesajı o kadar basit mi ya sence hala iyi niyet mi arıyorsun

Back
X