eskı sevgılısıni unutamamıs

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
bı kac aylık ılıskım oldu bı anda eskı kız arkadası mesaj atıp cok kotuyum dıyınce yanına kostu ve benım bundan yaptıgım arastırmalardan dolayı haberım oldu daha sonrada evet kotuyum dıyınce gıttim tutamadım kendımı dedi kırgınım ve hayli kızgınım nasıl davrancamı hıc bılmıyorum hıc bısekılde ıletısıme gecmıyorum kız arkadasınla mutlular ozaman dedıgımde ben tekrar onunla aynı seylerı yasıyamam dedi nasıl bı ruh halı var nasıl bı kararkter anlıyamadım böle bı durumda napardınız ?

Ciddi olduğunu anlasin ve kizdigini. Eski kiz arkadasinin çağıracak kimsesi yokmuymus ondan başka?

Koşarak uzaklaş. Sakın ha sakın ardına bakma kendi kendini mahvedersin aynısını yaşadım diyebilirim yıllarına mâl olur çok üzülürsün ruh hastasıymış demek ki, sağlıklı bi insan eski sevgilinin olta mesajlarına tav olmaz bırak eski çöplüğünü karıştırsın dursun millet boşanıp yenisiyle evleniyo geçmişe takılma daha kimler girecek hayatına böyle düşün

Koşarak uzaklaş. Sakın ha sakın ardına bakma kendi kendini mahvedersin aynısını yaşadım diyebilirim yıllarına mâl olur çok üzülürsün ruh hastasıymış demek ki, sağlıklı bi insan eski sevgilinin olta mesajlarına tav olmaz bırak eski çöplüğünü karıştırsın dursun millet boşanıp yenisiyle evleniyo geçmişe takılma daha kimler girecek hayatına böyle düşün
kız bıde bunu aldatmıstı cok yazık ya ne ınsanlar var

Koşarak uzaklaş...

kız bıde bunu aldatmıstı cok yazık ya ne ınsanlar var
Sen kınama boşver demek ki çocuk ders almayan biriymiş ne hali varsa görsün muhtemelen bir süre sonra sana dönmek isteyecektir resti çek ki senin için bittiğini anlasın

Back
X