• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilisine yazan eski sözlüm hakkında

kadından size ne sizin icin önemli olan sizin eksiniz
yoksa o her kadina yazar, netten kadinlara da yazar. kadin ona karsi birsey hissetmiyorsa bu onun problemi

*yuz yilda bir whatsappa hikaye atarim benim uzatmalı ex de yazmisti evliliğime "hayırlı olsun herseyin en iyisini hak ediyorsun" diye😅 darisi basina yazacaktım ama sululuk olur diye vazgectim. gecen aylarda esimin evine taşınmadan önce eşyalarımı eliyordum. anı kutusunda üniversite yillarında birkac ay munasebetimin oldugu ama sonra arkadas kaldığımız bir cocuk askere gittiginde mektup yazmisim. taslagi duruyordu, orada arkadasligimizin yillar yili devam edecegine inanip "düğün davetiyemi bile atabilirim" gibi bir cumle kurmusum😅 ki samimi hissimdir. her ex degil ama benim de cok sevdigim, guzel haberlerini alsam mutlu olacagim exlerim var. sonucta hayatimizin bir kismini paylastik beraber. insallah coook mutlulardir. hic stalk yapmadim zaten hicbiri nete giren, eline telefon alan adamlar degilllerdi. ama denk gelirsem evli mutlu cocuklu hallerine gercekten cok sevinirim. yani exe yazilan her yazının ozlemle , askla olduguna inanmiyorum.
ama senin olayin baskaydi. adam seni kucumsemisti kadina. "sen kocanla iki memur 140 aliyorsundur. oh ne guzel. benim sozlum atanamadi. asgariye calisir" falan diye ezikliyordu seni o mesajlarda.
arada kocamaaaaan bir fark var
Yok zaten çok haklısınız
Beni küçük düşürdü

Konuyu bilenler bilir. Bilmeyenler için özetlersem nişana çok az kala eski sevgilisine yazdığını öğrenmiştim. Ve ayrıldım zaten. Kıza ulaşmadan duramadım. Kız benim eski sözlümün kendisine evlenme teklifi paylaşımına, nişan paylaşımına, atanma paylaşımına, düğün davetiyesi ve hatta çocuğu olduğu için yaptığı paylaşıma bile yanıt vermiş. Yanıtları için çok dostane dedi. Neden numarasını silmediniz diye sorduğumda ise "biz ayrılalı çok oldu(8 yıl) kendisi ile sonradan arkadaş kaldık." dedi. Bu yüzden silmemiş. Ama ben yazdım diye sildi içim rahat etsin diye.: Zaten biz ayrıldık. Bundan sonrası önemli değil." dedim. Sizce abartmış olabilir miyim? Kadın kafamda düşündüğüm gibi bir şey olmadığını güzelce anlattı. Zaten kendisi kocasını seven biri belli. İnstagramına falan baktım. Hayatını yaşıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Ne sebeple iletişim kurduğu önemsiz bence sonucta iletişim var .

Back
X