eskı sevgılısıni unutamamıs

bı kac aylık ılıskım oldu bı anda eskı kız arkadası mesaj atıp cok kotuyum dıyınce yanına kostu ve benım bundan yaptıgım arastırmalardan dolayı haberım oldu daha sonrada evet kotuyum dıyınce gıttim tutamadım kendımı dedi kırgınım ve hayli kızgınım nasıl davrancamı hıc bılmıyorum hıc bısekılde ıletısıme gecmıyorum kız arkadasınla mutlular ozaman dedıgımde ben tekrar onunla aynı seylerı yasıyamam dedi nasıl bı ruh halı var nasıl bı kararkter anlıyamadım böle bı durumda napardınız ?

Bitirmen en mantıklı olan değil mi neyi bekliyorsun ki? çok sinir bozucu ya

Kendini seviyorsan arkana bakmadan kosarak uzaklas derim. Daha fazla baglanmadan cikar hayatindan. Yine de sen bilirsin ama cok cok cooook uzulme ihtimalin yuksek.

bı kac aylık ılıskım oldu bı anda eskı kız arkadası mesaj atıp cok kotuyum dıyınce yanına kostu ve benım bundan yaptıgım arastırmalardan dolayı haberım oldu daha sonrada evet kotuyum dıyınce gıttim tutamadım kendımı dedi kırgınım ve hayli kızgınım nasıl davrancamı hıc bılmıyorum hıc bısekılde ıletısıme gecmıyorum kız arkadasınla mutlular ozaman dedıgımde ben tekrar onunla aynı seylerı yasıyamam dedi nasıl bı ruh halı var nasıl bı kararkter anlıyamadım böle bı durumda napardınız ?
Arkama bakmazdim.. Senin varlığının onemi olsa sana biseyler duysa asik olsa..Kesselr gitmezdi. Seni ezmiş gecmis bu saatten sonra seninleyim dese ne yazar,1 tlfla eski sevgilisne giden adam net unutamamistir.onunla olmicam demek ayri onu sevmiyorum demek ayri.. Bence gittiğin yrrde kal de. COK UZULSUN PIREMSESSSSS

Yaşadığım bi olaydan örnek vermek isterim; Eşimin eski eşi, biz sevgili olalı bikaç ay olmuştu ki, zaten sürekli kötüyüm ölüyorum falan diye mesajlar atıyodu eşim tepki vermiyordu ilk aylarımız hep böyle geçti.. Bir akşam kızın bir arkadaşı aradı eşimi, xxxx intihar etti lütfen gel falan diye.. Kıza aynen şu cevabı verdi eşim.. xxxx benim sorumluluğumda olan biri değil artık, beni arama git anasını babasını ara dedi.. Bi daha da beni rahatsız etmeyin sevgilimle huzurumuzu bozmayın böyle şeyler yüzünden dedi ve teli kapadı ;) O an onunla evlenebileceğimi ona güvenebiliceğimi anlamıştım.. O yüzden istemeyen insan böyle tepki verir.. Sevgilin hala eski sevgilisine aşık.. Yol yakınken dönmelisin yoksa çok üzülürsün canım..

Ben olsam ugrasmaya bile deger gormezdim.
Neden gitmis?
" onla olmaz artik" diyebilir ama bu demek olmuyorki aklindanda sildi, kalbindende sildi.
Ona " onu seviyomusn?" Diye bi soru yonelt. Bak bakalim ne diyor cevp olarak. Sevmiyorm dese bile o anki hal ve haraketleri ele vericek onu.

evli olurda ortada bir çocuk olur kadın arar gel diye buna mantık uyar.bu ne yahu senle beraber eski kız arkadaşı çağrıcak koşarak gidecek ben kendi adıma kabul etmem.sana kalmış.

Yaşadığım bi olaydan örnek vermek isterim; Eşimin eski eşi, biz sevgili olalı bikaç ay olmuştu ki, zaten sürekli kötüyüm ölüyorum falan diye mesajlar atıyodu eşim tepki vermiyordu ilk aylarımız hep böyle geçti.. Bir akşam kızın bir arkadaşı aradı eşimi, xxxx intihar etti lütfen gel falan diye.. Kıza aynen şu cevabı verdi eşim.. xxxx benim sorumluluğumda olan biri değil artık, beni arama git anasını babasını ara dedi.. Bi daha da beni rahatsız etmeyin sevgilimle huzurumuzu bozmayın böyle şeyler yüzünden dedi ve teli kapadı :KK66: O an onunla evlenebileceğimi ona güvenebiliceğimi anlamıştım.. O yüzden istemeyen insan böyle tepki verir.. Sevgilin hala eski sevgilisine aşık.. Yol yakınken dönmelisin yoksa çok üzülürsün canım..
ne kadar mantıklı bırsey solemıs esin allah bozmasın haklısın bu benı bıraz uzsede durum bole o ona aıt hala kafasında kalbınde o var yol yakınken tekrar eskı halıme donmek en mantıklısı

kararsız bi ruh hali var yıpratır seni bu durum

uzak dur canım , aklı karışık onun hiç umurunda olmasın .ona geri döner gibi geliyor.

Ayni seyleri hemen hemen yaşamiş biri olarak cok zor bir donem...
Benim eşimde sevgiliyken eski sevgilisini arayip tesselli etmiş ve bunu nisanliyken ogrendim ve yuzugu birakip git dedim...
Ama o da onu istemedigini onunla olmayacagini soyledi bir anlik bosluguna geldigini ve kotu oldugunu soylediler dedi. Bence sevgilinizin gercekten pisman oldugunu dusunuyordaniz sans verin. Ama egerki icinizde onu gercekten unutamadgna dair supheler var ise ayrilin. Cnku bazi seyler degismiyor

Allah'ım yaşadıklarımı getirdin aklıma konunla.. Ağlayasım geldi..
Ama ona mı ? Kesinlikle hayır!
Salak gibi kendimle oynattırmış, bol bol elin şe...zinin gönlünü eğlendirmiş olmama..
Sana tecrübeyle sabit bir tavsiye. Kaç kurtar kendini. Yok et sil her yerden asla konuşma bi daha. Asla asla asla. Şuan sinirden çıldırıp kan beynine sıçramadığına göre o kadarda bağlanmamışsın ona. Tam zamanı işte. Uzatma kurtul ondan.

Allah'ım yaşadıklarımı getirdin aklıma konunla.. Ağlayasım geldi..
Ama ona mı ? Kesinlikle hayır!
Salak gibi kendimle oynattırmış, bol bol elin şe...zinin gönlünü eğlendirmiş olmama..
Sana tecrübeyle sabit bir tavsiye. Kaç kurtar kendini. Yok et sil her yerden asla konuşma bi daha. Asla asla asla. Şuan sinirden çıldırıp kan beynine sıçramadığına göre o kadarda bağlanmamışsın ona. Tam zamanı işte. Uzatma kurtul ondan.
senın adına cok uzgunum.. tavsıyen ıcın tesekkr ederım oda unutamamıs zaten bıdaha gorusmuycem tabıkı

Back
X